Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Aktivoval som si strašidelnú kyticu a MJS, ktoré som posilnil pinkie koláčom. Pinkie mi však posilnil iba kyticu. Pár hodín MJS mi pred aktiváciou novej ešte ostávalo. V minulosti sa mi to však nestalo. Pinkie pôsobil na všetky nové bonusy.

Edit: pezt - vďaka. Predtým to išlo, tak som si myslel, že je niekde chyba. Aspoň som zase o trochu "múdrejší" :)

Naposledy upraveno: 27/6/16
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Je to pořád dokola, kdybychom věděli dopředu jaké RT plánuje akce dopředu, bylo by to již zveřejněno, ale bohužel to nevíme a budeme muset počkat na oficiální oznámení.

Ahoj Ajtoto

Pokud byla MJS již jednou prodloužena Pinkie Pie koláčem, následné použití MJS (doplnění) a znovu použití Pinkie Pie koláče už na prodloužení MJS nefunguje.

Hezkou hru přeji

Ajtoto tohle ocenil(a).
  3. frantanec42

frantanec42 Zelenáč fóra

kdy zverejnite kalendar akci na cervenec?

4. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj frantanec42

Až bude k dispozícií, bude určite zverejnený. Sleduj oficiálne oznámenia...
    Prajem príjemnú hru​

5. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Je v družstvu nějaký úkol, kam se dodává tukan?

6. Vivaldy

Vivaldy Pisálek fóra

Kde prosím seženu vrtačku na vylepšení nového chléva ??? Bude součástí nějaké akce, jako plány nebo bude vyskakovat při sklízení ?

7. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavelkohl1

Je tu jedna úloha v družstve a volá sa Na konci světa. Tam sa napríklad Tukan dodáva.
    Prajem príjemnú hru​
    *****************************************************************************************************​

Ahoj Vivaldy

Je to súčasť pri zbere, bohužiaľ, veľa krát bolo povedané, že tie vŕtačky slabo padajú, u niektorých vôbec. Nájdeš to medzi diskusii => Zvěřinec aneb zvířecí šílenství
    Prajem príjemnú hru​

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

"v úterý 26.1. bude ze hry odebrán úkol “Mise M6” a s ním spojené vypadávání M6 mincí při sklizni...... Současně bude zavedena možnost pořídit si všechny dekorace z úkolu ve městě ve Farmářském obchodě: Kulinářská porota, Vřelá porota, Nadšená porota, Putující ovce ".

Mame konec cervna a jeste to porad neni soucasne? xD

EDIT: pezt Diky, oznameni mi evidentne uniklo... nj, clovek mini, RT meni :)

Naposledy upraveno: 27/6/16
    pezt tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj matlafous123

Bohužel jsme k tomuto nedostali žádné vyjádření, bylo to zrušeno bez udání důvodu. Zde to bylo napsáno

Hezkou hru přeji

10. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, nemůžu najít Zvěřinec za 299 florenů, jde ještě koupit nebo už ne. Kde najít, jak nainstalovat Zvěřinec a vše o jeho funkci. Orientace je tu otřesná, zdlouhavá a vlákna nepředu, nejsem pavouk. Děkuji za odpověď

2Oslík3 a vilm4 tohle ocenili.
  11. pezt

Ahoj Lidus61

Zvěřinec můžeš koupit ve farmářském obchodě mezi chlévy nebo aktivovat na stromě moudrosti za 500 hvězdiček

[​IMG] [​IMG]

Po koupi popřípadě aktivaci najdeš Zvěřinec v inventáři mezi ostatními chlévy.
    Vše o zvěřinci se dozvíš v tomto vlákně Zvěřinec a jeho upgrady

Hezkou hru přeji

12. bobule111

bobule111 Zelenáč fóra

nene,tak to je sranda.Vůbec jsem netušila že z cesmíny je maté,mě klepne!Díky za odpověď,už jí mám a hurá,můžu pokračovat!

13. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

• SPAM - prosím nepiš dva příspěvky za sebou. Chceš-li něco doplnit, použij funkci "Upravit" u svého prvního příspěvku. Děkuji *JÁ*
    Děkuji za odpověď, jen je mi líto, že nezískám upgrady Zvěřince, protože získat 18 000 ks prken je nemožné. Neumím získat ani 3 000 ks prken na Vraní hnízdo. Potřebovala bych se zeptat na víc věcí, ale asi by to neprošlo, i když jsem to v zakázaných tématech nenašla. Děkuji

Ahoj tak to je fakt pomoc. Do zvěřince si dám 4 stáje a zbytek třeba 10 dalších stájí stejného druhu zvířete stejně zabírají místo na ploše farmy,louky.... No to je hustý

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 28/6/16
  14. rejnok2000

rejnok2000 Zelenáč fóra

Dobry vecer,nevim do ktereho vlakna napsat.Chtel bych se zeptat jestli by v kalendari nesly klast listy - mesice- opacne.Tedy cerven by byl na 1.strance a leden na 6. strance

a momentalne Anglie prohrala s Islandem a to nas ceka anglicka akce.Zivotni paradox.
    Dekuji a
    Preji hezke farmareni

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj rejnok2000,

bohužel tohle vylučují technické možnosti fóra, nový příspěvek se řadí na konec tématu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. rejnok2000

rejnok2000 Zelenáč fóra

Rozumim a dekuji za odpoved

17. Ahoj Lidus61
    ptát se samozřejmě můžeš a klidně na víc věcí. Ohledně získávání nářadí. Kromě toho, že vypadává při sklizních je možné poprosit tvé sousedy, aby ti posílali jako denní dárek bednu s nářadím. Bedny s nářadím jsou také často jako odměny v úkolech v Družstvu. Sem tam nadělí pár kousků nářadí také Kubík Kučeravý.
    Vyhledej si ty správné úkoly a zisk nářadí bude snažší
    Popis ve FAQ -(klikni)-> "Stálé úkoly v Družstvu" .
    Přeji hodně štěstí

18. medved222

medved222 Analytik fóra

Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, jestli je možné si nějak vyzvednout dárek z kalendáře, ale oddálit jeho působení (+1 do stodoly, +100% BZ), aniž bych ho potom musela vybrat za floreny.

vilm4 a 2Oslík3 tohle ocenili.
  19. Ahoj medved222
    ano, lze. Bonusové dárky v Letním kalendáři jsou jediné, které lze vybrat jindy než v příslušný den ALE!!! musíš je vybrat do konce platnosti akce "Letní kalendář" jinak o ně přijdeš.
    Přeji hodně štěstí a hezkou hru

vilm4, 2Oslík3 a Šenuár tohle ocenili.
  20. medved222

medved222 Analytik fóra

*Já*, díky za odpověď, příště využiji.

vilm4, 2Oslík3 a Šenuár tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.