Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Martina717

Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi ;)
    Ale k věci, kolegyně měla snahu ti pomoci, ale není v těchto věcech zběhlá, a tak tě správně nasměrovala do technické sekce a dala ti odkaz na návod, který je pro všechny hráče, stačí si to jen přečíst.
    Nicméně, pokud jsi si nainstalovala Puffin Web Browser, tak tam je to vcelku jednoduché, do adresního řádku, tak jako v každém jiném prohlížeči zadáš adresu (tam kde je napsáno Search Keyword or URL) www.farmerama.cz a vyskočí ti přihlašovací stránka, tam vyplníš přihlašovací údaje a můžeš hrát. Tento prohlížeč osobně moc nepoužívám, ale stalo se mi, že se mi po přihlášení farma nenačetla, vypadalo to jako by spadl Flash player v prohlížeči (nemusí se stát u tebe). Dobré zkušenosti mám s druhým prohlížečem zmiňovaným v návodu a to Photon Flash Player & Browser, tam je potřeba před samotným přihlášením do hry kliknout na ikonu blesku, tím se zapne flash player (objeví se okno kde jsou 2 volby a je třeba vybrat volbu Continue with Ads) a je možno se do hry přihlásit.
    Vše najdeš v tomto vlákně Jak spustit hru na OS Android

Hezkou hru přeji

Martina717 a aljanu tohle ocenili.
  2. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

Ahojky, nevím, kam položit můj dotaz. Koukala jsem na aktuální problémy a našla jsem tam jen problém s upgrady dekorací, ale již několik týdnů mi nejdou upgradovat stromy.Dám základ, pak XL, to jde, ale XXL nejde. Pokud dám základ a XXL, bez XL, tak to jde. Je to nejenom na mém počítači, tak nevím, jestli nemám třeba něco zablokované v nastavení. Jedná se u přidáváním kombajnem. Poradí někdo?

Naposledy upraveno: 17/5/16
  3. Ahoj Bobulka1
    zcela určitě nemáš nic zablokovaného. Hra i tvůj počítač se "chovají" zcela způsobně. :)
    Upgrady není třeba "vrstvit" tedy nejdřív základ, potom xl a pak xxl. Na základní stromek můžeš dát buď xl nebo xxl. Takže je v pořádku, že na stromek s upgradem xl už nemůžeš dát xxl.
    Přeji hezkou hru.

aljanu tohle ocenil(a).
  4. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,děkuji moc za rady,Puffin funguje.

aljanu tohle ocenil(a).
  5. Martina717
    rádo se stalo, je fajn, že jsi spokojená :)

aljanu tohle ocenil(a).
  6. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

*JÁ*------

Tak to se mi tedy nějak nezdá. Od té doby, co se zavedly stromy XL a XXL, tak jsem vždy dávala základ, XL a pak XXL a normálně to šlo. Jde to i teď, ale musím XXL dávat ručně. Stromů XXL, mám hodně a vždy jsem je na sebe takto vrstvila. Když to jde ručně, proč to nejde kombajnem, který si platím???

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Bobulka1 a proč by to někdo takto dělal? Nic tím naprosto nezískáš. Efekt to bude mít naprosto stejný, jako když dáš základ a přímo strom XXL. Stavitel pracuje tak jak má, proto neumístí na XL strom XXL. Proto u něj proběhla i oprava tak, aby dělal to co má a to je umisťovat upgrady pouze na základy - proto vyskočí informační hláška
    Ty nepotřebuješ dávat na základní stromy XL upgrady. Umístíš rovnou XXL verzi stromu. Když ti XXL stromy dojdou, můžeš zbytek základů opatřit XL verzi pro rychlejší růst, ale nemá smysl dávat pod XXL upgrade XL. Tím prostě opravdu nic nezískáš ani neurychlíš.
    To samé platí pro stáje, netřeba kompletovat všechny upgrady, abych mohl umístit například růžovou stáj. Stačí dát základ + barevný upgrade přímo a efekt to bude mít naprosto stejný.

Takže NIC ručně dávat nemusíš, stačí dát základ a rovnou umístit stavitelem XXL verze. Vyzkoušej si to sama.
    danda

aljanu tohle ocenil(a).
  8. kupahnojepracicest

kupahnojepracicest Pisálek fóra

dodával jsem zakázku zákazníkoviPetr Novák a nepřičetly se mi penize,není to poprvé,i když jsem to nechal znovu načíst,děkuji

9. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobry den,muze mi nekdo poradit co nebo jak ziskam zeleny caj ikonku uz mam koupenou diky

10. Ahoj kupahnojepracicest
    pokud nepomohl restart hry, (případně pokud jsi udělal "Vše pro bezproblémový chod hry" a problém stále trvá, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu" Tady na fóru ti nemáme jak pomoci.
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení

Ahoj jitule
    plodina zelený čaj se pěstuje na Bahamaramě. Aktivace možnosti pěstování zeleného čaje je za 27 Zlatých banánů v 9. místnosti Starověkého opičího chrámu. Plodinu na zasetí si musíš koupit buď v Semenářství (červený nákupní košík > levá lišta na BAHA) nebo přímo na trhu.
    Popis - (klikni)-> zelený čaj
    Přeji hezkou hru

11. drůbež

drůbež Zelenáč fóra

Ahoj chtela jsem se zeptat jak aktivuju ten mod dovolene??? :) predem diky za odpoved

12. jitule

jitule Pisálek fóra

• Prosím necituj zbytočne príspevok pod ktorý píšeš Tanagorin
    ***Odstránená citácia***

Moc dekuji jitule

13. Ahoj drůbež
    spustit mód dovolené předpokládá že - jsi si aktivovala mód dovolené runou na Stromě moudrosti nebo sis ho koupila ve Farmářském obchodě. Samotnou "dovolenou" je třeba spustit v Nastavení hry - horní lišta
    [​IMG] [​IMG]
    1. krok 2. krok

Jakmile stiskneš zelené aktivační tlačítko, spustí se mód dovolené, který ale nelze přerušit

14. jitule

jitule Pisálek fóra

Prosim o radu jake ovoce plodi strom mangostan dekuji jitule

15. Ahoj jitule
    Strom mangostan plodí :D plody mangostanu.
    Strom mangostan se pěstuje na Bahanmaramě a je z Podivuhodných sazenic "Tahiti" - plod mangostanu se dá koupit na trhu.
    Hezkou hru

16. piráti007

piráti007 Zelenáč fóra

Ahojky,mám dotaz,splnili jsme ukoly Vikingská legenda,a nemáme v iventáři Kováře,dékuji předem za odpověd Piráti

17. Ahoj piráti007
    získání dekorace "Kovář" z akce "Vikingská legenda" nebylo podmíněno splněním . nebylo jaksi "co" plnit. Dekoraci jsi si musel buď zakoupit v balíčku i s řádkem na Magickém stonku, nebo zakoupit jí jako "kusovku" ve vikingském obchodě za hvězdičkové mince. Pokud jsi ji ani jedním způsobem nezakoupil, pak jí nemůžeš mít v inventáři.
    Jestliže jsi dekoraci "Kovář" koupil za hvězdičkové mince ve vikingském obchodě a přesto jí v inventáři nemáš, budeš se muset obrátit na herní podporu.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu?"
    Přeji brzké vyřešení a hezkou hru

18. Flik75

Flik75 Pisálek fóra

Tak že jinak tu parfumerii nezískám že? tak děkuji

19. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

ahoj mám na nebi aktivovaný řádek, který dává +1 plodinu zeleniny a já mám na polích zeleninu a +1 zeleninu nedává?

20. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Teyla32 :)
    Zistíš to keď prejdeš myšou na zasadené pole. Nedáva to bonus po zbere, ale zobrazí sa počas rastu, kde si overíš jeho funkčnosť

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.