Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

JÁ- díky za odpověď. Kuře je vyhozené, poštu bloknu až za pár dní, tuším že se ještě dočkám pár peprných zpráv :)-> a teď hned mažu na herní podporu :)

2. šebejda
    rádo se stalo ;) :) přeji, ať to dobře dopadne

šebejda tohle ocenil(a).
  3. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Kde se dají koupit, vypěstovat, získat stromy - dračinec a štědřenec?

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj cedrika2627,

s trochou štěstí se uvedené stromy dají do zítřka získat v akci Strombola II.

5. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

Strombola II- prosím, musí se koupit všech 8 stromů ?Děkuji předem za info

6. Ahoj ANAWI1950
    v akci Strombola II. nekupuješ 6 stromů - pouze vybíráš možnosti (stromy). Vybrat musíš 8 stromů. Upozornění: obdržíte tolik stromů, kolik jste jich koupili, není však garantováno, že získáte některý konkrétní strom, vždy získáte stromy náhodně z výběru osmi, který jste učinili před koupí!
    Popis akce (klikni)-> Strombola II

7. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, chcem sa spýtať na magické stonky. všimla som si, že v poslednom čase mi to dáva iba grajciare, body na farmu a body na baha. kde zmizli všetky ostatné odmeny ako napríklad: percentá na skrátenie doby chovu zvierat, produktov, + 1 na zeleninu a veľa ďalších, práve som si skontrolovala všetky moje stonky, ktoré mám aktivované a nemám to ani na jednej, všade len grajciare a tie body. . . ďakujem za odpoveď.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj minnie30

Tak nejprve doporučuji restartovat hru a poté přejít na stonek a zkontrolovat znovu, nesmíš zapomenout, že řádky jsou rozděleny do jednotlivých kategorií, zvol si tedy kategorii všechny a poté můžeš zkontrolovat všechny řádky, které máš.

Hezkou hru přeji

9. milada34

milada34 Zelenáč fóra

Zdravím, mám dotaz. Mám na divoké louce dávkovače fazolí, u kterých je trojúhelník "sklizeň" a sklidit nic nejde. Co s tím?? Děkuji

10. Ahoj milada34
    tyto dávkovače byly k použití v akci "Perfektní hrášek". Nyní už je nefunkční a staly se z nich (z dávkovačů) jen dekorace, která nedává žádný bonus. Stačí tedy jen dávkovače "zbourat". Uloží se do inventáře do sekce "dekorace". Můžeš je využít buď do řádků na Magickém stonku (tam, kde je požadována jakákoliv dekorace o velikosti 1x1) a nebo je využít jako ozdobné předměty v Parku nebo na plochách.
    EDIT OPRAVA: dávkovače hrášků do řádků na Magickém stonku dát nelze. Zůstávají tedy jen "na ozdobu".

Naposledy upraveno moderátorem: 5/6/16
  11. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

tak vám tedy pěkně děkuji za tuto akci, vyplýtvala jsem stromy xxl , floreny a nic z toho nebylo, a když se nedají jinak získat stromy, tak je to na nic

12. anna32173

anna32173 Pilný autor

ahoj nevím zda jsem ve správném vlákně,ale chtěla jsem se zeptat na akci malí pomocníci v kalendáři je do 7.6. a v akcích je do 6.6 do 14h je tam hlášena nějaká změna nic jsem nenašla a tak se dovoluji zeptat děkuji za odpověď

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahoj cedrika2627 ,
    do akce žádné své stromy nedáváme , takže nic nevyplýtváme .

Ahoj anna32173 , já vidím všude datum > konec akce 6.6. Jak v kalendáři , tak v akci, tak ve hře.

14. forstlady

forstlady Pisálek fóra

děkuji za odpověď,ale já mám v kalendáři v off. 7.6. takže máme asi každý jiný kalendář.

15. anna32173

anna32173 Pilný autor

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

forstlady, anna32173: Ahoj, pokud se díváš na kalendář plánovaných akcí na červen ZDE, tak tam je 7.... ale to je jen předběžný kalendář co je v plánu a ten se už dále neupravuje.... hlavně si tam přečti co je napsáno modře. Podstatné je OFI oznámení a kalendář v horní liště fora, kam je i dán prolink na OFI.

duna.duna1 a lacrima tohle ocenili.
  17. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

co je to koralova houba a kde ji sezenu ????

18. Ahoj rekinek2011
    korálová houba je jedna z nových hrůzostrašných rostlin, které lze pěstovat při Děsivé noci na Strašidelném hřbitově.
    Až bude Děsivá noc - (sleduj vlákno "Akce") můžeš tuto rostlinu pěstovat.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Děsivá noc
    Přeji hodně štěstí

19. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

ok. diky

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

• Prosím, necituj zbytočne príspevok pod ktorým píšeš, použi radšej vlastnú správu alebo daj venovanie s menom, ďakujem. *Tanagorin
    "Odstránená citácia"

mě to do stonku dát nejde...

Naposledy upraveno moderátorem: 5/6/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.