Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sadromila

sadromila Zelenáč fóra

Ahoj,
    změnila se mi vizuelně stránka farmářských úkolů.Vím, že je je to vylepšení, ale nešlo by to vrátit tak jak to vypadalo dříve? Připadne mi to hodně nepřehledné.
    Děkuji

Šenuár tohle ocenil(a).
  2. Ahoj sadromila
    ano, máš pravdu došlo ke změně ve vzhledu a několika nových funkcí v Družstvu. Obávám se, že tě zklamu - změnit to určitě nepůjde. Změny provádí Realizační tým provozovatele hry a změny byly provedeny globálně. Nicméně děkujeme za zpětnou vazbu a za názor.

Šenuár tohle ocenil(a).
  3. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Ahojky.
    Před časem jsem koupil od Renza strom Moringa XXL. Nedaří se mi ho umístit, ani samotný, ani na strom, je stále červený. Co je špatně ?

4. Zelvička2011

Zelvička2011 Zelenáč fóra

Ahoj chtěla bych se zeptat zda je to nějaká novinka nebo chyba , ale zmizela mi v časomíře ikonka o tom za kolik hodin končí akce perfektní hrášek.Je to tím že akci už mám hotovou? Nebo je to nějaká chyba, protože akce by měla jet až do zítra. děkuji za odpověd

Šenuár tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zelvička2011

Akce Perfektní hrášek končí 1.6. ve 14:00, nicméně akci mám také splněnou a v časomíře mi také ikona chybí, tam kde splněna není tam ikona zůstala, tento jev jsem nikdy nepozoroval, ale je to docela dost možné, že po splnění akce se ikona ztratí, každopádně to ověřím a popřípadě dám vědět.

EDIT: tak mám ověřeno, že ikona akce z časomíry po splnění akce zmizí

Hezkou hru přeji

Naposledy upraveno: 31/5/16
    Šenuár tohle ocenil(a).
  6. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat ked si nastavim dovolenkovy modus vztahuje sa aj na prekvapenie v mušli? dakujem peknu hru

Šenuár tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj bill

Mód dovolené se nevztahuje na letní kalendář Překvapení v lastuře.

Hezkou hru přeji

Šenuár tohle ocenil(a).
  8. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - a dostanem nálepky znovu?

Edit: Díky za odpověď

Naposledy upraveno: 1/6/16
    vilm4 a pezt tohle ocenili.
  9. pezt

Ahoj satelit

Nálepky z úkolu Herbář dostaneš pouze při prvním splnění úkolu.

Hezkou hru přeji

EDIT: Po kontrole alba s nálepkami jsem zjistil že mám 3 nálepky Rýn a Jamajka, je tedy možné že se jedná o chybu nebo to dává nálepky při každém splnění, každopádně to nechám prověřit.

vilm4 a satelit tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - tak jsem to zkusil - oceňuji tlačítko ,,dodat vše" a nálepky jsou taky,akorát se dá umístit jedna jednoho druhu na jedno pozadí.

Edit: Tak umístil jsem 2x jeden druh na jedno pozadí. Jde to.

vilm4 a helca16113 tohle ocenili.
  11. martina19731

martina19731 Zelenáč fóra

• Prosím, necituj zbytočne príspevok pod ktorým píšeš, použi radšej vlastnú správu alebo daj venovanie s menom, ďakujem. *Tanagorin
    "Odstránená citácia"

Děkuji. Dlouho jsem tu nebyla :)

12. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

• Mimo téma. K debatám o hře využívej prosím vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    Tak jen čistě teoreticky - je tu někdo ochoten spočítat, za jak dlouho a jaké náklady se dá "napěstovat" 100.000 oslů? Právě nám je někdo za poměrně směšnou cenu (cca 40% obvyklé) hodil na trh .... Hm, no spíš to tipuji na nějakou "pomůcku" při chovu ..... A chová / pěstuje tu někdo jen jeden druh rostliny /zvířete? A baví vás to? Omlouvám se, jestli jsem ve špatné sekci, ale nějak jsem nevěděla, kde se zeptat ....

bill a vilm4 tohle ocenili.
  13. Ahoj Adamiste
    v tvém příspěvku sice dotazy jsou, nicméně jsou to dotazy které patří spíše do vlákna (klikni)-> "Debata o všem možném"
    Přeji hezkou hru

14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Jsem ráda,že jsem se dostala aspoň sem,farma se mě hrozně dlouho načítá,z louky na louku přejít je to samé a teď mě nejde ani zapnout kombajn.Tak nevím co s tím. Pc vyčištěný dvakrát podle návodu a nic. Jedině asi podpora,co? Ale tam jsem se nemohla dostat taky. Poraď te co s tím.

Používám jenom Mozilu,jiný prohlížeč tu nemám ani nainstalovaný,tohle se mě osvědčilo nejvíc.Nikdy jsem problémy neměla.

Naposledy upraveno: 2/6/16
  15. Ahoj bludička49
    ještě bych doporučila (než budeš případně psát na herní podporu) zkusit hru spustit v jiném prohlížeči. Pokud by tenot postup nezabral a potíže přetrvávaly obrať se na herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu?"

16. pezt

Ahoj bludička49

Jen bych doplnil kolegyni, odpoledne jsem také měl problém z načítáním hry a hra byla celkově pomalá. Internet mám od společnosti UPC a zjistil jsem připojení není úplně stabilní restartoval jsem modem a svůj notebook a po restartu se zdá že funguje vše jak má, nevím jakého máš poskytovatele internetu, ale může to být obdobný problém, kvůli bouřím co jsou všude v evropě může docházet k výpadkům spojení na cestě k serverům BP.

Hezkou hru přeji

axamík a marcipánka74 tohle ocenili.
  17. Koty150

Koty150 Zelenáč fóra

Zdravím, vrátil jsem se po nějaké době k hraní, protože to předtím z časových
    důvodů nebylo možné a zjistil jsem, že zde někdy v únoru proběhla neskutečná akce
    s opičí královnou, při které se dalo získat ohromné množství banánů a dalších
    skvělých odměn. Přijde mi to trochu "nefér" k lidem, kteří v průběhu
    akce nemohli hrát a jsou o tolik "ochuzeni". Není to jako u běžné akce,
    kde člověk vynechá a přijde o pár BZ, krejcarů a sem tam nějakou dekoraci na
    stonek, tady šlo vyloženě o hodně velkou výhodu a zajímalo by mě, zda se ještě
    něco takového vrátí, případně třeba jen pro lidi, kteří neměli předtím tu možnost
    (protože ti, kteří ji měli, tak už by to tolik nepotřebovali). Nic pro mě není tak
    otravné jako sbírání zlatých banánů a přijde mi, že odemknout vše v chrámu je
    záležitost na několik let a pokud si zde lidé přišli na více než 500 zlatých
    banánů, tak mě to poněkud mrzí. Děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu, pokud zde už podobný dotaz byl, nepodařilo se mi ho najít

Koty

18. Ahoj Koty150
    ano, Karnevalová královna byla opravdu výjimečná akce. Předcházela úpravám a změnám, které se týkaly zavedení nových soch ve Starověkém opičím chrámu a nových bahamarama úkolech v Družstvu. Zda podobná akce někdy bude ti bohužel sdělit nemohu, protože Realizační tým hry Farmerama své plány do budoucna nezveřejňuje. Doporučit mohu sledovat oficiální oznámení zde na fóru a (klikni)-> Kalendář akcí
    Přeji hezkou hru

19. šebejda

šebejda Baron fóra

Po více než 3 letech hraní chci poprvé nahlásit kuře, které mne doopravdy hnulo žlučí. Omlouvám se za zahlcování této stránky, ale doopravdy netuším, kterak RT přeposlat zprávy od tohoto kuřete. Skoro nehraje, je arogantní a a uráží mne. Myslel jsem si, že součástí pošty byla záložka "nahlásit", ale ať dělám co umím, nedokáži jí najít. :(

20. Ahoj šebejda
    tvůj problém s kuřetem ti pomůže vyřešit herní podpora. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Další možností je, kuře ze školy farmářů vyřadit a zablokovat v herní poště.
    Blokaci provedeš tak, že v "příchozích zprávách" klikneš na zatržítko u zprávy od kuřete (zatržítko zežloutne) a použiješ tlačítko "zablokovat".
    Přeji ti hodně štěstí při řešení problému.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.