Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dorča34

Výpredaj položiek za florény bol minule v Novembri, bohužiaľ, iba RT vie kedy bude najbližšie...
    Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pitrisek

pitrisek Zelenáč fóra

Zdravím farmáři,
    dlouho jsem teď hru nehrál a koukám kolik je tu nových zvířátek. Omlouvám se předem jestli jsem můj dotaz nepatří, ale kde mohu získat na bahu výběh pro tygra, pandu červenou, plameňáka či mravenečníka? Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pitrisek Vsechny 4 jsou z tajemnych staji Topaz - kuk sem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj pitrisek
    tyto zvířata je možné získat z Podivuhodného bahama výběhu Topaz, který byl zatím v prodeji jen jednou a byl také součástí odměn v několika akcích. Výběh pro pandy červené byl kromě toho také součástí akce Stájbola.
    Přeji příjemnou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Kačaba007

Kačaba007 Pisálek fóra

ahoj chci se jen zeptat jestli máte v nejbližší době v plánu akcičku OaD díky

vilm4 a karbar tohle ocenili.
  6. Ahoj Kačaba007
    akce a jejich uvádění do hry je zcela v kompetenci Realizačního týmu hry Farmerama, bohužel své plány do budoucna nesděluji. Doporučuji tedy sledovat oficiální oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mám info, že předběžně uvedeno v kalendáři mají akci OaD některá zahraniční fora, např. Němci a Poláci, na příští týden. Můžeme tedy doufat, že akce je v předběžném plánu, tj. probíhají tyto akce generálně pro celou hru, nebo je možné, že by tam bylo rozdělení pro konkrétní lokace? (Pevně doufám, že to by bylo nerealizovatelné.)

EDIT: Pajdo, díky moc, on důvod, proč to zadrhlo informačně směrem k naší lokaci, je důležitý nejvíc pro vás, my jako hráči jsme rádi, že máme vyhlídku. Já tedy méně, v uvedeném termínu odjíždím na dovolenou a internet několik dní nebude, zbytek dní nečekám, že bych se nějak vrhala na herní aktivity. Smůla, první OaD od doby, co jsem začala hrát a v tak pro mě nevhodném termínu. Musí být štěstí v lásce, jinak to nevidím. :D

Naposledy upraveno: 23/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Sovinka,

doufat v to samozřejmě můžete. Zkouším zjistit proč jsme tuto informaci neobdrželi i my, ale v pátek večer se to stejně asi nedovím. No v každém případě informaci do kalendáře vložím.

vilm4 a Sovinka tohle ocenili.
  9. hansicek

hansicek Expert fóra

Chcel by som sa spytat aku presne funkciu ma riadok v nebi z komixu 8. V slovenskom popise sa pise:
    Vyššia šanca na získanie náradia pri zbere úrody +15% - to znamená aj akcných vypadavátok?, teda aspon mne to z tohto opisu logicky vyplynulo, ale poslednou dobou nejako tym prekladom prestavam verit, hlavne ked pri JC si precitam:
    Zvyši šancu na najdenie surovin o +5%

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Ahoj hansicek
    kouzelná moc řádku Komiks 8" se týká opravdu jen vyšší šance na vyskočení nářadí. Akční vypadávátka to neovlivňuje.
    U dekorace John Citron se účinek naopak týká všeho, co ze sklizně vypadává. JC ale působí pouze na ploše, kde je umístěn, takže hráči JC při akci "stěhují" a větším počtem JC zvyšují šanci (každý JC zvýší šanci o 5%. 2 ks JC tedy o 10% atd)
    Pokud chceš načerpat informace o tom, jak si zajistit více akčních vypadávátek při akcích, pročti si prosím příspěvek
    (klikni)-> "Příprava na akci" a následné příspěvky - zkušenosti a rady hráčů ve vlákně (klikni)-> "Jak na vypadávátka"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Boty

Boty Magnát fóra

Pokud se mi podaří otevřít kino, objeví se mi tam informace o ochraně osobních údajů a není to možno odkliknout, že s tím třeba souhlasím a nebo že mám18 let, je to mrtvé a kino, jak ho znám vůbec nenajede, tento stav trvá už více dní, takže nemám vůbec možnost získat svou trpělivostí nějaké FL. V důsledku toho nebudu tudíž za FL cokoliv kupovat....Prosím o informaci , zda se to změní...Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj Boty
    stačí, když sjedeš na dolní konec okna s textem o ochraně osobních údajů a najdeš tam dvě ikony pro odkliknutí. ;) pak už se můžeš účastnit.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Boty

Boty Magnát fóra

Nojo, ale ty dvě ikony plus tlačítko odeslat mám nefunkční ( neživé)
    Je možné ,že mám čekat třeba delší dobu ???

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj Boty
    postupuješ tak, že klikneš na příslušnou ikonu ANOxNE a teprve po výběru klikneš na tlačítko "odeslat" ?
    zkontroluj si, zda nemáš náhodou aktivní AdBlock. vyzkoušej prosím jiný prohlížeč, než ten, který pro hru používáš běžně a prosím napiš, který běžně používáš. Doporučila bych ti obracet se s technickými dotazy (problémy) do vlákna "Technické a platební dotazy"
    Přeji brzké vyřešení problému.
    EDIT je třeba odkliknout ikony na každém řádku a po té se tlačítko "odeslat" zvýrazní a po odeslání se spustí následný reklamní šot - (anketa, test)
    Dalším problémem může být rychlost přípojení k síti.

Naposledy upraveno moderátorem: 23/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  15. KENTOVA´FARMA

KENTOVA´FARMA Pisálek fóra

Ahoj,chtěl bych se zeptat,proč mi ze zvěřince nevyskakují vrtačky?Na rozšíření už mám vše ,ale ty vrtačky vůbec,zvěřinec přitom už mám pár týdnů a ještě ani jedna.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj KENTOVA´FARMA
    vrtačka patří mezi velmi vzácné nářadí a jeho získání bude vyžadovat trpělivost. Pro seznámení s problematikou vrtaček a jejich získávání, četnost vypadávání a vše kolem doporučuji pročíst si vlákno (klikni)-> "Zvěřinec, aneb zvířecí šílenství" najdeš tam postřehy a zkušenosti ostatních "vrtačekchtivých" hráčů.
    Přeji hodně štěstí a brzké získání vrtačky

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Boty

Boty Magnát fóra

Zatím, jsem vyzkoušela vše i klikat v textu na ty email adresy a to mi píše že výchozí adresa není v pořádku...
    nejsem moc zběhlá v nastavování PC a jiný prohlížeč se myslí třeba co ??
    Zkusím se zeptat na technických dotazech ... díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Tanagorin

Ahoj Boty

Toto čo pred sebou vidíš sú doplnky, inak známe ako moduly... Tieto moduly sú v každom prehliadači iné, to podľa toho aké aplikácie
    sa v priebehu používania nainštalujú. Ak jeden modul blokuje ten druhý, tak môže vo väčšine prípadov hra blbnúť, alebo sa rovno nezapnúť. To stačí aj keď sa sám aktualizuje a svojimi kódmi prebije staršie moduly. Ak sa aktualizuje, tak vo väčšine prípadov jeden "nový" modul môže nahradiť 2 staré moduly, tak jeden sa aktualizuje a ten druhý sa bije z novšou verziou.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Boty

Boty Magnát fóra

Mám jako prohlížeč Internet Explorer a zatím to vše fungovalo jak hodinky (hraju od června 2015,jsem lvl. 90) toto mám první zádrhel
    :((

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Tanagorin

Boty

Ja som mala prehliadač Google Chrome, cez ktorý som hrala Farmeramu. Po čase som inštalovala iné hry a viac krát sa aktualizoval, hrala som Farmeramu a potom na druhý deň mi nešlo prihlásiť. Skúsila som Internet Explorer a išiel mi, ale 3 dni som nevedela čo s ním je, z ničoho nič mi nešlo prihlásiť cez Chrome. Som nainštalovala Mozillu, ktorú doteraz používam a keď som si prečistila Chrome, tak aj ten sa znova nabehol...
    Prajem príjemný deň​

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.