Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Jarko, nejprve se ujistí, zda opravdu nejde o záměnu padátka a mlýnského výrobku. Bohužel spousta hráčů si je plete.
    Pokud si si jistá, že v tom problém není, pak se obrať na herní podporu. Ať zbytečně neztrácíš čas.
    Příjemnou hru

lacrima tohle ocenil(a).
  2. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobrý den, již delší dobu se mi stává, že kliknu na stonek nebe a vrátí mne to zpět na pole. Pokud se mi třeba na popáté podaří na stonek dostat a sklidit, sklidí se, ale neukáže se tabulka s množstvím sklizeného. Musím dělat reset F5 a potom to zase chvíli funguje. Má někdo stejný problém?

legelius tohle ocenil(a).
  3. Ahoj m2707

ano, s tebou popisovanou situací má problémy více hráčů. Je to problém Flash Playera, já osobně to řeším tak, že než jdu sklidit Nebe nechám znovunačíst hru - tedy buď použiji klávesu F5 nebo rovnou restartuji hru tímto symbolem v prohlížeči Google Chrome: (tuto funkci mají samozřejmně i ostatní prohlížeče)
    je to sice trochu nepříjemné, ale funguje to ;)

4. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Ahoj, proč se mi nezobrazuje celý kalendář?

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj BlankaKorecka

Už se na tom bude pracovat, bohužel jsme také jen lidé ;)

Hezkou hru přeji

6. BlankaKorecka

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

děkuji za odpověď, já jsem se jen bála jestli není chyba u mně

7. pezt

8. BlankaKorecka

ano, je to v pořádku, děkuji

9. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Dobrý den, pokud si chci odemknout runu výrobny nebo toho domku na stromy musím mít otevřenou runu předtím tedy zvěřinec ... děkuji za odpověď

10. Ahoj kamzyík
    ne, nemusíš aktivovat žádnou runu, jen tu o kterou máš zájem - tedy runu pro Výrobnu, Zvěřinec či Arboretum.
    Popis ve FAQ - (klikni) -> Výrobna a její upgrady
    Přeji hodně štěstí.

11. Tydleta

Tydleta Pisálek fóra

Dobrý den , otevírala jsem po celou dobu lasturová okénka a teď , když jsem si chtěla dát vyhrané obrázky na stonek , tak se mi stále zobrazuje , že zeleninové barbecue není v mém inventáři . Je to hned ten první , ty další jsou v pořádku. Můžete mi , prosím poradit , kde bych ten obrázek našla ? Žádné okénko jsem nezapomněla otevřít. Ivanna1

12. Ahoj Tydleta
    nejsi první ani poslední, kdo "ztratil" zeleninové barbecue :D prosím pečlivě prohledej Park (případně zbourej všechny dekorace a v inventáři /levá lišta>ikona "váza">záložka "dekorace"/ použij funkci "Hledat". Také doporučuji prohledat řádky v nebi (zvláště se podívat do řádku "Malí pomocníci" - do něj byla potřeba dekorace 1x1) je možné, že jsi jí použila například právě tam. I na Magickém stonku lze využít funkci "hledat"
    Přeji ti hodně štěstí a brzké nalezení dekorace

13. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když byl teď zrušený TGC, bude možnost nějak získat recept na želé z vypoulených očí?
    Děkuju za odpověď :)

14. Ahoj jeannette.mrazova
    bohužel na tvůj dotaz ti neumím odpovědět. Chod hry a zavádění herních prvků je zcela v rukách Realizačního týmu hry Farmerama. Pokud ten rozhodne, že recepty z TGC do hry uvolní, hráči se to dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, sem musím napsat, protože poslední 3-4 dny farmička zlobí (vyčištěno, i když jsem do teď prohlížeč nečistila často a farma jela dobře) ... sklidím s pomocníky a se mi to stále točí [​IMG] a nic, i když přejdu na jinou plochu a vrátím se
    ... mi to hnůj zase nesklidí. [​IMG] .... musím restart a znovu jít na sklizeň.
    Nejhorší, když jdu na farmu, kouknu na stonek, kolik času zbývá, abych klikla mazlíky a naráz sklidila. Vypustím mazlíky na všech plochách, ale na stonek se už nemohu dostat :mad: to prostě nejde. Vrací mě to na předešlou plochu na farmě.... p Tak musím restartovat hru a jít prvně na stonek. Jen mě to zbytečně posune o deset minut a čas sklízení mě po takových "několika nepříjemnostech" narušuje odchod do práce :eek:. Jsem se za tři dny posunula o 30 minut.
    Zajímavé, že když nemám vypuštěné mazle, tak můžu jít na stonek kolikrát chci a vždy se hned ukáže :D.

16. Ahoj evainfo
    může to být problém Flash Playera, pomoci by mělo vypnutí animací v nástrojové liště "nastavení hry". Zkoušela jsi spustit hru v jiném prohlížeči? Pokud ne, prosím vyzkoušej obě varianty (vypnutí animací a jiný prohlížeč) a jestliže bude farmička zlobit i v něm a s vypnutou animací, obrať se s důvěrou na kolegu Pezta do "Technické a platební dotazy".
    Přeji hodně štěstí

17. hexinna

hexinna Pisálek fóra

Dobrý den, mám problém, pokaždé, když chci do sekce "nebe" musím restartovat hru, dřív jsem musela klikat na různé části stonku, aby mne to pustilo, teď to bez restartu hry nejde

Hexina

legelius a evainfo tohle ocenili.
  18. pezt

Ahoj hexinna

Pokud hra zůstává déle otevřená, tak se stává že se nemusí podařit přejít do nebe. Doporučil bych také udělat Vše pro bezproblémový chod hry. to by mohlo také pomoci. Tento problém jsem již reportoval, zatím bez jakékoliv reakce. Snad se tím někdo začne zabývat.
    Osobně chodím 2-3 za den do nebe a když to nejde restartuji hru a všechno běží jak má. Tento problém způsobuje přetížený Flash player, který potom nechce plně zobrazit nebe a proto vrací na výchozí plochu.

Hezkou hru přeji

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky *JÁ* ... to už jsem zkoušela během čtyř roků hraní mockrát a vždy to nakonec bylo přetíženou hrou .... nejsem takový odborník, ale když je třeba více akcí naráz to vždy takto zlobí, či podobně. Pokud nepustím mazle, můžu běhat po všech sedmi plochách a není žádný problém ani se stonkem (jsem to vážně zkoušela a běhala z plochy na plochu i na stonek) a byla to rychlovka. Ale jak je vypustím na jedné ploše, se hůře dostávám na druhé plochy vypustit další mazle ... to trvá a na stonek to nejde. Po sklizni (s mazlíky a stonkem) mi to jde zase normálně a na stonek můžu jít kolikrát chci. Možná je to doba (mezi 6-7 hod. ráno a večer) kdy sklízí hodně hráčů a hra nestíhá. I tak děkuji a nějak si to přizpůsobím, že nejdříve udělám stonek a potom farmičku.
    Teď čtu další stížnost hráče, že se nedostane na fazulku a asi má (určitě) stejný problém, ale chápu, že musíš hráče posílat od čerta k ďáblu, než se tento problém napíše jako chyba, by to chtělo možná prověřit.
    pezt: ... píšeš stejný problém a že restartuješ hru a všechno běží normálně, ale o to jde. Když to nejde, zkouším stonek, restartuji hru .... mi sovičky utečou :oops: a několik ploch sklízím bez nich! Není to snad chyba na prověření? Určitě to není chyba u nás a vím, že to má více hráčů.
    Velká omluva .. nečtu pořádně a již to bylo reportováno .. se snad s tím něco udělá :p

Naposledy upraveno: 2/7/16
    Šenuár, legelius a Xenie6161 tohle ocenili.
  20. pezt

Ahoj evainfo

Je to přetíženým flash playerem a také pokud máš na všech plochách předměty, které mají animace tím se hra stává pro některé počítače nezvládnutelná, pokud tento jev nastává je třeba v nastavení hry vyzkoušet nastavit nižší rozlišení a vypnout animace, pravidelné čištění také není od věci. Taky třeba vyzkoušet některé prohlížeče ve kterých hra bude chodit nejlépe. Pro každý jednotlivý PC to může dobře fungovat vždy v jiném prohlížeči lépe a v jiném hůře. Dobré zkušenosti mám z prohlížeči My Internet Browser, CometBird a teď zkouším IceCat (portable verze, tedy bez instalace), tyto prohlížeče tolik nezatěžují systém tedy jejich flash player.
    Jak jsem psal ve vedlejším vlákně tento problém jsem reportoval zatím bez odezvy.

Hezkou hru přeji

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.