Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj josef.k
    opravné scripty stále běží, takže je nutné vytrvat a mít trpělivost .. a sledovat anoncované vlákno.

2. josef.k

josef.k Pisálek fóra

Děkuji, počkám, tohle jsem chtěla vědět H.

3. josef.k
    rádo se stalo.

4. Kulifajko

Kulifajko Zelenáč fóra

Neviem prečo a či sa sprvne pýtam,ale nemôžem posielať darček mentorovi. Všetko som si prečistil, aby som mal bezproblémový chod hry a nič, Poradí niekto čo mám robiť?

5. Ahoj Kulifajko
    důvodů může být více. Pokud mu posíláš běžné denní dárky pro sousedy z nabídky tak už mohl dostat plný počet dárků od svých sousedů. Jestliže mu posíláš dárky ze Školy farmářů (například bedýnku s body náklonnosti) je možné,že si body nevyzvedl. Doporučila bych ti, abys svému mentorovi napsal herní poštou a požádal ho, aby si zkontroloval svá kuřátka.
    Když by nic z toho nepomohlo, budeš se muset obrátit na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu?

6. holínka79

holínka79 Zelenáč fóra

Dobrý den mám dotaz zakoupila jsem si krmivo pro ledňáčky a nemám ho ve stodole -tím pádem ho nemohu použít ale krejcary to odečetlo.Proč ?? Děkuji za odpověď :D

7. Ahoj holínka79
    pokud jsi od doby nákupu krmiva pro ledňáčky nerestartovala hru, prosím zkontroluj si v dolní liště zda a co jsi vlastně nakoupila. Je možné, že jsi omylem nakoupila například zvíře-ledňáčka.
    Jestli nákup nenajdeš, prosím restartuj hru a zkontroluj stav krmiva.
    Kdyby ani jeden krok nevedl k nápravě, prosím udělej "Vše pro bezproblémový chod hry" a nezapomeň vyčistit data Flash Playera přes (klikni)-> webové rozhraní.
    Když nepomůže ani jeden z postupů, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby zjistila, co se u tebe stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu?"

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Opravdu si budeme muset všichni psát na podporu, že jsme dostali jen 35 FL nebo to bude nahlášeno do chyb. Kdybychom mi zaplatili cokoli o 4 FL méně, tak bychom to nedostali. Prosím, nahlašte to jako chybu. Děkuji ;)

samec, bill a Iwuska tohle ocenili.
  9. Ahoj evoku57
    bohužel, opravný script stále ještě běží, takže k dorovnání na tvém florenovém kontě ještě může dojít. Prosím o trpělivost a o sledování vlákna "Aktuální problémy ve hře".
    Moc děkuji.

evoku57 tohle ocenil(a).
  10. holínka79

holínka79 Zelenáč fóra

Omlouvám se jsem to stará blbka -koupila jsem lednáčky místo krmiva :( jak jsem stará tak jsem .........

11. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj holínka79 :)
    Nič sa neobávaj ;) Nič sa také nestalo, nabudúce budeš vedieť a ak máš nejakú otázku, neváhaj a pýtaj sa. Radi ti odpovieme :)

12. VeeNee

VeeNee Zelenáč fóra

Po hodně dlouhé době jsem zase začal farmeramu hrát a ve skladu jsem našel Jeden Chov ryb Classic ++ a jeden Kachník Classic + a chci se zeptat jestli to jde ještě získat (je to z nějaké časově omezené akce) a nebo je to zrušený předměz ze starší hry, protože mám dojem že dříve tohle bylo místo upgradů na chlévy.

13. forstlady

forstlady Pisálek fóra

tak dnes jsem obdržela 35fl. za čepici,ale mělo podle off. přijít 39fl. chtěla bych koupit TCH,ale nevím zda s tím můžu hýbat aby mě to uznali děkuji za odpověď

14. Ahoj VeeNee

(klikni)-> kachník C+ a chov ryb Classic ++ se dají získat - vyměnit při akci Obchoduj a daruj a nebo jsou součástí (klikni)-> "Podivuhodných výběhů"
    Přeji hodně štěstí.

Ahoj forstlady
    opravný script pro výměnu ohřívače vajec za FL (a dorovnání ceny) stále ještě běží, ty floreny, které jsi již obdržela samozřejmě utratit můžeš.
    Přeji hezkou hru

15. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

Asi si sedím na vedení. Nevím ,kde hledat tajemné stáje. Chtěla bych si nějaké koupit. Může mi někdo poradit ? Předem děkuji za odpověď.

16. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahoj muska.43, nejprve restartuj hru a poté najdeš tajemničky v liště v budíku nebo je můžeš koupit přes červený košík nebo přes novinky ;)
    [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 6/5/16
  17. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Děkuji mnohokrát. Podařilo se .

Naposledy upraveno moderátorem: 6/5/16
    marcipánka74 tohle ocenil(a).
  18. lowba

lowba Rádoby autor

Ahoj, nevím zda se budu ptát na správném místě. Začala jsem opět po delší přestávce hrát. Nemůžu se ve třetím levelu dostat vůbec nikam- do města, farmářského domu, zalít rostliny :( de facto,můžu jenom sázet a sklízet..

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lowba

Nejprve bych doporučil restartovat hru, pokud toto nepomůže budeš se muset obrátit na herní podporu, protože to může být také tím, že jsi se neřídila tutoriálem. Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru přeji

20. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Farmářský expres
    Nevím kde se zeptat, proč se neukázalo co jsem z vlaku dostala za500 bodů?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.