Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj *JÁ* moc děkuji, tak to je super......jsi šikula rozluštila jsi to bezvadně.....se mnou je to často děs.......ještě jednou díííííky

2. ell1956
    rádo se stalo, hlavně, že jsme to daly dohromady ;) :D

aljanu a ell1956 tohle ocenili.
  3. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Dobrý den, proč nejde použít pinkie pie, chtěla jsem prodloužit MJs a je vytmavený? děkuji, tulen

4. betr

betr Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    Mám stejný problém už od včerejška. :(

5. Ahoj tulen1966
    pro aktivaci Pinkie Pie prosím použij levou lištu > ikona "bedna" > dekorace (váza) > záložka "Spotřební zboží"
    Hodně štěstí
    ahoj betr
    stejný problém, stejná odpověď. Prosím příště necituj příspěvek, pod který píšeš.

6. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

• Nepiš prosím dva příspěvky pod sebou, použij možnost Upravit. Děkuji
    Nezlob se, ale tomu opravdu nerozumím .-) Jaká bedna? tulen

Vyberu MJS, jdu na Pinkie a je vytmavený... tak fakt nevím...

EDIT: sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 2/3/16
  7. betr

betr Pisálek fóra

Vlevo dole Bedna (Inventar) - bezne pouzivas kdyz chces umistit nejakou staj, strom apod.

8. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

aha... a proč z ničeho nic tak komplikovaně ...tulen

9. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj tulen1966
    co se týče použití Pinkie Pie, se včerejšími úpravami se do hry dostala i tato chyba, na které se již pracuje. Zůstala alespoň zachována možnost jeho aktivace prostřednictvím inventáře.
    Podle vyjádření RT by měla být v brzké době opravena.

A prosím nevkládej více příspěvků za sebou, považuje se to za multiposting, který je postihován. Použij možnost Upravit nebo Smazat v příspěvku.
    Díky a příjemnou hru

10. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj delika10
    již několik děsivých nocí se děsivé rostliny pěstují na Strašidelném hřbitově, kam se jde z mapy a který je aktivní právě jen během akce - již se nepřepíná jen prostřednictvím ukazatele.

A prosím nevkládej několik příspěvků za sebou, považuje se to za multiposting, který je postihován. Použij tlačítko Upravit nebo Smazat přímo v příspěvku.
    Díky a příjemnou hru
    ------------------------------------------

Právě že pokud sázíš již několik let, pak tě upozorňuji na změnu, že se při děsivé noci již nesází na hlavní louce, ale na Strašidelném hřbitově.
    Pokud nemáš Strašidelný hřbitov aktivní, případně pokud si ho otevřeš a máš tam prázdnou plochu a nejdou ti tam vložit políčka klasickým způsobem, pak prosím udělej vše pro bezproblémový chod hry a restartuj. Pokud to nepomůže, pak prosím kontaktuj herní podporu s podrobným popisem problému - "ale minule i ted mi to nejde otevřít je tam proste tma" bohužel úplně nepomůže. Co konkrétně ti nejde otevřít? Když klikneš na Strašidelný hřbitov, otevře se ti? Co znamená, že tam je tma? V noci bývá tma, na strašidelném hřbitově nikdy nebude světlo. Nejdou tam naskládat pole? Nejde sázet? A jak se to projevuje konkrétně?

A prosím necituj příspěvek, pod který píšeš, prostuduj si prosím pravidla fóra, abys věděla, čeho se případně vyvarovat, děkuji.

Přeji rychlé vyřešení problému.

Naposledy upraveno: 6/3/16
    aljanu tohle ocenil(a).
  11. jouza.01

jouza.01 Zelenáč fóra

ahoj co se děje mám zelenou louku a nevidím zasazené sazenice a mají to také moji přátelé děkuji za odpověď

12. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj jouza.01
    přiznám se, že z tvého popisu zcela nechápu, co se vlastně děje. Tento problém zatím nikdo jiný nehlásil.
    Mluvíš o divoké louce? A špatně se ti zobrazuje - tj. že tam nevidíš pole a zasazené sazenice?
    Doporučovala bych udělat vše pro bezproblémový chod hry a restartovat celý počítač.
    Díky a příjemnou hru

13. Bobu82

Bobu82 Pisálek fóra

Ahoj, chci se zeptat, kde seženu vrbové chapadlo? díky

14. Ahoj Bobu82
    vrbové chapadlo je plod stromu "chapadlová vrba" Tento strom se dá pořídit při Děsivé noci v Jackově obchodě

15. *werevlk*

*werevlk* Zelenáč fóra

Ahoj, už nějakou dobu hledám, kde se dá sehnat vrbové chapadlo - děsivá rostlina? N

16. Ahoj *werevlk*
    je to plod chapadlové vrby, která se dá pořídit při Děsivé noci v Jackově obchodě na Strašidelném hřbitově

Přeji hezkou hru

aljanu tohle ocenil(a).
  17. kurca2523

kurca2523 Zelenáč fóra

Výborně ,to chapadlo hledám i já a marně

18. Ahoj kurca2523
    :D stejný dotaz, stejná odpověď i s obrázkem :D
    Hodně štěstí

aljanu tohle ocenil(a).
  19. karbar

karbar Vévoda fóra

Ještě já dotaz - chapadlová vrba se dá umísti kdekoliv?Děkuji a odpovědˇ

20. Ahoj karbar
    kdekoliv, pokud je to na Strašidelném hřbitově. Jestliže máš dostatek hrůzostrašných plodin, můžeš si samozřejmě pořídit vrb více a zasadit je na hřbitově.

aljanu a karbar tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.