Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, chci se zeptat, jestli kole štěstí se ještě za párty lístek objevuje někdy kapitán strašák. Ten jediný mi chybí do stonku a pořád na něj čekám, tak abych nečekala zbytečně.:) Děkuju

karbar tohle ocenil(a).
  2. LilJane

LilJane Pisálek fóra

Zdravím,
    snad zde dotaz směřuji správně. Včera jsem po delší době projížděla počty vypadaného nářadí a objevila tam položku "Nářadí" (viz screen).
    Vypozorovala jsem, že mi tohle něco vypadává z dekorace Domek pro drůbež..ale dle FAQ má z této dekorace vypadávat 10 ks náhodného nářadí, tak jako z bedýnky a snad to i nějakou dobu zpátky tak bylo. Při sklizení Domku z něj vypadne přesně stejná animace nářadí, jako je v přiloženém obrázku. Je něco špatně? Nebo se za tu dobu co jsem nehrála něco s touto dekorací změnilo? :)
    Děkuji za info

2Oslík3 a vilm4 tohle ocenili.
  3. karbar

karbar Vévoda fóra

A bude možnost Kapitána Strašáka ještě někdy získat?
    Taky mi chybí jen tento.
    Děkuji za odpověď.

4. Ahoj karbar
    na tvůj dotaz ti bohužel odpovědět neumím. Realizační tým hry Farmerama své plány do budoucna nezveřejňuje. Doporučit jen mohu sledovat oficiální sdělení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru.

karbar tohle ocenil(a).
  5. Ahoj LilJane
    dobrá zpráva pro tebe je, že problém bude jednoduché vyřešit. Toto nářadí je uložené v inventáři, pod ikonou "váza" v záložce "spotřební zboží". Buď jej tam můžeš nechat a nebo ho "vysypat" do stodoly - tedy kliknout na ikonku, čímž se nářadí roztřídí do stodoly.

Přeji hezkou hru

6. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

proč nemohu vyrábět krmení na BAHARAMA děkuji za radu

7. Ahoj alenka-52
    bohužel nepíšeš jaké krmení (tedy druh).
    Problém může být buď - nemáš dostatek plodiny pro daný druh krmiva, nebo máš zadané všechny sloty na mletí.
    Zkontroluj si tedy stav plodin a zkontroluj si provoz mlýna na BAHA.
    Přeji hodně štěstí.

8. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

• *Prosím, necituj zbytočne príspevok pod ktorým píšeš, použi radšej vlastnú správu alebo daj venovanie s menom, ďakujem. *Tanagorin
    "Odstránená citácia"

Jé tak to mě hrozně mrzí, opravdu mě chybí jen ten kapitán Strašák, mohli by ho zase vrátit.:-(

9. Stana67
    doufejme, že Realizační tým najde způsob, jak umožnit hráčům, kterým dekorace Kapitán Strašák chybí, doplnit sbírku. Jestliže k tomu dojde, dozví se to hráči v oficiálním sdělení, zde na fóru. :)
    Přeji hezkou hru

10. korvaska

korvaska Pisálek fóra

Prosím o radu,který strom na Baharamě dává cukrové jablko? Děkuji za radu

11. Ahoj korvaska
    plod cukrové jablko dává strom (klikni)-> Anona šupinatá
    Hezkou hru

12. LilJane

LilJane Pisálek fóra

*JÁ*: Tak to mi opravdu něco úplně uniklo :) děkuji za odpověď!

13. LilJane
    stane se ;) není zač

14. boruvcicka

boruvcicka Pisálek fóra

• Prosím, nie je potrebné viackrát položiť tú istú otázku, ďakujem. *Tanagorin
    Hezký den všem , prosím o radu. Nikde se nemůžu dočíst kde můžu koupit speciální stáje Bahama ( mravenečík, panda červená..............)? děkuji předem

Dobrý den všem ;), prosím o radu.Nemohu se nikde dočíst, kde zakouoím speciální stáje Bahama ( mravenečním, panda červená............) děkuji předem

Naposledy upraveno moderátorem: 19/6/16
    vilm4 a 0tinka1 tohle ocenili.
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

16. taiskav

taiskav Rádoby autor

jak si mám aktivovat mod dovolené když na stromě moudrosti ji mám od lonska

17. taiskav

taiskav Rádoby autor

jak si mám na letošní rok aktivovat mod dovolený když na stromě ho mám aktivovaný od lonska

18. pezt

Ahoj taiskav

Pokud jsi si aktivoval mód dovolené za hvězdičky na stromě moudrosti stačí si jej teď aktivovat v nastavení hry

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pezt

taiskav

Odpověď jsi dostal u předchozího příspěvku, nemusíš se tedy ptát ve více vláknech na stejný dotaz

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.