Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bulog

Bulog Zelenáč fóra

kde najdem bonusove kody

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bulog

Seznam bonusových kódů najdeš v tomto vlákně Bonusové kódy - seznam
    V tuto chvíli ovšem žádný bonusový kód není aktivní.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. kupahnojepracicest

kupahnojepracicest Pisálek fóra

Dnes ráno jsem dodal zakázku Vildovi Vodičkovi,nepřičetly se mi ani peníze,ani body,děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj kupahnojepracicest
    bohužel s tvým problémem ti zde na fóru nepomůžeme. Je potřeba obrátit se na herní podporu, aby prověřili, co se na tvém herním účtu stalo. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojky, dá se někde na fóru najít, podle čeho se dostávají body a určuje označení přispěvatelů? .... mám na mysli - pisálek fóra, hvězda fóra atd.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Ahoj mamba54
    ano, seznam "hodností" na fóru se ti ukáže když:
    1. klikni na svůj nick v horní liště fóra a po té na nick v profilu.
    2. klikni na čísílko u "trofejní body" ukáže se ti tvoje "hodnost" na fóru a pokud kliíkneš na "zobrazit všechny dostpuné trofeje, objeví se i seznam všech "hodností" a požadovaný počet trofejních bodů pro jejich dosažení. a
    [​IMG] [​IMG]

Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. jisanek

jisanek Pisálek fóra

Dobrý de.splnil jsem v družstvu ukoly na získání arboretum a nikde ho nemohu najít.Poradte prosím.Děkuji Jisanek

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Ahoj jisanek
    jestliže jsi v Družstvu splnil úkoly pro Arboretum, získal jsi pouze plány na jeho vylepšení (upgradování) spoustu BZ a další odměny. Arboretum můžeš získat dvěma způsoby:
    1. za hvězdičky na Stromě moudrosti
    2. nebo za 199 Florenů ve Farmářském obchodě ve městě
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Arboretum a jeho upgrady
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahoj *JÁ*, díky moc za odpověď, a trofejní body získávám za co? za počet diskuzních příspěvků?

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. mamba54
    ano, trofejní body jsou získávány na příspěvky.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Hezký den, chci se zeptat, kam mohu napsat technický dotaz či nápad. Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Kásný den, prosím o radu, jak odstraním dekorace ze řádku na stonku, děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Ahoj Ivuška08
    pro technické a platetbní dotazy je tu vlákno s názvem ;) (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    pro zlepšovací návrhy je tu vlákno ;) (klikni) "Zlepšovací návrhy" - než ale podáš nějaký zlepšovák, pečlivě si prosím pročti pravidla pro podání zlepšovacího návrhu.

Ahoj veselafarmarka
    pro odstranění dekorací z řádky na Magickém stonku je třeba, aby řádek byl "uzrálý", tedy připraven ke sklizní. Pokud jsou u dekorací malé, šedivé zámečky (tedy visací zámky) dekorace odstranit nepůjdou. potom stačí kliknout levým tlačtíkem myši na příslušnou dekoraci, objeví se symbol "kladívka" a ten po kliknutí odstraní dekoraci z řádku - tu pak najdeš v inventáři.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Proč se sakra zase stránka pořád vypíná ?????

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Asi před 5 minutami se mi začala farma samovolně odhlašovat, děje se to ještě někomu???:mad:

Viky007 a vilm4 tohle ocenili.
  16. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

ahoj,, prosím pěkně ,co se děje , nevím proč ,ale už nemohu dokončit sklizení farmy ,protože jsem byla 5x odhlášena, poradíte mě co mám udělat???děkuji

Viky007 a vilm4 tohle ocenili.
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

prosím o trpělivost, pokoušíme se zjistit co se ve hře děje. Bohužel dochází k odhlašování všech hráčů.

vilm4 a majat7155 tohle ocenili.
  18. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Ahoj, díky za radu, podařilo se.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Kerowski

Kerowski Pisálek fóra

Ahoj, jak mám poslat dárek někomu, koho nemám v přátelích? (Každý z nás napsal minimálně 5 holubů, stále se mi neukazuje)

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj Kerowski
    musíš zajít na poštu do záložky "odeslaná pošta" a u dotyčného použít "zatržítko" před jeho zprávou (zatržítko zežloutne) potom dole použíj zelené podlouhlé tlačítko "přidat mezi přátele". tím se dostane onen hráč do seznamu přátel a můžeš mu posílat dárky
    přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.