Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 3/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, dá se změnit uživatelské jméno? Chtěla bych hrát pod jiným uživatelským jménem .Díky za odpověď.

2. Ahoj Dorča34
    bohužel, uživatelské jméno (nick) se měnit nedá. Změnit můžeš heslo, e-mailovou adresu. Pokud bys chtěla změnit zmíněné prvky - (klikni)-> Technická FAQ
    Přeji hezkou hru

3. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

koupil jsem za florenty zvlášť kombajn a zvlášť kombajn na stonku.
    florenty mi ubyli a hodiny na stonku nepříbílí.
    nerozumím tomu co jste mi odepsali.
    nechápu to.
    Ńáko to zařiďte a zkontrolujte a zjednejte nápravu.
    děkuji.

4. Ahoj renegaderro
    jak už jsem psala v první odpovědí, zde na fóru ti pomoci neumíme a ani nemůžeme. Jediné řešení tvého problému je, obrátit se na herní podporu. Využij prosím odkazy, které jsem ti v předchozí odpovědi připravila.
    Hodně štěstí

5. Jerry

Jerry Zelenáč fóra

Ahoj :)
    Chci se zeptat, zda se mód dovolené vztahuje i na akce typu Adventní kalendář, či Překvapení v lastuře.
    Děkuji

6. Ahoj Jerry
    bohužel, mód dovolené se na zmiňované akce nevztahuje, tzn. že lastury zůstanou uzavřené a případně je budeš muset otevřít za floreny.
    Přeji hezkou hru

Jerry tohle ocenil(a).
  7. mamba54

mamba54 Stará škola

Přeji hezký večer, ulakomila jsem se a za skoro všechny floreny jsem si koupila balíček Letní dovádění za 120 florenů, ale aktivoval se mi jen stonek, na fóru je to prezentované jako stonek spolu s dekorkami, to musím koupit dekorky zvlášť? Na to už nemám, kdybych to věděla, tak si koupím jen jednu dekorku, která se mi líbí:sleepy::oops:

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dekorky jsou v tom balíčku také, jen musíš kliknout na každý obláček zvlášť, otevře se ti nabídka s tou dekorkou a dekorku tam "posadíš"

9. mamba54

mamba54 Stará škola

Děkuji mooc, udělal/a/ jsi mi velkou radost, dekorky jsou už na místě:)..........a že nejsem až taková trubka;), fakt jsem se lekla, že jsem udělala botu a špatně si to přečetla a koupila jen řádek;):p, já jsem nikdy ještě neměla tolik florenů, abych si mohla něco takového koupit:(:)

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak hlavně, že to dobře dopadlo ... já jsem si ten úlek, že nemám dekorky, prodělala u jednoho z předchozích nákupů xD

11. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

Ahojky, pokud se mód dovolené týká jen Kubíka, tak je celkem na nic. Stačí jen nezasadit na pole a nic se nestane. Pokud dám mód dovolené, tak by to mělo platit i např. na otevírání lastur, abych po vrácení z dovolené měl možnost zpětného otevření.Jinak opravdu nevím, na co je mód dobrý.

12. Ahoj rumíček70
    věřím, že by bylo fajn, kdyby mód dovolené fungoval tak, jak si představuješ. Bohužel nefunguje. Má ale jiné výhody.
    Přesný popis ve FAQ (klikni)-> módu dovolené

13. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Neviem či sa mi to len zdá ale má dojem,že sa písalo o tom, že dávkovače hrachu sa budú dať na nebo.Mne však na nebo nejde dať nič hoci to mám v stodole ani zimný spánok, či vilsona. Je to nejaká chyba, lebo ja to neviem tam dať?

14. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Šenuár :)
    Do neba sa dá dať podstatne všetko, iba čo sú akcie sú individuálne na prvej strane, musíš na ten obláčik kliknúť (avšak musí mať rozmery také isté ako ten predmet ktorý ideš dať)
    [​IMG] Po kliknutí obláčiku sa ti otvorí inventár a v ňom možné dekorácie, ktoré idú vložiť tento označený obláčik má rozmery 1x1 a taký istý musí byť predmet... Tam kde je šípka je ďalšie rozdelenie tých radov.
    Ak naozaj ti nejde Nebo, tak treba skúsiť otvoriť iný prehliadač

Šenuár tohle ocenil(a).
  15. Tenesi

Tenesi Zelenáč fóra

Bude ešte niekedy BB aj mimo akcie? Chcela by som si vyšľachtiť Pandy a hodilo by sa BB, je škoda,že sa na mimo akciové šľachtenie už zabúda.

Šenuár tohle ocenil(a).
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tenesi

Pokud je BB a je přitom zároveň akce, tak ti také nic nebrání šlechtit i jiné zvířata než jen potřebné akční zvířata, pokud máš dost SK můžeš šlechtit všechny dostupné zvířata.

Hezkou hru přeji

17. hansicek

hansicek Expert fóra

kedy zmenila kukukrica kategoriu zo zeleniny na obilie? A vyslo o tom nejake ofi? lebo som nic nezaznamenal.
    Nasial som vsade kukuricu, lebo mam aktivnu strasiakovu stonku a sledujem pri zbere ze pripisuje iba klasicky, skontrolujem vsetko a vidim ze kukurica ma zmenenu kategoriu, tak mi to teda troska dvihlo tlak. Vychadza ofi o niecom co bude o mesiac, a o zmenach v hre nic.

Danda: vdaka za odpoved

Naposledy upraveno: 9/6/16
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, info přišlo dneska a pozdě, né však naší vinou. Na ofi aktualizace si počkáš přesně 5 minut, než je dopíši.
    Díky danda

lacrima tohle ocenil(a).
  19. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Zmenila som pre[​IMG]hliadač [​IMG]a aj tak mi tam nejde dať niektoré dekorky.Kde robím chybu?

20. Ahoj Šenuár
    chybu neděláš žádnou dekorace, které jsou na tvém screenu do řádků na Magickém stonku dát nejdou.
    Pro obláčky 1x1 doporučuji použít například vodní nádrže, které lze koupit u Piráta v Zátoce, nebo ve Farmářském obchodě. Pro obláčky 2x2 pak lze zakoupit Velký a Malý vulkán. Všechny vyjmenované dekorace se pořizují za krejcary.
    Hodně štěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.