Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tmell

tmell Zelenáč fóra

Dobrý večer, mám dotaz nehodný hráče mého lvl, ale raději se optám zde, než zburcuji podporu:)
    Za jak dlouho se pole zamoří plevelem?
    v poslední době se mi často stává, že když dojdu na farmu, mám ji zaplevelenou, podotýkám, že Aktivuj "Okamžitou sklízeň", mám vypnutou, na noc dávám dlouhodobé se sklizni kolem 12-14hod., ale po 20hod. je z toho plevel.
    Stává se mi to až od května tohoto roku a pomalu, ale jistě mně hra přestává bavit. Děkuji za odpověď, popřípadě radu jak tomu předejít

2Oslík3 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tanagorin, můžeš mi ukázat kde jsem citovala příspěvek a psala pod něj ??? Nasaď si prosím brýle...odpovídala jsem hráči na předchozí stránce a psala až pod tvůj příspěvek , kdyby jsi hráči odpověděla správně na danou otázku, tak jsem ani nemusela tady nic psát. A to, že FM odpoví že florenový strom se dá získat z TS .....nebudu raději komentovat

Naposledy upraveno: 19/6/16
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tmell

Pole se zaplevelí 24 hod. po dozrání plodiny. Bohužel nevím co seješ a jaká je frekvence tvé sklizně, pokud máš nějaké pochybnosti v tomto ohledu, budeš muset kontaktovat herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru přeji

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Bella74, příspěvek sem ti vrátila do původního stavu a moderátorka ti má odebrat neoprávněný trest. Jménem teamu moderátorů se ti omlouvám za špatné vyhodnocení citace. FM Tanagorin se stále ještě zaučuje, zde udělala velkou chybu a je si této chyby již vědoma.
    Hned jakmile se zde ukáže, odebere i trest, který ti neoprávněně udělila.
    Přeji ti příjemnou hru a pevné nervy s našimi nováčky

díky moc danda

5. tmell

tmell Zelenáč fóra

Děkuji, budu si dělat PstSc,abych měl důkazy

2Oslík3, vilm4 a pezt tohle ocenili.
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím tmell, nezapomeň si též prohlédnout, jaké všechny bonusy na plodiny máš aktivní v zušlechťování rostlin. Jsou bonusy, které rovněž obsahují malusy a některé z nich zkracují čas růstu plevele viz. FAQ rostliny.

Příjemnou hru danda

Naposledy upraveno: 19/6/16
  7. Rocco9999

Rocco9999 Zelenáč fóra

zdravim.neprisli mi krejcari na ucet.prodal jsem zabiho prince za 42 500 000 asi 3 hodiny zpet.za chvilku to nekdo koupil ale do ted mi neprisli krejcari.nevim kam se obratit s timto problemem.za pomoc dekuji.

vilm4 a 0tinka1 tohle ocenili.
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

9. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat..už pětkrát jsem sklidil zvěřinec a dosud mi nevypadla sbíječka.mám tam bobra,medvěda,husu a chameleona..nebude lepší když tam dám zvířata co dávají více BZ a tím pádem větší možnost získat sbíječku? děkuji

vilm4, 0tinka1 a jana151049 tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Barney75,

vrtačka stejně jako ostatní nářadí vypadává z jistou dávkou pravděpodobnosti, která je velmi nejspíše nastavena jako velmi nízká. Bohužel nějaký zaručený recept, jak ji získat neexistuje. Tedy krom sklízení zvěřince.

11. Kulifajko

Kulifajko Zelenáč fóra

Mám čistú lesní mítinu ale nedajú sa tam dať ani stromi a políčka na sadenie v strede mám od začiatku otvorenia lesnej lúky. Ako to mám riešiť aby sa mi tam dalo pestovať či chovať?

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Kulifajko
    pokud sis lesní mýtinu otevřel/a teď, zkus prosím restartovat hru. Pokud to nepomůže, zkus udělat vše pro bezproblémový chod hry. Pokud to stále nepůjde, prosím popiš, co konkrétně znamená, že se tam nedají dát stromy ani políčka - místo se ti ukazuje jako "červené", tj. obsazené? Nebo když tam cokoli umístíš, tak se to vrátí?
    Díky a přeji brzké vyřešení problému

13. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Prečo je BB tak krátko? Nie každý má peniaze na zakúpenie Parfumu, a ja by som chcel šľachtiť aj niečo iné napríklad husi,Pandy ale to nestihnem ked je BB tak krátko, Kedy bude možné šľachtiť aj iné zvieratá nie len tie v akcii ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj Šenuár
    Babyboom den je tak dlouho, jak ho Realizační tým hry Farmerama naplánuje. V chovné ohradě je k dispozici 132 "slotů" - tedy můžeš naráz šlechtit 132 různých chovů. A to samozřejmě znamená, že v chovné ohradě můžeš šlechtit i různá zvířata - tedy všechna, která se šlechtit dají. Kombinace, kterou do chovné vily zadáš je jen na tobě. A parfémy můžeš ušetřit, pokud dáš zvířata do chovné vily již před BB a nebo můžeš použít růžové želé, které také zkracuje dobu chovu.
    Popis ve FAQ - Chovná ohrada

15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mám ten samý problém.Již několikrát sklízela a nic.Odstranila jsem zvěřinec,opět ho dala a vrtačka po sklizni nikde.Přestává mě to bavit.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj jana151049
    vrtačka je jedno z nejvzácnější druhů nářadí. A jak psal pajda361 o pár příspěvků výše, pravděpodobnost vypadnutí vrtačky je nastavena velmi nízko. Bude to chtít trpělivost. Při zavedení chovu chameleonů byla stejně nedostatkovým typem nářadí "odkapávací nádrž" u oslů zase "staré železo".

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bella74
    Prosím, prepáč za nechcenú chybu, neurobila som to naschvál. Trest som samozrejme odstránila a ma prevelice mrzí táto chyba... Už ju samozrejme druhý krát neurobím...
    Ale aj tak prajem príjemnú hru a dúfam, že som nespôsobila väčšie potiaže...
    Tanagorin

18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pokud chceš něco dodat, použij funkci "Upravit" u svého prvního příspěvku. nebo napiš novou zprávu. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

Tak dobře,vydržím a dík za dodání trpělivosti a naděje.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/6/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  19. jana151049
    rádo se stalo :)

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano vsem! Na hlavni louce si nastavim razeni zvireciho inventare podle abecedy, prejdu na divokou a razeni je opet podle lvl, vratim se na hlavni a razeni nastavene podle lvl.
    Je to funkce nebo chyba, ze se razeni inventare dle prednastavenych filtru vraci pri prechodu z plochy na plochu do defaultu?

PS: Pouzivam normalne fulltext, takze jsem si do vcerejska teto prapodivnosti (probira se zrovna v debate o vsem moznem), nevsimla.... nicmene vcera libovolne prednastaveni filtru listy system udrzel i po odhlaseni a prihlaseni vc. zmeny stroje, OS a prohlizece a dnes system vraci vse do vychoziho nastaveni pri jakekoliv operaci.

2Oslík3 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.