Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drevulka

Drevulka Pilný autor

chosre všetko som skôr ako som sem napísala prekontrolovala a hľadala som chybu u mňa ale nič som nenašla ani TUTO.No čo užmusím s a obrátiť na podporu, čo som nechcela otravovať

0tinka1 tohle ocenil(a).
  2. Hanibal

Hanibal Pisálek fóra

Mám aktivovaný kombajn na celý mesiac je tam všetko, aspoň myslím.

3. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj.Nastavil jsem si, zasílání informací emailem.
    Sledování vlákna na akce atd..
    Email, nedorazil.Štrachal jsem a štrachal v nastavení a zjistil jsem, že nemám středoevropský čas.Tak teď čekám, že to dorazí, nebo to nemá vliv, na čas?
    kdybych sem nešel, nevěděl bych, že jsou duchové..

4. Ahoj LoryM
    předpokládáme, že tato možnost je deaktivována, sice jí forum nabízí, ale není funkční. Nastavení času na zasílání e-mailů nemá vliv.
    Doporučuji dát si ve tvém prohlížeči do "oblíbených" tento (klikni)-> Kalendář budeš mít přehled o akcích.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/4/16
  5. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Ako sa začínajúci teda nováčikovia na farme dostanú k takým veciam , ktoré nejde vymeniť či darovať ako napríklad modrý strom, domček králika s dlhými ušami či niektoré dekorky, ktoré idú na nebíčko?Bez receptu na čokoládové palacinky a iné recepty.
    Musia sa zaobísť a hrať bez takýchto dôležitých pomocníkov? Ani sa nečudujem, že ich to prestane po 40lvl baviť.

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 0tinka1

Hra se neustále vyvíjí a dnes jsou jiné věci, které kdysi nebyli, to jestli bude možnost získat starší dekorace a ostatní věci je v kompetenci RT.
    A ty věci které nejdou měnit, tak nešli měnit nikdy, a také někteří starší hráči také nemají úplně vše.

Hezkou hru přeji

Janké861 tohle ocenil(a).
  7. viky1953

viky1953 Pisálek fóra

prosím kde seženu kurkumu dekuju moc

8. anna32173

anna32173 Pilný autor

omlouvám se jestliže nejsem ve správném vláknu,ale nemohu se dostat klasicky na fórum,vždy mě to hodí do nabídky farmeramy na toto jsem se dostala po sjetí dolů na farmě děkuji za odpověď

9. Ahoj anna32173
    nemůžeš se na fóru dostat ze hry přes pravou horní lištu a ikonu "zápisník s tužkou? Občas se to stává a je nutno použít link pod "dřevěným" rámem farmy. Zkus prosím spustit hru v jiném prohlížeči, než ve kterém hru spouštíš běžně. Určitě doporučuji udělat (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry".
    Jestliže by nic z toho nevedlo k nápravě prosím navštiv kolegu Pezta v (klikni)-> Technické a platební dotazy
    Přeji hodně štěstí

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jednou na nás byl RT hodný a prodal nám kupóny na pomocníky, od té doby ani ň. Neznáte důvod, proč tomu tak je? A byla by možnost požádat RT, zda by k tomu opět nepřistoupil? Díky moc ;)

11. Ahoj evoku57
    přání a požadavek na možnost zakoupení kuponů pomocníků reportujeme. Zda a pokud tuto možnost RT do hry zavede se hráči dozví zde na fóru v oficiálním oznámení.
    Přeji hezkou hru

evoku57 tohle ocenil(a).
  12. satelit

satelit Hvězda fóra

Kam zmizel kombajn v parku?

karbar tohle ocenil(a).
  13. Ahoj satelit
    kombajn nezmizel, jen se trošku "srazil" a tím pádem se ti schoval za dekoraci - mám dojem, že je to "Noční můra", která ho stíní. Stačí kliknout na maličkatou stodolu a měl by se ti kombajn objevit.
    Je tam ;) ale je fakt "schovanej"

Zmenšení kombajnu je už nahlášené.

karbar tohle ocenil(a).
  14. satelit

satelit Hvězda fóra

*JÁ* - Já vím že je tam vidět stodola ale byl tam velký kombajn,jen jsem chtěl upozornit že velký nějak odjel a je to jako dřív.
    Když je to nahlášené tak je to OK,na funkci to nemá vliv.
    Děkuji za odpověď.

15. satelit
    přesně ;) velikost kombajnu nemá na funkci vliv :D a děkuji, že sis udělal čas a napsal zprávu.

16. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Ahoj, odemkla jsem v opičím chrámu makadamii, ale ji nikde nemohu najít, poradí mi někdo? Díky.

17. Ahoj kytička62
    ano, to je v pořádku. Aktivovala jsi si možnost pěstovat makadamii. Stromek si musíš koupit ve Farmářském obchodě na Baha > levá krajní lišta > "červený nákupní košík" > ikona "strom"
    Přeji hodně štěstí

18. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Díky, už ji mám, ale prve nebyla ani obchodě. Po aktualizaci se mi objevila, ale jinak díky za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.