Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte mam dotaz co v kalendari dosiel tovar ked mi nepripisalo zahadny strom Andes a neradte mi ze restartovat hru alebo ako kontaktovat hernu podporu nema to stym nic spolocne

bill a janajanova tohle ocenili.
  2. Ahoj atriadk
    v kalendáři určitě dárky nedošly. Pokud nechceš radu o restartovaní hry, tak potom prosím vyzkoušej funkci "hledat" a to v inventáři > ikona "strom".
    Jestliže bys ani pomocí této funkce Podivuhodné sazenice Andy nenašel - budeš muset restartovat hru a nebo se obrátit na herní podporu.
    Přeji hodně štěstí

3. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

• SPAM - prosím nepiš dva příspěvky pod sebe. Chceš-li něco doplnit, použij j prosím funkci "Upravit" u svého prvního příspěvku.- Děkuji *JÁ*
    Ahoj chci si koupit předplatné na turbomlým. Máte napsané nabídku najdeš v časomíře v novinkách. Nevím kde najdu novinky nepodařilo se mi ji najít. Dále máte napsané Ve farmářském obchodě>Farmářské potřeby příslušenství. Nápis farmářské potřeby jsem nenašla pouze příslušenství a tam nenabízely koupit předplatné na mlýn. Prosím napšitě mi jak to najdu abych si ten zatracej turbamlýn koupila. Děkuji za odpověď

To mi nemůže někdo rychle odpovědět abych si ho mohla koutpit, jdu totiž za chvíli dio nemocnice, kde budu asi týden a až se vrátím tak to si ho už nekoupím. Prosím moc odpovězte mi

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 16/6/16
  4. Ahoj Zorka341
    časomíra je toto: [​IMG]

novinky najdeš v levé krajní liště:[​IMG]

po rozkliknutí se ti nabídne toto:

Ale jako první krok prosím restartuj hru.

EDIT píšu a skenuji jak nejrychleji umím, možná by také pomohlo nastudovat základní ovládání hry a prvky ve hře.

Hodně štěstí

nanyblacks, karbar a tydýtková tohle ocenili.
  5. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Moc, moc děkuji. Hodně jste mi pomohl.Už ho mám přeplacený a jdu se rekreovat do nemocnice. Ještě jednou díky

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. Dorča34
    není zač, hlavně, že to Zorka341 zvládla

tydýtková tohle ocenil(a).
  7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne, mám také dotaz kde najít možnost koupit za floreny zvěřinec. Ve farmář. obchodě jsem ho nenašla, ve farmář. domě také ne:p. Moc děkuji za radu
    P.S.Počítač jsem už 2 x aktualizovala.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Viky0007,

zvěřinec koupíš ve Farmářském obchodě mezi chlívky

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Moc dík.

10. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat ked si kupim zverinec čo všetko sa da donho ulozit dakujem peknu hru prajem

atriadk tohle ocenil(a).
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 16/6/16
  12. milenatrutnov

milenatrutnov Pisálek fóra

Ahoj. Aktivovala jsem si runu na zvěřinec.Nemohu ho nikde najít. Prosím o radu.

13. pezt

Ahoj milenatrutnov

Zvěřinec najdeš v inventáři mezi chlévy na farmě.

Hezkou hru přeji

14. milenatrutnov

milenatrutnov Pisálek fóra

Díky moc.

Parížanka a pezt tohle ocenili.
  15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj prosím i já o radu mám jeden zvěřinec dala jsem 4xslepice (na zkoušku jak to funguje) i upgrady , dala vodu, krmivo a že za 17minut určitý čas bude hotovo . .zatím se me neukázal dudlík a je napsáno výroba přerušena ( tak nějak teď nevím přesně to slovo) tak nevím kde je jaká chyba . nějak se v tom nevyznnám ještě. dík za odpověď. babi
    v
    ýroba pozastavena je tam napsáno když kliknu na ten zvěřinec ukáže se žluté orámované kolo

Parížanka a pezt tohle ocenili.
  16. pezt

Ahoj babicka38

Také to zkouším budu to mít během 10 min. Zatím nepozoruji žádný problém, zkus přejít na jinou plochu a poté se vrať zpět.
    [​IMG] [​IMG]

Hezkou hru přeji

EDIT: při čekání na ploše kde je umístěn Zvěřinec tak opravdu dojde po uplynutí času k tomu, že nenaskočí dudlík a v časomíře se objeví hláška výroba přerušena, ale stačí přejít na jinou plochu a je vše v pořádku.
    Předáme dále k prověření, děkujeme

Naposledy upraveno: 16/6/16
    Parížanka tohle ocenil(a).
  17. babicka38

babicka38 Magnát fóra

díky už je to v pořádku

Parížanka tohle ocenil(a).
  18. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Teraz bola akcia na zakúpenie florenov 300 faloren za 6,??€ mne sa táto ponuka nezobrazila prečo? Ja si chcem tiež za lacnejšie kúpiť floreny veď bude BB a tak isto aj tajomné sadenice.

2Oslík3 a vilm4 tohle ocenili.
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Drevulka,

žádná globální akce na slevu balíčků neproběhla, pokud se na některých účtech něco podobného objevilo, tak jde spíše o cíleně zaměřenou nabídku pro tyto účty. Bohužel o tomto nedostáváme informace.

20. barracudah

barracudah Zelenáč fóra

Je někde seznam možností, co z kterého podivuhodného výběhu a stromu může vypadnout?
    Např.
    Když mám podivuhodný výběh safír , váhy , labuť fénix a drak, který z nich mám dát na plochu, aby byla aspoň naděje aby z toho vypadl žabí rybník?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.