Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pavlatik, 2/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Ahoj nejsem nováček:) ,ale mám dotaz. Na trhu v produktech se mi objevit srdcový dort a valentinská kytice.Nemám tušení která výrobna toto produkuje? Díky za odpověď

2. Ahoj beneta3
    tyto dva "produkty" jsou ještě z akce Valentýnský ples a žádná výrobna je nevyrábí. Oba tyto produkty bys měla mít "zašedlé".
    Popis akce (klikni) > Valentýnský ples

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Prosím o informaci, jakým způsobem získám třetí řemeslo zdarma, to musím ty třetí stupně u dvou řemesel dosáhnout a jak pak postupovat. Díky .

4. Ahoj Bobika
    ano, je to přesně tak jak píšeš. Musíš u obou základních řemesel dosáhnout III. stupně a pak dostaneš třetí parcelu (řemeslo) zdarma. Po dosažení III. stupně u obou řemesel doporučuji restartovat hru, aby se mohly načíst změny. Potom jdi do Řemeslnické čtvrti a klikni na novou parcelu. Opět - stejně jako u předchozích dvou řemesel - budeš muset splnit úkoly v družstvu.
    Podrobný popis (klikni) -> Řemeslnická čtvrť a řemesla

5. Boty

Boty Magnát fóra

Prosím ještě o informaci zda patří řemesla ze stromu (třeba SPA manažer) mezi základní řemesla?

6. gosi62

gosi62 Pisálek fóra

nevím zda v akci mi větvičk dají stromy základní nebo i XL a XXL?

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Boty

Mezi základní řemesla patří Marmeládník, Pekař a Květinář.

Ahoj gosi62

Nezáleží na tom jestli dáš základní, XL nebo XXL strom, padá to ze všech stromů, jen z vlastní zkušenosti ti mohu doporučit stromy základní s dlouhou dobou růstu a co nejvíce BZ popřípadě TBZ.

Hezkou hru přeji

ell1956 tohle ocenil(a).
  8. tesi

tesi Pisálek fóra

Dobrý den,nejdou mi postavit na farmě stromy XL a XXL které jsm vyhrál v kole štěstí.Jsem 31 lvl.Proč to nejde? Dík.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj tesi,

stavíš upgrady stromů XL a XXL na základní strom nebo přímo na herní plochu.

10. Vilda2012

Vilda2012 Zelenáč fóra

Ahoj ,
    kde prosím najdu kompletní seznam stromů,které jsou na hře ,myslim jak zakladní tak i ty co se pak kupuji přes tajemne sazeničky..Děkuji

11. Ahoj Vilda2012
    tebou požadované informace - a nejen ty - najdeš ve FAQ,
    odkaz na přehled (klikni) -> STROMY
    Přeji hodně štěstí při farmaření

12. bill

bill Pilný autor

ahojte kde mozem zistit kolko mam zákazníckych bodov dakujem peknu hru prajem

atriadk tohle ocenil(a).
  13. Ahoj bill
    spokojenost tvých zákazníků se ti ukazuje u každého z nich

Podrobný popis najdeš ve FAQ - (klikni) -> Farmářské zakázky

14. janule1992

janule1992 Zelenáč fóra

Ahoj,obracím se na Vás ohledně dárků. Vrátila jsem se k farmeramě cca po 4 letech a kdysi vše bylo úplně jinak. můj dotaz tedy zní : vím jak se posílají dárky,ale už nevím, kde se ,,otvírají,, např bedničky s nářadím,které získávám od sousedů.Teda aspoň se otevíraly kdysi. Nebo teď se suroviny z nich automaticky někam přičítají? Děkuji za odpověď. Snad pochopíte můj dotaz.

15. Ahoj janule1992
    ano, hodně se toho za poslední dobu změnilo. Tebou zmíněné bedny s nářadím se "vysypávají" přímo do stodoly - oddíl "ostatní". Možná také hledáš seznam došlých dárků, i u něho došlo ke změně a přestěhoval se pod ikonu "modrý dárek" v pravé liště [​IMG] po kliknutí na dárek se ti otevře seznam došlých dárků.

Doporučuji projít si (klikni) -> FAQ - hra
    Přeji hodně štěstí při farmaření

16. rokr65

rokr65 Zelenáč fóra

Dobrý den.
    Chovám soby a nikde je nemůžu najít.Oni nejsou zvířata že se nezobrazí ve stodole zvěř ?

17. Ahoj rokr65
    bohužel, je to hlášená chyba. Prosím nahlédni (klikni) -> aktuální chyby ve hře
    Hodně štěstí

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Prosím, nechá se někde najít rozpis produktů z řemesel a na co se hlavně dají využít?Děkuji za odpovědˇ.

19. karbar tohle ocenil(a).
  20. enrikea

enrikea Aktivní autor

ahoj :pzdravím vas všechny farmáře:D už dva roky čekam :wuerg:na mentora dočkám se?děkuji.

enrikea 90,baha201 P4,M4,K4,A3,BS2

Naposledy upraveno: 18/3/16
    bill a atriadk tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.