Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Elissa20

Elissa20 Pisálek fóra

Zdravím, od té doby co se zavedla škola farmářů, tak jsem zažádala o mentora. Bude to tak 2 roky
    a já neustále jen čekám nebylo mi přidělano nikdy žádné kuře. Už je mi to opravdu divné. Jak
    dlouhá musí být ta trpělivost a doba vyřízení?
    Děkuji za odpověď

maja.rada a atriadk tohle ocenili.
  2. Ahoj Elissa20
    bohužel, nejsi jediná, kdo na přidělení mentorství čeká. Přidělení mentora a posléze i kuřátek provádí systém. Hodně záleží na tvé aktivitě na farmě a na dosaženém levelu. Opravdu nezbývá než se obrnit trpělivostí. Doporučuji nahlédnout a pročíst si toto vlákno: (klikni)-> "Farmářský dům - Škola farmářů - rady a zkušenosti
    Přeji hodně štěstí

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Ahoj vie mi niekto poradiť prečo mi nejde do stonky bahenný kúpeľ II,úlohu mám dokončenú,ale do stonky sa mi nedá dodať.

4. Ahoj farmarka158
    dekorace je nutné sestavit na ploše - behenní koupel I a na ní dát bahenní koupel II. Potom dekorace zbourej a můžeš je dát do stonku.

5. -marinek-

-marinek- Zelenáč fóra

Ahoj mohla bych se zeptat? Kde se dá koupit obyčejná "stáj" pro netopýry? Předem děkuji za odpověď.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, už druhý den nemůžu posílat dárky, nic nahlášeného jsem nenašla. Máte to ještě někdo?

7. Rudunka

Rudunka Zelenáč fóra

Jak doplnit řadu na magickém stonku Punkova mise. Mám všechny a nejde vložit! Kde je zádrhel? Díky!

8. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

*JÁ* diky

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. pezt

Ahoj dasa1143

Máš pravdu žádná taková chyba hlášena není, doporučil bych tedy udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Popřípadě můžeš zkusit hru v jiném prohlížeči

Ahoj Rudunka

Dekorace do řádku Punková mise je nejprve potřeba složit na ploše tedy základní a na něj položíš upgrade poté dekorace vrátíš zpět do inventáře (zbouráš) a budeš je potom moci vložit do řádku

Hezkou hru přeji

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

pezt díky najednou to jde a zase samo, chyba je evidentně u mě.

12. sisinka

sisinka Pilný autor

zdravím, pár dní sleduji, že mi přibyl bonus 15%BZ a nemůžu přijít na to odkud- dole v liště je v řadě s ostatními bonusy, ve vysouvací liště na boku je také, ale je u toho tak mrňavý obrázek, že to nemůžu rozpoznat. Kde semi to tam vzalo? Díky.

vypadá to, že mi % navíc dal zajíček, děkuji za ochotu

Naposledy upraveno: 26/4/16
  13. pezt

Ahoj sisinka

Z tvého popisu se nedá posoudit o jaký bonus se jedná, chtělo by to alespoň pořídit screen,kde je umístěn apod., ale jediné co mě napadá by mohl být bonus z mixování ve spa manažerovi

Hezkou hru přeji

EDIT: ještě jsem projížděl stonek a je tam jeden 15% bonus na vypadávání nářadí

Naposledy upraveno: 24/4/16
    sisinka tohle ocenil(a).
  14. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobré ráno, mám dotaz splnila jsem úkol v družstvu Na konci světa 6/6 získala jsem recept na ampuli růstu a nikde ho nemohu najít.Nikde se nemohu dočíst do kterého stupně alchymisty patří nebo kde ho najdu?Děkuji za odpověď a přeji hezký den farmaEviky

15. Ahoj farmaEviky
    recept na výrobu Ampule růstu je dostupný v 5. stupni řemesla Alchymisty.
    Prosím nahlédni - (klikni)-> Nové místnosti ve Starověkém opičím chrámu
    Recept na Ampuli růstu

vyžaduje: 5. stupeň řemesla ALCHYMISTA
    požadované přísady: 50x kurkuma, 20x plod moringy, 20x květ plumérie, 50x zázvor, 50x ibišek, 50x lipnice, 100x mandragora
    efekt: urychlení doby růstu tropických stromů o 10 %, trvání: 4:00 hod.
    místo pro bonus - kategorie: zlato

Přeji hodně štěstí​

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Ještě 15% přidává také mazlík datel.

17. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Děkuji a omlouvám se moje chyba tam jsem nehledala
    hezký den :)

18. potvorka-mala

potvorka-mala Zelenáč fóra

neviem ci to tu mozem napisat, ale chcem sa opytat na predaj a vymenu darcekov, preco sa da vsetko predat a ked to chcem preposlat tak to nejde. Pravidla by mali platit na vsetko rovnako. Vopred dakujem za odpoved.

19. Ahoj potvorka-mala
    prodat můžeš všechny druhy plodin, plodů stromů a zvířat, kterými na své farmě a ve svém levelu disponuješ. Prodat můžeš i většinu řemeslnických výrobků a produktů. Jako denní dárky lze posílat vše, co najdeš v nabídce, nebo řemeslnické výrobky,které najdeš ve své zásobárně (stodola). Při akci Obchoduj a daruj se navíc mohou darovat stáje, stromy a dekorace.
    Prosím nahlédni (klikni)-> Dárky - posílání dárků

20. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Ahoj ... mohu se zeptat co je to TGC klub ... děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.