Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

ve slotu při popisu u aktivovaného mazlíka - aktivace je 2 hodiny a toto se mi tam píše .
    zvýšená produkce stromů na tropickém ostrově - bonus 10%
    - takže zrychlený růst - díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Danielaa25
    text je chybný a je nahlášen k opravě.
    Přeji hezkou hru.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

já mám dotaz kde si mohu pořídit taky takovy pěkný obrázek na forum .díky za info

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -pinokio03-

Zde na fóru je sekce kde můžeš o podpis a avatar požádat, jestli ti někdo udělá, Umělecký koutek

Hezkou hru přeji

Danielaa25 a vilm4 tohle ocenili.
  5. karbar

karbar Vévoda fóra

Čajové listy mi byly proměněny,Earl Grey zatím zůstal ve stodole. Ale co prosím znamená: 1x mlf.item.byl vyměněn za 125x KR a BZ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. pezt

Ahoj karbar

Při výměně předmětů z předešlé akce došlo k chybě, kdy se do výměny započítali i hvězdičkové mince získané v této akci, viz. info

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. karbar

karbar Vévoda fóra

Děkuji za odpovědˇ - byla jsem z toho zmatená.

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už druhý den mi nejdou posílat dárky. Nevíte někdo proč? Děkuji za odpověd

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143

Odporúčam najprv skúsiť druhý prehliadač, pretože sa zväčša stáva, že jeden modul v používanom prehliadači sa zasekol alebo začal brzdiť ten druhý. Ak pôjde cez (napríklad Internet Explorer), ktorý ma každý počítač, tak tá chyba je modulom... Vtedy je potrebné si prečistiť počítač aj prehliadač a prečítať si Vše pro bezproblémový chod hry
    Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

děkuji za radu - pěknou hru přeji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat..od začátku mám zvěřinec i výrobnu,ale vrtačky prostě nepadají,jde to vůbec nějak ovlivnit? děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj barney75

Všichni hráči se potýkají s tím, že vrtačky nepadají, RT nastavilo vypadávání tohoto předmětu na velmi nízkou pravděpodobnost, vypadnutí je tedy velmi vzácné, osobně mám 6 budov a ještě mi také nespadla ani jedna vrtačka. Je třeba být trpělivý a ono to začne padat, Můžeš nahlédnout do diskuse Představujeme arboretum a výrobnu nebo Zvěřinec aneb zvířecí šílenství

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

jak mohu získat - trs bugenvile? v akci ovocný trh jsem 3x získal stromy a ten trs ne, děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

dneska jsem ráno sklidila továrnu na výrobny, kde mám 3 dílny na žebříky a jednu sýrárnu a ejhle nemám ani jeden žebřík:wuerg:...nikde jsem se nedočetla o závadě

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj marcelina0007
    prosím zkontroluj si stav krmení pro žáby a také počet samotných zvířat (žab) Mohlo se stát, že ti chybělo buď krmivo a nebo samotné žáby, které výrobna vyžaduje. Tím by mohlo dojít k tomu, že jsi sice výrobny v supervýrobně měla, ale ta nic nevyráběla. Pokud stav krmení pro žáby a i počet žáb je dostatečný
    Každá továrna na žebříky potřebuje 3ks žab
    Popis (klikni)-> Továrna na žebříky
    Pokud máš všeho dostatek a výrobny nevyrábějí, obrať se prosím na herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 7/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  17. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré ráno, mám prosbu a zároveň dotaz. Dá se nějak zjistit, v jaké zemi se přihlašuje určitý hráč? Děkuji za odpověď a hezký den přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj TheMikev2
    pochopila jsem tvůj dotaz správně...? že by tě zajímalo, z jaké země se přihlašuje konkrétní hráč? Obávám se, že v tomto směru ty jako hráč to nezjistíš, jedině snad dotazem přes herní poštu dotyčnému hráči. Otázkou je, zda ti odpoví a zda ti odpoví po pravdě.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. babicka38

babicka38 Magnát fóra

zdravím a ptám se BB není? fotbal má být zítra a už je dneska jak je to? prosím

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38

Veľmi ľutujeme za chybu, v niektorých účtoch sa futbalová horúčka tiež objavuje, prosíme o trpezlivosť, chyba bude odstránená za chvíľu. Baby boom a aj futbal bude kalendárne hneď zajtra.
    Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.