Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj šebejda :)
    Pre posielanie peňazí je menší problém...
    Tuto presne to je a viac informácií nájdeš v Predplatné Turbo mlýn

šebejda tohle ocenil(a).
  2. barney75

barney75 Rádoby autor

• Zbytečné zahlcování fóra, pezt
    Ahojky chci se zeptat.koupil jsem si ve Vikingské legendě recept na čokoládový sirup.ale nemohu ho vůbec použít,jsem ve 4 lvl v Pekárně..takže vše splňuji ale nejde to..děkuji za radu

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barney75

Stačí chvíli posečkat na odpověď a zbytečně nezahlcovat fórum stejnými dotazy v různých vláknech, odpověď na svůj dotaz jsi dostal již zde

4. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte chcem sa len opytat ci sa bambulo kuceravy pokazil lebo uz dva tyzdne dava len 4krat super hnojivo co mu dosiel tovar diky:p

bill tohle ocenil(a).
  5. Ahoj atriadk
    ne Kubík Kučeravý není rozbitý. Dárky od Kubíka jsou náhodné, takže je možné, že se typ dárku opakuje.

6. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Mohol by dať niekto návrh aby sa predával kombajn na nebíčko tak isto ako kombajn na zber úrody, teda aby sa dal uložiť v kuponoch na 1 hod.,6 hod., a 12 hod. ?

aljanu a vilm4 tohle ocenili.
  7. Ahoj Drevulka
    takový návrh by určitě někdo podat mohl. K tomu je určeno vlákno "Zlepšovací návrhy"
    Před podáním návrhu je dobré seznámit se s Pravidly sekce
    Hezkou hru.

8. Pavla

Pavla Pisálek fóra

• *Off Topic... Prosím, vyjadruj sa vo vláknu k téme alebo otázkam. Tanagorin
    Chtěla bych nejdříve tady na foru všechny pozdravit. Možná jsem se trefila do sekce mentoru a tak bych chtěla tady pozdravit moji
    mentorku a to zejdy66 . Je moc hodná a moc mi pomáhá jelikož jsem tady nová.Dobré rady a také mi odepíše a odpoví na vše. Moc ji za to děkuji .hezký večer všem Pavla

Alice tohle ocenil(a).
  9. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pavla,
    prosím vyjadruj sa k téme alebo otázkam... Ohľadom sekcie mentorov nájdeš tu.

10. Faverolka

Faverolka Zelenáč fóra

Mal by sa dajako vyriešiť problém s dvojitým nickom. Žiadost o priateľstvo má v tom chaos, ked píše tak sa zobrazuje nick, ktorý dal uložiť ked sa prvý krát prihlasuje na forum kde si zadá nick iný ako ten čo má doteraz. Ale ked sa zobrazuje žiadosť tak sa zobrazí nick uložený nie ten čo bežne používa napríklad Lastovičiar ked odpíšete na žiadosť o priateľstvo tak napíše , že neexistuje ako aj iný hráci nelarec, DadkoDedko LM, určite majú aj iné nicky, Niekedy išlo zmeniť nick teraz už nie a to je asi nejaká závad.

11. Ahoj Faverolka
    v tvém příspěvku jsem nenašla žádný dotaz a po pravdě ani nevím, zda chceš řešit svůj problém, nebo problém jiných hráčů. Ano, je možné mít jiný nick ve hře a jiný pro fórum. A ano, kdysi opravdu šlo herní nick měnit, nyní už to opravdu nelze. S problémem dvojitých nicků u tvých sousedů může pomoci pouze herní podpora.
    "Jak kontaktovat herní podporu?"

12. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky, chci se zeptat, v akci co nyní běží jsem zakoupila stonek zvlášť a postupně kupuji dekorky podle namleté úrody. Mám 2 ale nejdou dát do stonku. Stonek se dá doplnit jen když ho budu mít celý tj. všechny 3 dekorace? V liště pro stonek k dispozici nejsou, dole na farmě je najdu v liště v pohodě. Pročistit nebo je to o tom až budu mít všechny 3 kousky do stonku? Díky moc za radu a prima den. Martina

13. Ahoj, rampusak
    pokud si dekorace získal dnes a zatím jsi hru nerestartoval, doporučila bych to udělat. Hra si potřebuje načíst nově získané předměty.
    Dekorace by měly do stonku dát hned po restartu. Ale řádek samozřejmě bude fungovat až bude řádek kompletně doplněn

aljanu tohle ocenil(a).
  14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky, to bylo uděláno, ale když se klikne na stonek tak se ukáže cedulka že dekorka není a hra se vrátí ke kačeně na střílení, přitom chybi jen jedna, dosadit ty co jsou k dispozici nejdou do stonku dát. Tak když tak asi podpora, nejde to ani po odhlášení, aktualizaci - žádným způsobem. Díky, zkusíme vyřešit dotazem přímo na technickou.

Jde o jinou farmu, bývalé kuře si neví rady a na fórum nepíše.

15. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,jestli jsem ve špatném vláknu,omlouvám se,potřebuji poradit,mám nový telefon Samsung Galaxy J5,co mám udělat abych mohla na něm hrát farmu?Puffin jsem si stáhla,ale neumím anglicky,takže nevím co dál.Díky za případnou odpověď.

16. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

Ahoj, nevíte kdy bude zase turbo mlýn?

aljanu tohle ocenil(a).
  17. Ahoj Arleta22
    turbomlýn
    (Mlynářské předplatné) je celkem pravidelná akce, poslední byla 8. - 9.4. Přesné datum bohužel známo není, prosím sleduj vlákno "Akce"

aljanu tohle ocenil(a).
  18. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Děkuji za odpověď,mám chytrý telefon a tak prostě na něm hrát nebudu no.

19. Martina717 nevzdávej to, kolega Pezt ti určitě poradí ;)

aljanu a janaj tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.