Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Teyla32 pokud jsi řádek odklikla, jsi si jistá, že opravdu pěstuješ zeleninu? Mě strašáci fungují normálně - na farmě i na baha

2. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

Mám určitě odliklí řádek strašáci a pěstuji zeleninu ale nedává +1 plodina . Nevím proč

3. čarodějka007

Teyla32 a co přesně pěstuješ? Ono to, co je zelenina v reálu nemusí být tady na farmě...

4. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj čarodejka007 :)
    Treba nezabudnúť, že sa to dá zistiť cez zoznam rastlín
    Ak si nie je istý, či rastlina je zelenina, tu to presne je...

5. čarodějka007

Tanagorin, já to vím, proto se ptám...taky je možné, že hráčce řádek funguje, ale skončil bonus s marmeládou ...

6. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

nedávám marmeládu který dává +1 ale dávám mrkvojablečná směs

7. Tanagorin

Teyla32
    Pokiaľ si si istá, že vieš ako to funguje, ale aj tak to nejde, musíš kontaktovať Hernú podporu

8. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

nebo jinak aktivace řádku trvá 48 hodin ale bonus trvá jen 24 hodin. To bude asi ono že ?

9. čarodějka007

jo to bude ono...hlavně, že jsme na to přišly :)

Já střídám zeleninu a kytky a vychází to akorát....

10. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

to jo :)

11. maxikov

maxikov Aktivní autor

ahoj,prosím proběhla akce bingo,která měla být na konci dubna?

12. Tanagorin

Ahoj maxikov :)
    Áno prebehla, presne 28. 4. 2016 – 4. 5. 2016

13. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, už jsem se ptala na to, že se mi nepřipisují krejcary, když sklízím kombajnem ( dnes nepřipsáno přes 5 000 Krejcarů) i bez kombajnu jednotlivě z dekorací 200 Krejcarů ze Stanu, 400 Krejcarů Nažhavení býci a další. Svůj první dotaz neumím zpětně dohledat. Orientace je tu celkem obtížná, samé vlákna apod., moc tomu nerozumím. Děkuji

14. Tanagorin

Ahoj Lidus61 :)
    Pokús sa otvoriť hru v inom prehliadači a opätovne skús ich zozbierať, ak naďalej to robí a táto chyba sa neustále opakuje dlhodobo, je potrebné kontaktovať podporu. Avšak najprv musíš skontrolovať či nerobí problém moduly v prehliadači, býva to zvyčajný sek v hre... :(

15. Lidus61

Děkuji zkusím, zatím jsem jen mazala historii, nové přihlášení apod. :)

16. Tanagorin

Není zač ;)

17. Lidus61

Ještě já, moc se mi nedaří. Byla jsem v jiných prohlížečích, ale chtěli nějaký Flasch a nějaké další věci. Nevím nic o instalacích, aplikacích, aktualizacích, pluginech apod. Nemá mi kdo poradit. Každý v mém okolí to zkouší stylem pokus omyl a
    neumí poradit. Tak asi budu nadále ztrácet asi nejen Krejcary. Holt za blbost se platí. Jinak děkuji snaha byla :)

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lidus61

Hlavně je důležité napsat si stav krejcarového konta před sklizní dekorací, které mají dávat krejcary, pokud se krejcary během sklizně nepřipíší, doporučil bych restartovat hru a poté znovu zkontrolovat stav krejcarů, pokud se i potom nepřipíší budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření kde je chyba, Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

19. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, do kterého úkolu v družstvu můžu dodávat šnorchl? Děkuji za odpověď.

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zuzka43

V tuto chvíli není produkt Šnorchl potřeba do žádného úkolu, můžeš s ním pouze obchodovat nebo jej střádat do stodoly.

Hezkou hru přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.