Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Prosím, mám dotaz na pole komfort, zasadím a pak odjedu. Vrátím se v neděli večer a úroda dozraje ráno, přibližně 10 až 12 hodin bude pauza. Zůstane mi úroda a nebo najdu plevel. Děkuji za odpověd'.

Šenuár a vilm4 tohle ocenili.
  2. Ahoj jitulecermakova
    komfortní pole se zaplevelí 48 hodin po dozrání plodiny. Takže si musíš vybrat tu správnou plodinu se správným časem. Zrání samozřejmě můžeš zpomalit tím, že vybranou plodinu nezaliješ.
    Na komfortních polich je doba růstu 4x delší.
    Popis ve FAQ - Pole
    Přeji hezkou hru

3. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Díky, moc mi to pomohlo.

4. jitulecermakova
    rádo se stalo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Ivuška64

Ivuška64 Pisálek fóra

Ahoj, koupila jsem si krmivo pro kiwi a nic nemám, přesto se mi krejcary odečetly. Kde je chyb Vraťte mi zpět krejcary nebo zplacené krmivo- Ivuska 64. Díky

6. Ahoj Ivuška64
    prosím zkontroluj si v dolní liště zda jsi nechtěně nekoupila místo krmiva pro kivi omylem zvíře kivi. Pokud se po kontrole ujistíš, že jsi opravdu koupila krmivo a přesto ho nebudeš mít ve stodole v oddíle "Krmivo" restartuj prosím hru a opět zkontroluj stodolu. No jestli nedojde k nápravě ani po těchto krocích, budeš se muset obrátit na herní podporu. protože tvůj problém zde na fóru "opravit" nelze. "Jak kontaktovat herní podporu?"
    Přeji ti brzké vyřešení problému a hezkou hru

7. bill

bill Pilný autor

• Mimo téma. Toto vlákno je určeno k dotazům ke hře. Pro diskusi využij prosím vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    ahojte uz dlhsie to tu sledujem tu sa nic neporadi len kontaktuj hernu podporu restartuj hru vyčistit priehladac a to je vsetko :cry::cry::cry:

Šenuár, atriadk a janajanova tohle ocenili.
  8. Ahoj bill,
    možná čteš jen některé příspěvky, ;) zkus si toho pročíst více a i jinde než v tomto vlákně.
    Protože jsem ale ve tvém příspěvku nenašla žádný dotaz, prosím pro diskusi využij vlákna k tomu určená.
    Hezkou hru

Šenuár tohle ocenil(a).
  9. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, chci se zeptat, kde najdu stromy,které mám vypěstované na hřbitově, děkuji,,

Šenuár tohle ocenil(a).
  10. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys* :)
    Ak potrebuješ ich počet tak ich nájdeš vždy v stodole... Dokonca aj po skončení akcie to tam zostáva na svojom mieste, i keď sú dočasne nepoužiteľné, vždy to nájdeš v stodole.

Šenuár tohle ocenil(a).
  11. perak158

perak158 Zelenáč fóra

prosím o radu jak získám maté.

Šenuár tohle ocenil(a).
  12. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahoj perak158

Maté je plod stromu Cesmína paraguayská ,najdeš ho na baharamě a aktivuješ v 8 místnosti v opičím chrámu za 32 zlatých banánů.

Šenuár a lacrima tohle ocenili.
  13. perak158

perak158 Zelenáč fóra

díky jdu na to...

Šenuár a marcipánka74 tohle ocenili.
  14. Pavla

Pavla Pisálek fóra

Dobrý den , jsem v 37 lvl a chtěla bych zjistit v jaké jsem skupině na trhu.Děkuji

Šenuár tohle ocenil(a).
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pavla

Na jakém jsi trhu zjistíš Zde, kde zadáš své ID, které najdeš na spodním rámu hry vedle tvého nicku. A poté se můžeš nechat zapsat na trh tady na fóru v tomto vlákně Trh, kdo kde jsme

Hezkou hru přeji

Šenuár tohle ocenil(a).
  16. Ahoj JANUJANINA
    plodina vavřín je dostupná od levelu 95. Jestliže v tomto levelu nejsi, lze krmivo pro ptáka kivi koupit na trhu.
    Popis ve FAQ (klikni)-> vavřín
    Seznam plodin (klikni)-> ZDE
    Přeji hezkou hru

JANUJANINA tohle ocenil(a).
  17. JANUJANINA

JANUJANINA Pisálek fóra

Ahoj *Já* moc děkuji za radu,mě už to zvířátko skoro pošlo dík

Šenuár tohle ocenil(a).
  18. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj já asi špatně chápu ale ať to čtu jak to čtu tak u akce Strombola je datum 29.4 až 1.5 a to už bylo. Není to omyl? N.

Šenuár tohle ocenil(a).
  19. Ahoj nanyblacks
    no, dalo mi trochu práce vydedukovat na co se vlastně ptáš :D Ty jsi určitě měla na mysli fakt, že ti "svítí" (tedy máš tučným písmem) označenou akci Strombola ve FAQ-akce... je to tak? Tak pokud jsem se trefila, můžu tě uklidnit - tučně se jeví ta vlákna, s kterými se pracuje - upravují se. (většinou jsou to právě vlákna ve FAQ) Máš 1* za všímavost :D

Šenuár a babioli tohle ocenili.
  20. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Děkuji za 1*, je to tak. N.

Šenuár tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.