Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj,
    Stupidní dotaz. Dělám kníry / kukačka / pro jeden knír, potřebuju 8 kukaček. Je to tak?
    Není, to chyba? je to správně? a je to jen u tohoto produktu? tolik zvířátek na jeden produkt?

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj LoryM
    8 ks kukaček je opravdu třeba do jednoho knírového salonu - chyba to není
    Popis ve FAQ - (klikni)-> knírový salon

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. pivi37

pivi37 Zelenáč fóra

tiež mi nedalo z mušličky výbehy, na koho sa mám obrátiť ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pivi37

Nejprve bych doporučil restartovat hru, poté zkontrolovat inventář, jestli se tam podivuhodný výběh objevil a také překontrolovat lasturu jestli je otevřená.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pivi37

pivi37 Zelenáč fóra

jj. dík ,už sú tam.

vilm4 a pezt tohle ocenili.
  6. popelka94

popelka94 Zelenáč fóra

díky, já už je mám v inventáři

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

ahoj,prosím o radu...na co je stavební plán z leknínovýho listu...děkuji a přeji hezký večer.

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj ilonkam6565

Stavební plány jsou odměna z úkolu v družstvu Zvěřinec. Nejsou tedy z akce Kdysi dávno na leknínovém listu
    Plány jsou potřeba na upgradování Zvěřince, zároveň k těm plánům je potřeba ještě vrtačka a to je nové nářadí, které vypadává při sklizni zvěřince.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    při nedávné akci na koupi pomocníků jsem si zakoupila balíček.Dnes po přihlášení mám neaktivního pomocníka na stonek a na stavitele.Kam se prosím zatoulali?Děkuji moc za odpověď M

2Oslík3 a Šenuár tohle ocenili.
  10. pezt

Ahoj modro.ocko22

Příčina může být v tom, že ti vypršelo již měsíční předplatné pomocníků a před koupí nebo v průběhu trvání jsi získala nějakou odměnu v podobě kombajnu a secího stroje, tedy ty ještě pokračují, i když ostatní skončili. Pokud by jsi i tak měla nějaké pochybnosti o tomto stavu, jedině herní podpora dokáže přesně určit, kde je popřípadě chyba Jak kontaktovat herní podporu
    Osobně mám také rozdílné časy kombajnu oproti ostatním pomocníkům, není tedy neobvyklé, že něco již skončilo.

Hezkou hru přeji

2Oslík3 a Šenuár tohle ocenili.
  11. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

Mám dotaz,poradí mě někdo s kinem?Včera asi 10 x se načetlo, točil se uprostřed kroužek ,ale žádná reklama,ani body.
    Dnes se to opakuje.Jestli sem dotaz nepatří,omlouvám se.Díky za odpověď

12. pezt

Ahoj Jaroušek49

Nevím jaký používáš prohlížeč, ale doporučil bych zkusit nějaký jiný. Určitě také nebude na škodu když provedeš Vše pro bezproblémový chod hry

Hezkou hru a hodně kino bodů přeji

13. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

• Prosím, necituj zbytočne celý príspevok pod ktorým píšeš, použi iba časť citácie... *Tanagorin
    "Odstránená citácia"

ahoj pezt ,prohlížeč mám Mozilla Firefox,Kino fungovalo pokud tam byli auta,jak obkreslování, tak směr postavení,nebo kočky.
    Jak se tam objevili nějaké červené tvary ,které hned zmizeli a kino nešlo,už se mi to samé stalo dřív,pak byli jiné reklamy a kino zase začalo fungovat,.No budu čekat zase na jiné reklamy.jinak dík

pezt tohle ocenil(a).
  14. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím
    mám dotaz, nejde mi odstranit dekorace ze stonku ani po restartu hry prosím o radu. Moc děkuji.

15. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Ahoj lucie1978, otázkou zůstává, zda řádek ze kterého chceš odstranit dekorku je aktivován. Dekoraci nelze odstranit, pokud řádek je "šedý", čili aktivní.

16. nereknu1

nereknu1 Zelenáč fóra

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Jak si vyzvednu u Kubíka bonus za level. Teď už mám skoro 92 a pořád nic. Už jsem se pokoušel i několik dní nehrát a pak se znovu přihlásit a hrát pět dní za sebou, ale pořád nic. Poradí mi prosím někdo?:mad:

17. Ahoj nereknu1
    bonus za 90. level je pouze jednorázový - po dosažení 90. levelu dostaneš (dostal jsi) následující den velký červený dárek se zlatou mašli, který obsahoval onen bonus (viz odkaz níže) Je dost možné, že jsi si toho nevšiml.
    Popis ve FAQ - (klikni) -> Kubík Kučeravý - bonusové balíčky
    Jestliže máš ale pochybnosti, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili, zda a jaká chyba se u tebe na účtu stala. "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení a hezkou hru

18. nyda

nyda Rádoby autor

Nemůžu nikde najít zeleninové barbecue, v dárcích je vybrané ale na stonek ho nejde dát, sousedovi to jde. Díval jsem se i do parku ale nenašel.
    ----
    Bylo to fakt v parku, pomohlo až odebrání všech dekorací. Dík za radu.

Naposledy upraveno: 24/6/16
  19. Ahoj nyda
    zeleninové barbecue je dekorace 1x1 a jde dát jen do Parku. Doporučuji p e č l i v ě prohledat Park, (případně všechny dekorky zbourat a po té v inventáři využít funkci "Hledat" v záložce "dekorace". Zkontroluj prosím, zda jsi si otevřel příslušnou "lasturu" s dekorací.
    Také by bylo vhodně pročistit data Flash Playera přes (klikni)-> webové rozhraní
    Jestliže by se ti nepodařilo dekoraci najít, budeš se muset obrátit na herní podporu. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu?"

20. IRCA-

IRCA- Zelenáč fóra

• Psaní velkým písmem není v souladu s pravidly fóra
    CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT NA FARMÁŘSKÉ ÚKOLY. K ČEMU JSOU? KDYŽ TO DODÁM DOSTANU ZELENÉ SMAJLÍKY JESTLI JSEM TO POCHOPYLALA. A CO PAK S NIMI. DĚKUJI ZA ODPOVĚD´.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.