Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kacaba7
    :D Kulinářskou podporu určitě získat nepůjde a bohužel ani Kulinářskou porotu. Úkol Mise M6 byl z Družstva odstraněn.
    Jedině snad zkusit štěstí při akci Obchoduj a Daruj.

2. lilialola

lilialola Zelenáč fóra

ahoj, chtela bych se zeptat jak se stanu mentorem. :)

3. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lilialola :)
    Poprosím aby si nepoužívala väčšiu veľkosť písma než je 5 a nepoužívaj prosím moc krikľavé farby... Mentor sa zasiela vo Farmárskom dome, ktorý musí byť schválený. Inak sa to nazýva škola Farmárov...

4. hnojar41

hnojar41 Zelenáč fóra

nejde se prihlasit

5. Tanagorin

Ahoj hnojar41 :)
    Zväčša je to spôsobené zaseknutým modulom v prehliadači, skús prosím ju otvoriť v inom prehliadači (aj v Explorer) a ak ti pôjde tam prihlásiť tak ide o ten uvedený modul. Avšak sú ďalšie možnosti prečo:
    • Zabudnuté heslo
    • Zle pripojenie na internet
    • Aktualizácia modulu
    • Nečakaný výpadok v internetu
    Je potrebné viacej rozvetviť tvoju otázku...

6. lilialola

lilialola Zelenáč fóra

• Prosím, necituj zbytočne príspevok pod ktorým píšeš, použi radšej vlastnú správu alebo daj venovanie s menom, ďakujem. *Tanagorin
    "Odstránená citácia"

dobře, omlouvám se. Děkuji za pomoc:)

7. Tanagorin

lilialola...
    Nemáš za čo ;), ale aj zbytočná citácia nie je povolená :D

8. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, můžu se tady zeptat? Mám v úkolech úkol zvěřinec, ale nejde tam nic dávat. Chci tam dát jedno šlechtěné zvíře, ale nereaguje to. Funguje tento úkol? Děkuji.

9. Tanagorin

Ahoj Stana67 :)
    Menovaná úloha => Zverinec má v sebe chybu... Ľutujeme za spôsobené problémy...

10. evok4

evok4 Zelenáč fóra

Je hodně zpomalená hra. Mám to jen já, nebo se to děje všem?

11. milanous04

milanous04 Zelenáč fóra

ahoj nejde se mi přihlásit

12. Tanagorin

Ahoj evok4 :)
    Spomalenosť hry je možné vysvetliť viacerými spôsobmi. Buď:
    • Je preplnený prehliadač kartami v internetových stránkach
    • Nižší výkon internetu
    • Priveľa akcií naraz kedy nestíha sám sa spamätať
    • Blokovaný modulami
    • Preplnený počítač
    • Otvorené aplikácie
    • .... je toho mnoho
    *************************************************************************************
    Ahoj milanous04 :)
    Treba rozvetviť tvoju otázku, pretože nejde prihlásiť je možné vo viacerých vecí
    • Keď ti nejde vôbec prihlásiť a píše ti odkaz, čo môže spôsobiť zabudnuté heslo
    • Prihlási ťa, ale ďalej nepustí, vtedy treba hru otvoriť v inom prehliadači a upratať si v moduloch
    • Pri prihlásení to dlho trvá až ma zasekne a celá stránka na netu padne, to zas odporúčam pozatvárať aplikácie na počítači a prečistiť disk

13. jajinka54

jajinka54 Zelenáč fóra

ahoj mám víc farem ale na některých se nemohu přihlásit a vím i od kamarádky že má ten stejný problém je to škoda protože nemám tolik florenů abych mohla kupovat lastury díky /milanous04/

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jajinka54

První kroky, když hra nefunguje jak má je udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Je také možnost vyzkoušet jiný prohlížeč než běžně na hru používáš a při přihlášení zkusit vypnout programy a aplikace, které zrovna nepotřebuješ.
    Žádné problémy s hrou hlášeny nejsou a osobně jsem také problém nezaznamenal.
    Příště prosím podobné dotazy do sekce Technické a platební dotazy

Hezkou hru přeji

15. prcek2928

prcek2928 Zelenáč fóra

ahoj mám víc farem a do pondělí mi všechny bezvadně fungovaly. Dělala jsem fotbalovou misi a od úterý mi 3 farmy přestaly fungovat, zkoušela jsem vše možné ale nic nepomáhá. Můžete mi poradit co mám dělat,nechci o ně přijít jsem už dost daleko a taky bych nerada přišla o dárky a o farmy.Díky babicka48

16. pezt

Ahoj prcek2928

Nevím co děláš když děláš vše možné. Pokud hra nefunguje jak má je třeba udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Také zkus otevřít hru v jiném prohlížeči, než běžně používáš pro hru.
    Po pročištění prohlížeče a celého PC bych doporučil, PC restartovat.

Hezkou hru přeji

17. vaclavicek29

vaclavicek29 Zelenáč fóra

zkoušela jsem i jiný prohlížeč a bohužel hra nešla nemám nic zapnuté mimo farmy pc bylo restartováno a mimo jiné mám farem víc a ostatní fungují tak nechápu kde je zakopaný pes asi s tím brzo skončím

18. pezt

vaclavicek29

Koukám, že ti farmy fungují, když se dokážeš dostat na fórum, pokud přesto máš nějaké problémy, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření kde je problém, Jak kontaktovat herní podporu

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  19. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat.kolik těch zvěřinců si budu moct zakoupit a vložit na plochu? děkuji

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím barney75, celkem si budeš moci pořídit 2 zvěřince. Jeden za hvězdičky na stromě moudrosti a druhý za floreny v obchodě. Prozatím je to nastavené takto. Zvěřince budeš moci postupem času za nařadí a plány rozšířit ze 4 pozic až na 8 pozic. To vše si lze přečíst v návodu v diskuzi.

příjemnou hru danda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.