Určeno k archivaci 8/2016

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by JRD-Blanka, Apr 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj matlafous123
    tak této "drobnosti" jsem si také nevšimla, vyzkoušela jsem a ano, máš pravdu, nstavení řazení se po přechodu z plochy na plochu vrací do defaultu. Prosím o strpení, domnívám se ale, že o chybu nejde.
    EDIT: takže po poradě s kolegou Peztem - není zcela jisté, zda to je chyba hry, nicméně tebou popsaný problém se objevuje u některých herních účtů. Problém kolega Pezt nahlásil. Sleduj prosím oznámení zde na fóru.
    Děkujeme za trpělivost.
    P.S.: prosím příště s technickými problémy do vlákna Technické a platební dotazy. Děkuji.

Last edited by moderator: Jun 21, 2016
    2Oslík3 and Šenuár like this.
  2. smakoun

smakoun Pisálek fóra

Ahoj prosim kam mam zadat bonusovy kod nikde to nemužu najit děkuji

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

*JÁ* Sledovat vyvoj nas bude bedlive urcite vic... dekuji tudiz za vsechny ;)
    PS: Omlouvam se... v danou chvili jsem si nebyla jista, zda je to vubec problem :)

4. aorere

aorere Perspektivní autor

Smakoun. V pravém horním menu, po rozbalení poslední ikona dole, viz. níže.

Last edited: Jun 21, 2016
  5. smakoun

smakoun Pisálek fóra

Moc děkuji

6. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Aj ked som bola v malom lvl. tak som urobila akciu kde sa dalo získať recept na čokoládový sirup. Dnes som konečne získala marmeládovňu no nemôžem vyrábať recept lebo ho nemám. Kde sa mi podel a ako ho získam ?

2Oslík3 likes this.
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Šenuár

Nejprve bych doporučil restartovat hru, pokud se tam ten recept neobjeví, a jsi si jistá že jsi recept na tomto herním účtě získala z akce, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření, kam pak se ztratil, Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru přeji

8. sisinka2002

sisinka2002 Zelenáč fóra

nevíte proč při sklizni skladiště nevyskakuje vrtačka? už ho sklízím 3 dny a pořád nic

vilm4 and 0tinka1 like this.
  9. Ahoj sisinka2002
    myslím že vím, proč ti vrtačka nepadla ani po třech dnech. Je to velmi vzácný typ nářadí - nastavení pravděpodobnosti získání tohoto typu nářadí je nastavena velice nízko. Prosím přečti si příspěvek pajda361 výše - číslo příspěvku #928
    případně pročti (klikni)-> tuto diskusi
    Přeji hodně štěstí

10. chewik

chewik Zelenáč fóra

Ahoj, mam dotaz ohledne akce s lasturami. otevrel jsem dnesni (streda) a dostal jsem 5x podivuhodny vybeh labut. problem je, ze ty vybehy nemuzu najit, nejsou v inventari, normalnim ani na baharame. nevite kde by se meli objevit? nebo to chce jenom cas? diky.

11. popelka94

popelka94 Zelenáč fóra

ahoj, mám takový dotaz, ale nevím jestli jsem tady správně :-( dnešní dárek Překvapení v lastuře je Podivuhodný výběh "Labuť" 5x, ale já dostala jen dva - jak je to možné ?
    děkuji za odpověd

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj chewik a popelka94,

chyba byla nahlášena a je již opravena. Jak bude vyřešena u hráčů, kteří dárek otevřeli, ale neobdrželi bude jistě známo během dnešního dne.

13. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Problém vyriešený, mušlička opäť zatvorená a po otvorení sú tam tajomné chlievy a dajú sa dať na pole. Chcela by som sa spýtať či bude niekedy v dohľadne akcia Obchodovať a darovať?
    Ďakujem v mene všetkých za skoré vyriešenie problému s Tajomnými stajňami.

Janké861, vilm4 and Xenie6161 like this.
  14. Ahoj 0tinka1
    děkuji za zprávu. Bohužel ti žádné přesné datum uvedení akce Obchoduj a daruj sdělit nemohu. Pokud ho realizační tým hry Farmerama zařadí, hráči se to dozví v oficiálním sdělení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

vilm4 likes this.
  15. ghost619123

ghost619123 Zelenáč fóra

dobry den chtela jsem se zeptat proc je na baharame otevreni pole cislo 4 az na sedmem znaku kdyz se mi tam pise ze musim mit otevrene pole 3 nejak to nechapu

vilm4 likes this.
  16. Ahoj ghost619123
    aktivace zón na bahamaramě je postupná, musíš tedy nejdřív aktivovat pole č.: 3 v první místnosti a pak máš na výběr dva způsoby jak postupovat dál. Buď obětuješ Zlaté banány a otevřeš si místnosti a nebo aktivuješ postupně vše v jedné místnosti a potom teprve aktivuješ další z místností Starověkého chrámu. Umístění sochy pro pole č.: je dané tvůrci hry.
    Popis ve FAQ - (klikni-> Starověkého opičího chrámu

vilm4 and ghost619123 like this.
  17. ghost619123

ghost619123 Zelenáč fóra

omlouvam se spatne jsem polozila otazku aktivovane pole 3 mam ale kdyz jsem klikla na pole 4 tak se mi to ukazalo az na 7 znaku je mi divne ze pole nejdou po sobe budu tedy muset otevrit 6 mistnosti nez se dostanu k poli cislo 4 neni to chyba?

vilm4 likes this.
  18. ghost619123
    :) ne, ujišťuji tě, že to opravdu chyba není, otevřít pole č.: 4 dá prostě jen víc práce.

Přeji hodně štěstí

vilm4 and ghost619123 like this.
  19. ghost619123

ghost619123 Zelenáč fóra

dekuji moc za vysvetleni hezky den preji

vilm4 likes this.
  20. rádo se stalo :)

vilm4 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.