Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenavales

alenavales Pisálek fóra

Dobrý den,
    omlouvám se ale nevím kam a jak vložit dotaz na to proč mi z farmy zmizelo 100Fl......... ještě ráno jsem jich měla 250 a teď jen 150.... nikam jinam mi nejde vložit příspěvek, tak se moc omlouvám.

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenavales

Bohužel zde na fóru toto prověřit nedokážeme, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. schumacher2

schumacher2 Pisálek fóra

Ahojky všem. Konečně jsem aktivoval runu Arboretum a teďka nevím, kde ho na farmě najdu. Musím k tomu napřed splnit ještě úkoly v družstvu? Díky za odpověď.:):):)

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj schumacher2

Arboretum najdeš v inventáři mezi stromy, tedy levá lišta dřevěná bedýnka, ikona strom

Hezkou hru přeji

vilm4 a danda-vnovis tohle ocenili.
  5. chose77

chose77 Zelenáč fóra

Dobrý den. Chci se zeptat splnil jsem celou akci ale nejde mi aktivovat řádek na stonku protože mi schází jedna dekorace i kdy jsem splnil všechny úkoly. Jak je to možné.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj chose77

Preventívne skontroluj či náhodou nemáš tú chýbajúcu dekoráciu postavenú na farme, alebo nezostala v inventári. Mohlo sa aj stať, že síce si akciovku splnil, ale jedna úloha ti zostala nesplnená s tou dekoráciou.

Ak tú dekoráciu máš v inventári, ale napriek tomu nejde postaviť stonku, odporúčam reštartovať hru a opätovne skúsiť ju zostaviť, možno skúsiť iný prehliadač a ak nič nepomôže a vieš, že tú úlohu s tou chýbajúcou dekoráciou máš splnenú, je potrebné kontaktovať podporu. Jedine ak si si istý, že tú dekoráciu si mal mať v inventári ako splnenú úlohu, ale nemáš alebo nejde s ňou pohnúť v inventári.

Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. chose77

chose77 Zelenáč fóra

děkuji za odpověd Tanagorin, úkoly mám všechny splněné ale dekoraci nemám vůbec v inventáři k dispozici a na farmu jsem si ji 100% nedával.

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nemáš za čo, rado sa stalo,
    Tak jedine prezrieť či sa vôbec nachádzala tá dekorácia v úlohách a ak áno, tak kontaktovať podporu...

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Sajmon79

Sajmon79 Zelenáč fóra

Zdravím,,mám dotaz ohledně Zvěřince,,vůbec mi z něj nevyskakujou vrtačky.,,Už jsem ho zkusila přesunout a to taky nepomohlo,,,První čtyři zvířata které jsem do Zvěřince dala,,tak pro ně mám spoustu krmiva a vše potřebné.,,Ale vrtačka nevyskočila ani jedna.,,A sklidila jsem už nejmíń 15x.,,Díky za odpoveď. :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Ahoj Sajmon79
    bohužel, vrtačka je velmi, velmi vzácné nářadí, o výskytu vrtaček, jejich vypadávání, šancí na vypadnutí toho bylo zde na fóru napsáno už mnoho. Doporučuji pročíst si zkušenosti, názory a postřehy ostatních "vrtačekchtivých" hráčů a to ve vlákně - (klikni)-> "Zvěřinec aneb zvířecí šílenství"
    Po přečtení ti možná bude útěchou, že ani hráči, kteří mají nové budovy (zvěřinec, arboretum a supervýrobnu) dokonce dvakrát a mají tudíž i větší šanci na vypadnutí vrtačky, jsou na tom stejně jako ty. ;)
    Přeji hodně štěstí ve hře

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

Ahojky,
    zajímalo by mne ,když ještě nemám odemčený magický stonek a hraji soutěže kde získávám kousky do magického stonku,zda je mám někde uložené nebo jestli se mi prostě nepočítají?? Jestli je to tu,už někde napsáno ,tak se omlouvám ,ale nenašla jsem to.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj lolinka2010
    jen si ujasním to "získávání kousků" :D máš na mysli dekorace? nebo řady na Magickém stonku?
    Dekorace z akcí, které patří do konkrétních řad na Magickém stonku máš uložené v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" >symbol "váza".
    Jestliže se ti v akcích podařilo získat odměnou i příslušný řádek na Magickém stonku, tak potom, až splníš úkoly, které jsou v Družstvu a které ti Magický stonek zpřístupní, najdeš všechny získané řady. Potom do nich vložíš požadované dekorace.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> NEBE
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

aha ,už rozumím :) děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. danek47

danek47 Zelenáč fóra

Dobrý den,stala se mi chyba ve hře Nubloni, mám pouze splněné první políčko,nubloni zmizely a vyskakující při sklizni se ukládají na zvířata ve hře nelze proto pokračovat. Nevím,kde jsem udělala chybu. Děkuji danek47

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj danek47
    nejde o chybu, ale o neznalost požadavků akce. Další nubloni se musí vyšlechtit v chovné ohradě a po té dodat podle požadavků jednotlivých "nubloních vajíček".
    Prosím seznam se pečlivě s popisem akce (klikni)-> "Přátelští vetřelci".
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. danek47

danek47 Zelenáč fóra

Děkuji myslela jsem si ,že chyba je asi u mne.

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. jaja170963

jaja170963 Pisálek fóra

Dopredu sa ospravedlňujem ak moja otázka sem nepatrí,ale neviem nikde nájsť ako sa dopracovať k stromu MATÉ.Potrebujem ho dodať do úlohy ale nemám potuchy kde ho získať.Za odpoveď ďakujem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj jaja170963
    s dotazem jsi tu správně :) a pomoc je celkem snadná. Maté je plod stromu cesmina paraguayská - pěstuje se na Bahamaramě a možnost aktivace je ve Starověkém opičím chrámu v 8. místnosti za 32 Zlatých banánů. Po aktivaci si můžeš ve Farmářském obchodě (na Baha v levé liště > ikona "červený nákupní košík" > symbol "strom" zakoupit buď přímo stromek a maté si napěstovat a nebo maté zakoupit na trhu
    Popis ve FAQ - (klikni)-> cesmína paraguayská

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    chtěla bych se zeptat na nublona, který je mezi dárky pro sousedy v sekci zvířata: jestli je to nová dekorace, případně co nám dá(BZ...).
    Děkuji,
    .helm.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Matinnka

Matinnka Pilný autor

• Psaní mimo téma, vlákno neslouží k diskusi či prezentaci vlastních názorů.
    Ahoj. helm :)

Osobne si myslím, že iba RT TO zatiaľ nestihlo dárčekov pre susedov vyhodiť :D

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.