Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill :)
    Chrámové miestnosti sa otvárajú najprv za 10 ZB a po otváraní sa cena zvyšuje... Nie je možné aby niekto platil viac alebo menej. V tom prípade si nemal odomknutú 8 miestnosť a preto si platil viacej.

2. bill

bill Pilný autor

ahoj Tanagorin to co som pisal bol priklad podla neho som to napisal sedeli sme vedla seba a kontrolovali sme to on 20 ja 40 tak ma nepresvidsaj o inom dik ahoj

atriadk a janajanova tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Bill,

tak příště až zase budete sedět vedle sebe, opravdu pořádně zkontrolujte jakou máte otevřenou poslední místnost. Ubezpečuji tě o tom, že všichni hráči mají v tomto případě stejné podmínky.

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  4. lipton85

lipton85 Zelenáč fóra

Nazdárek, v chrámu jsem si aktivovala švestku mombín, ale v obchodě nemám ke koupi žádný strom. kde ji mám tedy koupit?

5. Ahoj lipton85
    pokud jsi si možnost pěstovat strom mombín aktivoval dnes, musíš hru restartovat, aby se mohly aktualizovat nově získané položky. Po restartu se prosím znovu podívej přes červený nákupní košík na Baha do Farmářského obchodu se stromky.
    Přeji hodně štěstí

6. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj. Ze stodoly mi ohřívač vajec zmizel, ale floreny na účtě nejsou. Kde se stala chyba?

7. Ahoj nanyblacks
    prosím restartuj hru a ověř stav florenového konta. Pokud by nedošlo k nápravě, vyčkej prosím a zkus opakovat postup. Jestliže by nedošlo k nápravě do zítřejšího rána, budeš muset kontaktovat herní podporu. (klikni)-? "Jak kontaktovat herní podporu?"
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení.

8. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Děkuji za odpověď. stav konta se ani po restartu nezměnil a tak počkám do rána. N.

lacrima tohle ocenil(a).
  9. nanyblacks
    děkuji za zprávu a za trpělivost
    EDIT opravný script na výměnu ohřívače poběží několik hodin, takže opravdu che to jen trpělivost.

Naposledy upraveno moderátorem: 3/5/16
    nanyblacks tohle ocenil(a).
  10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, pro všechny, komu bude odebrán ohřívač pro mazlíky, script poběží několik hodin, takže pokud ani zítra ráno nebudete mít floreny zpět za ohřívače, pak až prosím kontaktujte herní podporu.

Děkujeme za pochopení
    danda

lacrima a nanyblacks tohle ocenili.
  11. bill

bill Pilný autor

ahoj pajda361nemusim sa dobre pozerat odomknutie chramovej miestnosti 20zb.....40zb a je to tak dobre si to vy skontrolujte

atriadk tohle ocenil(a).
  12. pajda361

Ahoj Bill,

my nejsme provozovatelé hry, takže nemáme co kontrolovat. V tomto případě se tedy obrať na herní podporu. Budete se muset, ale obrátit každý zvlášť, protože herní podpora nesděluje údaje o herním účtu jiného hráče. Doufám, že nám pak sdělíš výsledek, protože tohle by mně opravdu zajímalo.

Jak kontaktovat herní podporu?

bill, karbar a danda-vnovis tohle ocenili.
  13. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím a prosím o radu, mám koupený balíček pomocníků na 1 měsíc, když nyní získám v družstvě jako odměnu pomocníky na určitý počet hodin, přičtou se mi tyto hodiny (aktivují se hned) nebo propadnou? Děkuji za odpověď.

babioli tohle ocenil(a).
  14. pajda361

Ahoj medved222,

ať už získáš všechny nebo jen jednoho pomocníka v kterékoliv části hry, tak se ti vždy přičte k již aktivnímu času, nikdy ti nepropadne ani minuta.

babioli tohle ocenil(a).
  15. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Dobrý den. Je tu ráno a floreny za ohřívač vajec nikde, Mám ještě čekat a nebo kontaktovat podporu? Prosím poraďte mi. Děkuji. N.

babioli a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. pajda361

Ahoj nanyblacks,

na podporu se samozřejmě obrátit můžeš, ale v každém případě situaci kolem výměny budeme zjišťovat, jakmile bude s kým o jí jednat.
    Jak kontaktovat herní podporu?

babioli, terkacheerka a Xenie6161 tohle ocenili.
  17. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Děkuji a já ještě počkám. Sousedce to před chvílí připsali tak snad i mně to dají. Nerada jim píšu, vždy mi odpoví ať se nejprve zeptám na fóru. N.
    Právě mi byly floreny připsány, Mějte se hezky a děkuji. N.

Naposledy upraveno: 4/5/16
    babioli tohle ocenil(a).
  18. samec

samec Magnát fóra

Zdravím--za ohřívač vajec mi přišlo 35 florenů---kde je těch avizovaných 39 ? Nebo se to zas změnilo?

babioli tohle ocenil(a).
  19. babioli tohle ocenil(a).
  20. samec

samec Magnát fóra

Ahoj --JÁ--,díky- mne to přišlo před chvílí,tak jsem netušil,že už bude hlášena chyba ze včera---přeji hezký den:D

babioli tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.