Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Když rozkliknu velký kalendář v liště,tak je tam zobrazena jen nynější akce do 7.3. a ostatní políčka jsou prázdná,jeto jen chyba?Dík

Už je to vpořádku,díky;)

Naposledy upraveno: 3/3/16
  2. Ahoj, zejdy66
    ano, zatím tam další akce nejsou, nicméně pro zběžné info prosím nahlédni do - ehm - (klikni) "malého kalendáře" najdeš ho v sekci "Centrála" > oficiální sdělení > kalendář akcí.
    Jak to je s "velkým kalendářem" ověřím.
    Hezkou hru
    EDIT velký kalendář se zpracovává.

3. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj mám dotaz po dvakráte jsem koupila tajemné věcičky do plnění úkolu jsem potřebovala jednu věcičku já koupila dvě a ani jedna mě nenaskočila, také jsem sklidila hřbitov a nevypadlo mě nic, ani jedna věc jak je to možné? měla jsem zaseto Archeúv nevím jak se to jmenuje dál , nevypadla ani jedna baterie proč a proč se mě nenačetlo to co jsem koupila? děkuji za odpověď pěkný večer přeje Jarka

4. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj JarkaBurka02,
    Pokud sis něco koupila a nenaskočilo ti to zkus restartovat hru. Baterky padají normálně. Osobně bych zasadil nějakou květiku co roste delší čas ( čim delší čas tím větší množství věcí co ti vypadne a tím větší šance na vypadnutí baterek). Také tam kde máš postavené trofeje (popřípadě pokud je máš ve stromu moudrosti) ti zvedají šanci na vypadnutí věcí.

Přeji hezké hraní

5. JarkaBurka02

ano trofeje mám na stromě moudrosti a přesto mě nevypadla ani jedna baterka jsem z toho špatná takto vůbec nic nezískám pokud to bude takto stále

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JarkaBurka02

Z čeho usuzuješ že ti nevypadly žádné Strašidelné věcičky při sklizni na Strašidelném hřbitově? Je důležitá kontrola ve stodole popřípadě v okně akce.
    Je možné, že pro koupi Pastí na duchy jsi neměla dostatečný počet Strašidelných věciček.
    Hlavně bych doporučil restartovat hru a také udělat Vše pro bezproblémový chod hry, pokud používáš prohlížeč Google chrome tak také vyčištění flash playeru pomocí webového rozhraní
    Mohlo se stát, že flash player mohl způsobit špatné zobrazení skutečného stavu vypadávátek a tudíž ti nešlo nic koupit.

Hezkou hru přeji

7. karbar

karbar Vévoda fóra

Prosím roste na děsivce plevel?Máme jet pryč tak nevím jestli mám zasadit.Děkuji za odpovědˇ.

8. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj karbar,
    Děsivé plodiny na hřbitově se ti nezaplevelí.

Přeji hezké hraní

karbar tohle ocenil(a).
  9. JarkaBurka02

ahoj děkuji za správu ,teď také vypadlo hodně baterií a opět se nic nenačetlo ale mám smůlu, já jsem stará žena a nevím jak vyčistit PC musím počkat na vnuka až bude mít čas přeji dobrou noc

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím, ahojky JarkaBurka02 ,
    přečetla jsem si , co tady píšeš a myslím si, že si tak trochu pleteš pojmy.
    Usuzuji tak z toho, že píšeš, že jsi potřebovala do úkolu jednu věcičku . Do úkolu , přesněji pro vstup do místnosti
    ( to znamená pro odemknutí zámku) nepotřebuješ Strašidelné věcičky - vypadávátka nebo jak ty jmenuješ baterie , ale Past na duchy.

Také jsem to usoudila podle toho, že píšeš, že jsi sama viděla, že ti na hřbitově vypadlo dost baterií, ale nic se ti nenačetlo.
    Určitě je tedy máš, ale musíš je jít proměnit na pasti.
    [​IMG] [​IMG]

Past na duchy ti dá Lenny Lepus , to je ten králík na levé straně strašidelného domu, za právě ty Strašidelné věcičky, které ti vypadávají na hřbitově.
    Myslím si tedy, že vypadávátka ti na hřbitově normálně padají , ale ty jsi je nebyla proměnit u Lenny Lupuse
    na Pasti na duchy .
    Podívej se tedy ještě jednou do hry a pak jdi a klikni na toho králíka.
    Vyskočí ti malá tabulka, kde ti napíše , kolik Strašidelných věciček požaduje za jednu Past na duchy.
    Teprve pak zmíněné zámky , kde to po tobě chce jen jednu past ,odemkneš.

Naposledy upraveno: 4/3/16
    duna.duna1 a Janké861 tohle ocenili.
  11. dibla

dibla Pisálek fóra

Dobrý den, děkuji všem za pomoc a opět si nevím rady. Po rozkliknutí mlýnu na farmeramě se mí objeví pouze 1 řada okének s možností výroby krmiva a restartování počítače nepomůže. Může mi někdo poradit? Děkuji a přeji hezkou hru. Zdeša

12. Ahoj díbla
    zkontroluj si, prosím, zda jsi náhodou nepřeklikla do některé ze záložek viz obrázek

Pro zobrazení všech možných krmiv je nutné mít otevřenou záložku "Všechno"
    Přeji hodně štěstí

13. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahoj "Já" , moc děkuji už je to v pořádku. Zdeša

14. Ahoj dibla, rádo se stalo :D

15. bionta

bionta Perspektivní autor

• Off topic - Toto vlákno není určeno k diskusím. Děkuji *JÁ*
    taky mě ta obíhající kytička jde děsně na nervy

16. Ahoj bionta
    pro debatu prosím využij jiná, diskusní vlákna například "debata o všem možném"
    Hezkou hru

17. katkakristkova

katkakristkova Zelenáč fóra

zdravím pravě jsem si koupila vrani chov,ale nemůžu jej nikde najít.Poradíte mi někdo prosím.

18. Ahoj katkakristkova
    pokud jsi aktivovala ikonku vrány s dudlíkem znamená to, že můžeš šlechtit vrány v chovné ohradě. Šlechtit můžeš od 21. levelu. Pokud jsi 21 a vyšší level v chovné ohradě ti "zezelenala" a odemkla se ikonka "vrány".

Jestliže sis aktivovala ikonku vrány bez dudlíku, znamená to, že si můžeš postavit chlívek "Vraní hnízdo" to ale musíš umístit jinde než na Strašidelném hřbitově, tedy na "běžné" herní ploše (hlavní louka, lesní mýtina, divoká louka) Chlívek najdeš v levé liště v inventáři mezi běžnými chlívky a stájemi.

Info o (klikni) šlechtění vran
    chov vran

Hezkou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/16
  19. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,zobrazují se mi tyto obrovské cedulky jako info o co se jedná.Při zmenšeném screenu se to moc nepozná,ale jsou hodně velké.

Janké861 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj modro.ocko22

ano, potvrzuji, a navíc infobubliny zůstávají a zakrývají ovládací prvky. Předám k prověření. Prosím sleduj Technická oznámení.
    Děkuji
    EDIT: Chyba není ve hře, prosím pročisti Flash Playera přes (klikni) webové rozhraní

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/16
    modro.ocko22 a Janké861 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.