Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. medved222
    mmnt :D já ale nepsala, že příště to bude platit stejně.
    Jinak - rádo se stalo.

vilm4 a 2Oslík3 tohle ocenili.
  2. kure1

kure1 Zelenáč fóra

prosim kde najdu bonusovy kod dekuju

3. Ahoj kure1
    bonusový kód: Platnost: od 16.6. 15:00 hod. do 25.6. 23:59 hod. takže platnost již vypršela.
    Nahlédni prosím SEM

4. Sajmon79

Sajmon79 Zelenáč fóra

Zdravim,,mam dotaz ohledne Zverince,,nevyletavaji mi vrtacky,,,Uz jsem ho sklidila 9x a nic,,dokonce jsem ho zkousela i presunout na hlavni louku,,,Moc dekuji

5. Ahoj Sajmon79
    obávám se, že ani devítinásobné sklizení Zvěřince nestačí na zisk vrtačky. Je to velmi, velmi vzácné nářadí a bude asi potřeba mnoho trpělivosti. Obávám se, že ani přemístění na hlavní louku nepomůže.
    Nahlédni prosím do diskuse - (klikni)-> Zvěřinec
    Přeji ti hodně štěstí

6. Seniorka501

Seniorka501 Pisálek fóra

Přeji hezký den,
    kde, prosím, získám dekorace do- stonku 2 "Děsivá noc". Děkuji za odpověď.

Stonek už mám, ale zajít pro dekorace do obchodu mě nenapadlo. Hledala jsem v úkolech v družstvu.
    Moc děkuji.

Naposledy upraveno: 28/6/16
  7. Ahoj Seniorka501
    dekorace do řádku na Magickém stonku získáš v Jackově obchodě (dostupný při akci Děsivá noc) na Strašidelném hřbitově. Samotný řádek pak získáš jako odměnu za splnění úkolu v Družstvu "Strašidelné nákupy"
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Stálé úkoly v Družstvu

8. bill

bill Pilný autor

ahojte kde najdem nieco o remeselníckej štvrti dakujem peknu hru prajem

atriadk tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill
    Tak jako vše o hře najdeš ve FAQ, co takhle zkusit také pohledat něco sám;)
    Vše o řemeslech najdeš v tomto vlákně Řemeslnická čtvrť

Hezkou hru přeji

10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji jen mě zajímá toto [​IMG]

z podpory mi napsali,že se pomocník na stonek a chovatel kupují zvlášť

+++ EDIT moderátora: odstraněna komunikace s herní podporou +++

Děkuji Majka

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22

Měsíční předplatné pomocníků obsahuje všechny pomocníky, tj i pomocníka pro stonek a chovatele pro chovnou ohradu. Ale jak jsem ti psal ty si koupíš měsíční předplatné, tj. máš všechny pomocníky, ale v průběhu kdy ti měsíční předplatné běží získáš nějakou odměnu v podobě např. secího stroje (např.48 hod.) a jeho čas se přičte ke zbývajícímu času, tudíž secí stroj nezávisle na ostatních pomocnících končí až po 48 hod. kdy ti skončí ostatní pomocníci. Nebo jsi si třeba koupila kombajn a secí stroj při výprodeji pomocníků za floreny, tam se kupuje každý pomocník zvlášť, tak se mohlo stát, že máš rozdílné časy u pomocníků.
    Osobně mám u každého pomocníka jiný čas a proto není neobvyklé že ti některý skončí a jiný ještě pokračuje

Pro příště platí, že veškerá komunikace s herní podporou se na fóru nezveřejňuje viz. Pravidla fóra

Hezkou hru přeji

12. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Přeji krásný den, mám dotaz ohledně zvěřince - doufám, že jsem se trefila do skupiny. Vše je v pořádku je zaktivován - zvířátka posazena, ale - ráda bych rozšířila, mám všechno potřebné, JEN ty vrtačky? Je to o náhodě nebo? Stále mi nepadla ani jedna, takže o rozšíření zvěřince zatím si mohu jen zdát. krásnou hru přeji.

13. Ahoj Jemima62
    i tobě krásný den. O vrtačkách a jejich získávání bylo už hodně napsáno a to i v tomto tématu. Bohužel, je to velmi, velmi vzácné nářadí a nastavení pravděpodobnosti jeho získání je nízko. Vrtačky nezískali ani hráči, kteří Zvěřince mají 2 ks. Bude to chtít hodně trpělivosti.
    Pokud tě zajímají zkušenosti a postřehy ostatních hráčů, nahlédni prosím do této diskuse: Zvěřinec
    Přeji hodně štěstí

14. julie26122012

julie26122012 Zelenáč fóra

Ahoj. Mám problém. Nejde mi otevřít družstvo.

15. Faverolka

Faverolka Zelenáč fóra

Nie je náhodou za Zverinec 500 hviezdičiek za Zverinec príliš veľa? To ja asi v tomto storočí ani nedosiahnem. Nedajú sa nejako tie hviezdičky kupovať?

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj Faverolka
    bohužel, hvězdičky se koupit nedají. Získávají se z úkolů v Družstvu, bývají jako odměny za splněné úkoly při akcích, občas daruje hvězdičku i Kubík Kučeravý jako denní dárek.

17. Ahoj julie26122012
    a zkoušela jsi zaklepat? :) A teď vážně - nejde otevřít Družstvo znamená, že se ti nezobrazují ikonky pro plnění úkolů, pro dodání zakázek a komiksová knihovna?
    Pokud to tak je, prosím restartuj hru. případně zkus hru spustit v jiném prohlížeči. Doporučuji také provést "Vše pro bezproblémový chod hry" Není hlášená žádná podobná chyba.
    Přeji hodně štěstí

julie26122012 tohle ocenil(a).
  18. Karaloka

Karaloka Zelenáč fóra

Pre mňa je tiež ten Zverinec veľmi drahý neuvažuje sa nejako znížiť ten počet hviezdičiek aspoň o polovicu?

19. Ahoj Karaloka
    na tvůj dotaz ti neumím odpovědět, protože chod hry, podmínky za níž jsou prvky do hry zaváděny stanoví Reaĺizační tým hry Farmerama. Jestliže dojde ke změně, určitě se tuto skutečnost hráči dozví zde na fóru v oficiálním sdělení.
    Přání hráčů ohledně změny počtu požadovaných hvězd na získání Zvěřince jsme reportovali.

20. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na mod dovolené...pochopila jsem to dobře že přes nastaveni si aktivuju mod dovolené na 30dní?...a přes farmářský obchod je to za floreny na 10dní??...děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.