Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahoj,
    já mám také jeden dotaz a to k hudbě, to už se nedá poslouchat, to je kakofonie tónů, když je manžel doma , nesmím mít puštěný reproduktor, ale mám ráda zase ty zvuky dvora, parku..., zkoušela jsem spustit farmu na třech různých počítačích, všude stejné,
    P.S. hlavně mi neříkejte, abych vyčistila počítač
    Moc díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj Viky007
    :D rozhodně ti nebudu radit abys vyčistila počítač, bylo by to zbytečné. Poradím ti, aby sis v horní liště, pod ikonou "nastavení zvuků" v ikoně "Hudba" a v ikoně Okolní zvuky" zapnula či vypnula to, co ti vyhovuje ;)

Po úpravách vřele doporučuji restart hry
    Přeji klidnou a hezkou hru ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Já - moc děkuji ,zkusím to, i když dřívější hudba byla klidná a příjemná, alespoň pro mne:), zvuky určitě chci

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Viky007
    jiná hudba je na farmě, jiná na Baha, budeš si muset vybrat, co pustit a co vypnout. A propos - není zač, rádo se stalo :D

Viky007 a vilm4 tohle ocenili.
  5. dkacka

dkacka Rádoby autor

Už dlouho mi toto vrtá hlavou, ale konečně jsem dostala odvahu se zeptat. Hraju již docela dlouho - farma level 86 a baha 195, přesto stále nemám žádnou růžovou stáj. Podivuhodné výběhy získávám jak z úkolů a akcí, tak je i kupuji za floreny. Tak mě tak hloupě napadlo, zda si tu první nemusím třeba někde aktivovat nebo vyrobit v dílně, aby se mi tak objevovaly i v podivuhodných výbězích. Děkuji za info. :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj dkacka
    na to, aby se ti růžová stáj objevila v podivuhodných výbězích, není třeba žádná aktivace ani nemusíš mít žádnou "skladem", ale jedná se o tak vzácné zboží, že její vylíhnutí není tak časté. Může se zdát, že je jich hodně, ale tak tomu opravdu není. Můžou tě mást oznámení z Bahamaramy, protože tím, jak je tam méně speciálních stájí i méně zvířat, tak se objevují o malinko častěji.
    Nicméně je to opravdu jen o štěstí. Jistotu růžové stáje máš jen v okamžiku, kdy ji postavíš v Dílně nebo získáš v akci Obchodovat - Darovat.
    Přeji příjemnou hru a brzkou první růžovku

vilm4 a dkacka tohle ocenili.
  7. gormitus

gormitus Pisálek fóra

Hezky vecer,chtela bych se zeptat - ne chlubit. Dopracovala jsem se do LV 100.Domnivala jsem se,ze u Kubika dostanu darek z cervene krabice.
    Ta zustala na polstarku a darek byl z normalni barevne krabice. Nejsem chamtiva,ale jen zvedava.
    Za odpoved dekuji a dobrou noc

Jejku toto je farma manzela,postoupila jsem na kytka50.Omlouvam se nevsimla jsem si,ze me prepnul

vilm4 a duna.duna1 tohle ocenili.
  8. Kerowski

Kerowski Pisálek fóra

Děkuji *JÁ*, podařilo se mi :) Ještě jednou děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Ahoj gormitus
    k dosažení stého levelu ti gratuluji, nicméně mám pro tebe špatnou zprávu. I když je 100 lvl hezké, kulaté číslo, tak provozovatel hry Farmerama přiřkl bonusový dárek (červenou krabici se zlatou mašlí) zcela jiným levelům.
    Přehled najdeš - popis ve FAQ (klikni)-> ZDE
    Hodně štěstí

Ahoj Kerowski
    rádo se stalo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

dobrý den, mám dotaz, chtěla bych získat více míst nejen ve zvěřinci, kliknu a zobrazí se mně vrtačka, kterou mohu získat při sklizni skladišť, teď mně to nezapíná a tak nevím kde je mohu najít? asi je to hloupý dotaz, ale mně pomůže k rychlému vyřešení malého problému.
    Předem děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj cedrika2627
    tvůj problém má snadné řešení - vrtačka je nářadí a to najdeš ve Stodole, v oddíle "Ostatní"

Vrtačka je ale velmi, velmi vzácný typ nářadí, takže to asi bude chtít hodně trpělivosti k jejímu získání.
    Pokud se chceš seznámit se zkušenostmi a postřehy ostatních "vrtačekchtivých" hráčů, pročti si, prosím, toto vlákno (klikni)-> "Zvěřinec, aneb zvířecí šílenství"
    Přeji hodně štěstí a brzo nějakou vrtačku ;) :)

Xenie6161 a vilm4 tohle ocenili.
  12. pavca67

pavca67 Expert fóra

ahoj přišla mi zuzina zprava a ja si nezapamatovala kdo mi jí poslal da se to nějak zjistit prosím?

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavca67

Bohužiaľ, Zuzkine správy sa neukladajú do prijatých, iba preletí a odíde, ak ti dakto poslal pozdrav a nestihla si ho zaregistrovať, tak nevedno kto to poslal. Jedine sa popýtať svojich susedov, nie jeden krát sa stalo, že si to človek nevšimol...

Prajem príjemný deň​

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. KLISTE1969

KLISTE1969 Pisálek fóra

prosim kde sezenu zebriky

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. pavca67

pavca67 Expert fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nemáš začo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat pri prihlaseni som dostal urcity druh vyslachtenych zvierat to za čo? diky peknu hru prajem:eek:

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj bill
    vyšlechtěná zvířata, která jsi obdržel jsou vyměnění nublonští šneci z akce "Přátelští vetřelci"
    Přeji hezkou hru.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Stale zadna odezva na tento problem? Zacina to byt opravdu uz dost otravne, ze se clovek po pul hodine ve hre nedostane bez restartu na stonek (win 7 Ultimate 32-bit, GCH 51.0.2704.103 m) a "vse pro bezproblemovy chod hry" vazne nepomaha :sleepy:-.-

*JÁ* Ok :)

Naposledy upraveno: 14/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.