Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pavlatik, 2/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj enrikea
    určitě se dočkáš. Mentor systém byl delší čas "mimo provoz", nicméně už několik měsíců je obnoven a systém příděluje mantorství. Určitě nejsi sama, kdo čekal velmi dlouho,.Určitě se dočkáš, chce to opravdu jen vydržet.
    Zatím můžeš nahlédnout do debaty: Farmářský dům - škola farmářů, rady a zkušeností mentorů a žáků
    Hezký den

enrikea tohle ocenil(a).
  2. Škoritnačka

Škoritnačka Zelenáč fóra

Chcela by som sa opýtať ako odstránim stále sa objavujúca informácia kto mi poslal aký darček a ked zberam úrodu tak mi tam stále behá nápis čo zberam. Ked ručne zbieram 202 políčok tak sa mi 202x objaví čo zberam, ked chcem zberať úrodu tak musím čakať aj 6min.,kým sa mi prestane objavovať informácii,kto mi čo poslal. Dakujem za odpoved.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Škoritnačka

Ohledně objevování se pop-up okna o obdrženém dárku je třeba v nastavení hry vypnout jeho zobrazování

Nevím jakou informaci při sklizni myslíš že se ti objevuje, ale můžeš v nastavení zkusit vypnout tyto dvě možnosti

Hezkou hru přeji

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, zjištiju, že vyšlechtěné rostliny na max umožňují okamžitou sklizeň ... ale za jak dlouho se to povede??? Už 3x jsem dala do skleníku mrkev a nic... je to normální? :(

5. pezt

Ahoj MatysekKamilek

To jaký bonus a za jak dlouho ti vypadne při šlechtění je jen o náhodě, někomu se to podaří v krátké době a u někoho to trvá déle.
    A nevím jestli zrovna mrkev je pro tebe důležitá, aby jsi potřeboval u mrkve co nejvčasnější sklizeň.
    Spíše bych se zaměřil na plodiny které mají dlouhou dobu růstu a dávají co největší počet BZ. Ty potom pomáhají k plnění akcí kde jsou akční vypadávátka.
    Více rad a zkušeností se můžeš dozvědět v tomto vlákně ST: Farmářský dům - SKLENÍK - zkušenosti, rady, debata
    A také samozřejmě ve FAQ

Hezkou hru přeji

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Děkuji.

7. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

chci dodat potřebné věci při hledání vajec a nejde to otevřít mam dostatek orchidejí i ostatních věcí

8. Ahoj alenka-52
    dodávání orchidejí následuje až po dodání 800 ks salátu. Postup je takový, že klikneš na sektor s požadovanou položkou (salát,případně orchidej) a v pravé části obrazovky klikneš na zelené tlačítko v dolní části "Prohledej oblast". Úkoly musíš plnit podle schématu popsaného v (klikni) -> popisu akce

9. stríbrny122

stríbrny122 Zelenáč fóra

ahoj muzu se zeptat jak si přidám přatele

10. pezt

Ahoj stríbrny122

Pokud myslíš přidat přátele, tak ty si nejjednodušeji přidáš tak, že hráči kterého chceš mít v přátelích pošleš zprávu přes poštu a poté klikneš na odeslané následně zaháčkuješ tuto zprávu a dole se ti rozsvítí možnost přidat mezi přátele.
    Pokud myslíš sousedy tak to se provádí pomocí ikony Panáčka s + a poté klikneš znovu na panáčka s + a poté píšeš nick hráče kterého si chceš přidat
    [​IMG] [​IMG]

Hezkou hru přeji

11. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Ahoj chci se zeptat v jarmarku jsem si koupila létající veverku a dala jsem ji do parku.Po odkliknutí jsem ji odstranila že si ji dám na bahama ostrov ale veverka už není nikde.Nevím co se s ní stalo a proč mě nic neupozornilo.Díky za odpověď.

12. Ahoj Dulisro
    prosím prohledej pečlivě inventář (bednu >ikona váza) a zkontroluj zda máš aktivní záložku "Všechno".

přeji hodně štěstí

13. misa.j

misa.j Zelenáč fóra

Zdavím, podařilo se mi omylem smazat si duhový strom, je už nenávratně pryč?

14. Ahoj misa.j
    ne, o svůj Duhový strom jsi určitě nepřišel/a. Najdeš ho v inventáři - levá krajní lišta - ikona "bedna" > ikona "váza" > záložka dekorace

15. Dulisro

Děkuji moc veverku jsem našla

16. Dulisro
    rádo se stalo. Hlavně, že se veverka našla :)

17. misa.j

misa.j Zelenáč fóra

Děkuju, jsem hledala strom a dál už jsem nekoukla.

18. pocahontaass

pocahontaass Zelenáč fóra

Prosím o info - mrkvovo-jablečná směs dává při aktivaci +2 plodiny navíc bez ohledu na velikost pole? a když ji aktivuji, vztahuje se přírůstek na již osázená pole nebo až na ta, která osázím po aktivaci? Děkuji

19. Ahoj pocahontaass
    ano, bonus +2 plodiny funguje na všechny typy (velikosti) políček a začne působit hned po aktivaci na již zasazené plodiny. Pro co nejvyšší výnos je výhodné mít, zvláště při akcích, plochy osázená políčky 1x1 (nejmenší.

20. Dulisro

Ahoj akce chrám dveří stále se mi načítá vlnitý klíč mám jich už 13 ks což nebudu už potřebovat ale kruhový klíč nechce načíst všeho mám dostatek,co mám s tím dělat?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.