Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanči54

hanči54 Stálice fóra

A přece se točí a točí a točí,zapnula jsem kolo štěstí a to se točí a točí a nejde sklidit stonek.Je prosím hlášena nějaká chyba?Hledala jsem a nikde nic.H. Odhlásila,přihlásila a kolo se přestalo točit a vložený lístek se vrátil,ale stonek stále nefunguje.H,

Naposledy upraveno: 25/6/16
    2Oslík3 a Šenuár tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hanči54

Žádná hlášena chyba o nefunkčnosti a nedostupnosti nebe hlášena není. U kola štěstí se toto někdy stává, že se neustále točí a přístupnost nebe také bývá s velkou pravděpodobností přetíženým flash playerem.
    Doporučil bych tedy udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Dále také můžeš hru zkusit v jiném prohlížeči.
    U sebe jsem teď zkoušel přejít do nebe a naprosto bez problémů
    Příště prosím podobné dotazy do sekce Technické a platební dotazy

Hezkou hru přeji

2Oslík3 a Šenuár tohle ocenili.
  3. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

Zdravím mám dotaz když otevřu v liště chlívky,stromy atd.vždy to mám rozházené dám si to podle abecedy a vložím chlívek nebo strom,vrátím se zpět pro upgrad nebo ještě jeden a mám to zase rozházené,nevím na co mačknout aby to zůstalo podle abecedy,do teď jsem to měla a tak prosím o radu děkuji moc.

axamík, vilm4 a elbedna tohle ocenili.
  4. Ahoj zdenka02
    bohužel ano, tento problém hlásilo více herních účtů, Problém je nahlášen. Prosíme o trpělivost.
    Děkuji.

axamík a vilm4 tohle ocenili.
  5. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Chcem sa spýtať tie automaty na hrach sú teraz taká ničotná dekorácia čo nič nedáva a nedá sa dať ani na nebo? Načo vlastne slúžia na zavadzanie?

2Oslík3 tohle ocenil(a).
  7. bobule111

bobule111 Zelenáč fóra

Ahoj!
    Chci se zeptat kde,nebo jakým způsobem lze získat maté.Kvůli této rostlině trčim už pár měsíců na jednom místě a nemůžu se posunout dál.Díky

2Oslík3 tohle ocenil(a).
  8. Ahoj bobule111
    to je mi upřímně líto, že kvůli maté "stojíš"
    Maté je plod stromu cesmína paraguayská - tento strom se pěstuje na BAHA a možnost aktivace je ve Starověkém opičím chrámu v 8. místnosti za 32 Zlaté banány. Po aktivaci příslušné runy si můžeš plod maté zakoupit na trhu, nebo - po zakoupení stromu cesmíny (Semenářství na BAHA > levá lišta > červený nákupní košík > symbol "strom" si je můžeš napěstovat
    Popis ve FAQ - (klikni)-> cesmína paraguayská
    Přeji hezkou hru a hodně štěstí
    Ahoj Šenuár
    ano, přesně tak, jsou to dekorativní :D dekorace - tedy předměty, které ,můžeš využít ke zkrášlení své farmy. A jsou také památkou na akci.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/6/16
    2Oslík3 tohle ocenil(a).
  9. janibu

janibu Rádoby autor

Zdravím, už hodně dlouho přepočítávám některé zkrácení časů a nemohu se dopočítat, pomůžete mi?
    jedná se o stonek - zkrácení výroby sup. krmiva o 10 % - ukazuje mi na 1 ks= 8,57, 2 ks 17.57,26.57 atd., časy se mění a 0.57 zůstává.
    -další je bonus ve skleníku na čtverce v obilí - bonus : efektivita vody o 45% . Při sázení má být normálně 12,42 hod, po zalití je to 9,01 hod. Nemělo by to být skoro za poloviční čas?
    Pokud to někdo spočítá budu ráda. DĚKUJI.

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Ahoj janibu
    začnu od čtverců v obilí. U bonusů ze skleníku nestačí jen získat bonus (nebo malus) ale je také nutné uložit bonus do aktivního slotu - čímž začne fungovat. Pozor, jestliže budeš chtit aktivní bonus zrušit, trvá to 24 hodin nebo lze výměnu provést za Floreny.

Výpočet bonusu: efekt u vody se zvýší o 45% z původního zkrácení (použítím vody) o 20% takže čas je základ - (20% + 45% z 20%)
    Tedy v žádném případě ne 45% z původního času růstu plodiny.

U bonusů z řádku na Magickém stonku to funguje tak, že bonus zkrácení platí (funguje jen po tu dobu, kdy je bonus aktivní) pak se (u dalšího mletí, jehož čas přesahuje přes délku trvání bonusu) opět čas "vrátí" na původní délku. Po opětovné aktivaci řádku se zase vše přepočítá. Z (nejen) vlastní zkušenosti) tě mohu ujistit, že bonus na zkrácení výrob ySK funguje a funguje správně.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/6/16
    vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  11. samuela15
    bohužel s těmi čtverci jsi to opravdu nerozklíčovala. Jak jsem psala, nezkracuje se čas o 45% ze základního času růstu. ale z času,který voda zkrátí o 20% a z tohoto času se to zkrátí o oněch 45%
    Ohledně časů mletí SK ve mlýně. Nepíšeš zda máš aktivovanou runu na Stromě moudrosti (předpokládám, že ano, když hraješ ut tak dlouho) takže i tento bonus má vliv na čas mletí.
    Kolega se tvému problému bude věnovat, jen prosím o trochu strpení, je potřeba vše vyzkoušet a prověřit.
    Přeji hezkou hru

12. 2Oslík3

2Oslík3 Zelenáč fóra

Ja by som tiež chcel taký strom, bude ešte taká akcia kde sa bude dať získať, lebo to je vždy len pre takých čo sú v lvl viac ako 100 a majú zásoby na miliardy teda pre prvých 10. čiže mi drobci nemáme šancu. Uvažuje RT aby bola šanca aj pre nás? Mali by veľký zisk keby bola taká akcia ja by som nakúpil aj za 200,-€ tak kedy už bude taká akcia?

13. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj 2Oslík3
    přiznám se, že nevím, na jaký strom se ptáš. Můžeš ho prosím jmenovat?
    Děkuji

14. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte ako ziskam vo farmarskej hale viac zákaziek dakujem peknu hru

bill tohle ocenil(a).
  15. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj atriadk
    více farmářských zakázek získáš plněním těch stávajících a získáváním bodů spokojenosti - po dosažení určité hodnoty se ti otevře nové objednávkové pole.
    Doporučuji prostudovat FAQ Farmářské zakázky, kde se dozvíš více podrobností..
    Přeji příjemnou hru

bill tohle ocenil(a).
  16. Klarusenka

Klarusenka Zelenáč fóra

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli přemýšlíte o akci kde by bylo možné koupit nebo vyhrát tyto stromy. Slaný, cukrovy, Medový, pichlavy dratovy, super, ultra, zuzin, papoušci, vonící s kravskym a kozim mlékem . Děkuji za odpoved.

2Oslík3 a vilm4 tohle ocenili.
  17. pavca67

pavca67 Expert fóra

jake potřebuji potřebné opatření abych se mohla zapojit do diskuze Párty balíčky?

18. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Klarusenka
    o těchto stromech a možnosti získání rozhoduje RT a zatím nemáme žádné informace, že by se nějaká podobná akce chystala. Jakmile budeme něco vědět, objeví se informace v Oficiálních oznámeních.
    Fakt, že by hráči tyto stromy přivítali, pravidelně reportujeme.
    Přeji příjemnou hru

2Oslík3, vilm4 a bill tohle ocenili.
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pavca67

Diskuse by měla být již přístupná, nestihlo se upravit nové vlákno, bylo vráceno staré.

Hezkou hru přeji

20. bill

bill Pilný autor

ahojte chem sa opytat ci sa rste niekedy planuje obchodovanie a darovanie lebo uz davno nebolo dakujem peknu hru prajem

atriadk a janajanova tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.