Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pavlatik, 2/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Calis

Calis Rádoby autor

Ahojte, existuje niekde tabulka vsetkych rastlin s rozpisom BS a casu rastu s vodou, hnojom, super hnojivom? Hladala som a nemozem to najst. :oops:

karbar tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Calis

Takovýto seznam na našem fóru zatím není, ale můžeš kouknout na fan stránku http://farmarime-ic.cz/

Hezkou hru přeji

Calis tohle ocenil(a).
  3. Tom_Cooper

Tom_Cooper Zelenáč fóra

Zdravim... chtel bych se zpetat jetli je nejaka maximalni kapacita stodoly nebo jestli je to neomezene... dekuji.

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Tom_Cooper,

kapacita stodoly není ničím omezená,

5. tortoris

tortoris Zelenáč fóra

dobrý den! chci se zeptat,jak docílím vyvolání fotek s filmu v akci v comixech?

6. Ahoj tortoris
    fotografie umeleš ve mlýně. Filmy, které na mletí budeš potřebovat získáš jako odměnu za dodání požadovaných plodin či zvířat do úkolu v komiksu.
    Hodně štěstí

7. tortoris

tortoris Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***ODSTRANĚNA NADBYTEČNÁ CITACE***
    moc se omlouvám,že se ještě ptám,ale jak je umelu?

tak už vím.moc se omlouvám.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/2/16
  8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mám dotaz, jsem ve třetím stupni marmeládníka a od druhého stupně mohu mít růžové želé.....jak ho získám? děkuji

9. Ahoj ell1956
    Recept na růžové želé lze zakoupit ve farmářském obchodě za 25 Fl, (doporučuji počkat na výprodej položek za floreny, cena je potom nižší)
    Podrobný popis - Marmeládník Růžové želé lze zakoupit také na trhu, záložka "Řemeslo"
    Přeji příjemnou hru.

10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Moc děkuji, pohlídám si to:)

11. liduška2015

liduška2015 Zelenáč fóra

jsem level 73, mohu pěstovat husy, ale obchod se zavazadly si udělat nemůžu proč? Děkuji za odpověd

12. Ahoj liduška2015
    obchod se zavazadly je dostupný od levelu 75 takže až v něm budeš, vyrobíš si obchod se zavazadly v dílně ve městě.
    Popis -klikni > obchod se zavazadly
    Hodně štěstí

13. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

děkuji za odpověd

14. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Hezké odpoledne,
    prosím existuje někde přehled chlívků a stromů, které už nepůjdou získat hraním (z tajemných výběhů a sazenic) a je možné tedy získat je jen při výměnách? Hledala jsem, ale bez úspěchu.
    Děkuji za odpověď.

15. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Díky, asi jsem špatně napsala dotaz - u stájí (např. Habitat pro ledňáčka) je možnost ziskání - podivuhodný výběh, ale při poslední akci (mám ten dojem) byla zpráva, že už dále nebude možnost výběh tento výběh získat... takže si nejsem jistá, jestli jsou informace v přehledu aktuální.

16. Ahoj Gabraia
    seznamy se samozřejmě průběžně aktualizují a moderátoři, kteří to mají na starosti se moc snaží, aby seznamy odpovídaly aktuálnímu stavu.
    Při poslední mini-akci Exkluzivní podivuhodný výběh (22.1. - 24.1.) je vypsáno, které chlívky již získat nepůjdou, ledňáčka tam ale nevidím. Tvoje informace je tedy mylná.
    Hezký den

17. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Ano, s Ledňáčkem jsem se zmýlila (psala jsem, že mám dojem), ale i tak v přehledu chlívků jsou informace, že možné získat chlívky z tajemných výběhů:
    • Čapí hnízdo (Bocianie hniezdo) (lze získat naposledy)
    • Obydlí pro ježka (Ježkova nora) (lze získat naposledy)
    • Rybník pro žáby (Žabí rybník) (lze získat naposledy)
    Stejně tak u produktových stromů (cukrový strom a podobně) - na fóru se psalo, že už je nemožné získat je z tajemných sazenic, ale podle přehledu ano.
    Je tedy poněkud matoucí, pro nové hráče získat informace a zaměřit se tak na čekání na štěstěnu nebo na "lov" při výměnné akci.
    Je mi jasné, že se nedá uhlídat vše...

Přehled, na který jsem se ptala, neexistuje.

Hezký den

Naposledy upraveno: 25/2/16
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Gabraia,

samostatný přehled toho co nejde získat neexistuje a to hlavně z důvodu, že do odměn v akcích jsou zcela náhodně vkládány různé sazeničky/stáje a proto by tento seznam nebylo možné udržovat vždy aktuální. To co jde získat z konkrétní sazeničky nebo stáje zjistíš v těchto přehledech:

19. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Pajdo361,

díky za odpověď. Já se s tím nějak poperu...
    Nechci abych vyzněla jakkoliv negativně - to by mě mrzelo, protože si velmi cením práce místních administrátorů... jen je někdy složité vyznat se ve velkém množství informací.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.