Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj matlafous123
    prosím polož svůj dotaz přímo kolegovi Peztovi do vlákna "Technické a platební dotazy".
    Děkuji :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Moc dekuji,prehled si prostudujeme

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. kytka50
    rádo se stalo. :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ahoj,
    nemohu nikde najít jaké jsou případné dárky od králíka Hopsátka - jednu dobu byl v nabídce i obrovský strom.
    Postoupila jsem na mentora číslo 3 a právě jsem si ho vzala , mohu někde vidět nabídku dárků ?
    Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj Danielaa23
    obávám se, že dárky od Hopsátka jsou zcela náhodné, vše co je ke králíku Hopsátkovi ve FAQ je TOTO.
    Protože je ale FAQ stále ještě ve výstavbě, zjistím, zde se - případně - seznam připravuje.
    Zatím děkuji za trpělivost.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. KLISTE1969

KLISTE1969 Pisálek fóra

DIKY

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Evča55

Evča55 Pisálek fóra

Zdravím a chtěla bych se zeptat jak je možné, že jsem nedostala výměnu za 4 zelené šneky ? Měla jsem 6x modrého 4x zeleného a 2x žlutého, podle tabulek byli modří a žlutí v pořádku vyměněny ale za 4 zelené jsem nic nedostala.....mám smůlu ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Kuřátku posílám bednu s nářadím,a ono mi napsalo,že neví kde ji má.Prosím můžete mi poradit?
    Je to už dávno kdy jsem byla i já kuřátkem a nevím kde to najít.Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj kerryhill
    bedýnky s nářadím se "vysypávají" do stodoly, do oddílu "ostatní". Tam je kuřátko najde.
    Přeji hezkou hru

vilm4 a kerryhill tohle ocenili.
  12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kerryhill nemá ji nikde, nářadí se rovnou roztřídí do stodoly....nářadí jako takové je v dekoracích ve spotřebním zboží jen ze stonku nebo jsou tam bedny xl a xxl

vilm4 a kerryhill tohle ocenili.
  13. dkacka

dkacka Rádoby autor

V jakém prohlížeči mi pojede farmerama na mobilním telefonu? Máte s tím někdo zkušenost?

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj dkacka
    pro hráče, kteří mají zájem hrát Farmeramu na "chytrých" telefonech je tu vlákno (klikni) "Jak spustit hru na OS Android" najdeš tam typy a triky jak na to ;)
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. eliskajir

eliskajir Zelenáč fóra

Prosím jak zruším účet? Děkuji

Naposledy upraveno: 17/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj eliskajir

Bohužiaľ, nemôžeš sám zrušiť účet, ale zas môžeš prestať hrať a nechodiť naň. Asi po 3-4 mesiacov účet sám zanikne, ale nesmie ísť o multiúčet
    Prajem príjemný deň​

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. eliskajir

eliskajir Zelenáč fóra

Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Tanagorin

Rado sa stalo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. -spacák-

-spacák- Zelenáč fóra

ahoj,, sklidila jsem všechny plochy, a nepřipsaly se mě plodiny ,co mám dělat ,mám přestat hrát nebo se to srovná ,,děkuji za radu,,

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Tanagorin

Ahoj -spacák-

Pre istotu zasať ešte raz tú rastlinu, zapíš si počet koľko zostal po zasadení a potom počet po zbere. Ak si si istý, že vieš aký bol počet, ale tak či tak sa nepripísali, je potrebné reštartovať hru, alebo skúsiť ju spustiť cez iný prehliadač, ak v inom prehliadači ide, tak chyba bude v starom prehliadači, konkrétne v moduloch. Všetko o tomto nájdeš v => Vše pro bezproblémový chod hry

Ak ani po tomto všetkom to nepomohlo, je potrebné sa obrátiť na hernú podporu...
    Prajem príjemný deň​

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.