Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Děkuji za odpovědˇ, zarazilo mě že mi tam poletuje jakási opička.

2. karbar
    není zač :D

karbar tohle ocenil(a).
  3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Jsem tu zase -.-. Prosím, pokud vyhraju v družstevním úkolu bonus - kombajn na 12 hodin, je mi po výhře hned aktivován (už se mi to předvčírem stalo, vyhrála jsem 4hod. kombajn a běžel mi hned po výhře sám od sebe, ač jsem zrovna nemohla farmařit, takže jsem si to ani jednou nezkusila), nebo si ho mohu aktivovat později, až budu mít příležitost to využít? Budu tu až po neděli, tak bych případně úkol splnila až později...

4. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sovinka :)
    Tá aktivácia nastáva vtedy, keď je v úlohe (alebo vo výhre) ukázaný kombajn, ale ak je namiesto kombajnu časomiera, ide o kupón :) Áno stáva sa to, že po úlohe sa hneď aktivuje, ale zas ak vyhráš kupón, môžeš ho využiť potom kedykoľvek
    [​IMG] (takto vyzerá kupón pomocníkov na 1 hodinu) tento kupón po otvorení okna kombajnu je ukázaný na pravej neodkrytej lište a kedykoľvek je spustiteľný, ibaže po spustení sa nedá navrátiť ani pozastaviť.
    [Rozdiel medzi kupónom a kombajnom je, že kombajn sa spustí okamžite po výhre a kupón sa dá aktivovať neskoršie.]

tydýtková tohle ocenil(a).
  5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Díky za přesné vysvětlení, v tom případě v časovce družstva je to skutečně kombajn a nikoliv kupon a odložím po víkendu, abych to opravdu využila, děkuju za přínosnou radu.

tydýtková a Iwuska tohle ocenili.
  6. pavca67

pavca67 Expert fóra

proč už v opičím chramu nejdou koupit sochy za floreny?

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobrý den,
    mám ještě jeden problém, nastal už včera večer - u akce jsem se dostala u prasat a koní před 6. úkol, zde se mi zablokovaly tlačítka ,, +", jsou šedé barvy a já nemohu dál pokračovat, přestože mám např. 2 rytířské koně, 2 miniprasátka, takže mám jakousi kupní sílu.
    Moc děkuji za radu Viky

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Viky007 ,
    musíš dokončit všechny šesté úkoly. To znamená i krůty .
    Pak teprve ti tlačítka + zezelenají a dostaneš se , po dodání protihodnot ke stonku.

Podívej se ZDE : >>> Disko párty <<<

cituji :

9. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj pavca67
    odpověď je jednoduchá a nicneříkající - protože to tak rozhodl RT, který nikomu důvody svých rozhodnutí nesděluje.
    I tak přeji příjemnou hru.

10. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj přeji prima den a mám otázku aktivovala jsem si Rajčenku ale nic jsem nedostala nikde jí nemám můžete mně říci jak je to možné a co to Rajčenka je je to strom nebo ten papoušek?

11. Ahoj JarkaBurka02
    tobě také hezký den, ano, aktivovala jsi si možnost pěstovat rajčenku. Stromek si musíš ale koupit ve Farmářském obchodě - na baha>levá lišta> červený nákupní košík>symbol "strom"
    Nové zvíře na Baha je tukan :)

lacrima tohle ocenil(a).
  12. JarkaBurka02

děkuji za odpověď, ovšem já na baharamně vidím pouze stromy a plodiny tak pod jakou ikonko je ten tukan? Ikonku zvířete tam nemám dík za odpověď

13. Ahoj JarkaBurka02
    i chov tukana si musíš nejdříve aktivovat v 6. místnosti Starověkého opičího chrámu
    a potom opět přes nákiupní košík zakoupit voliéru pro tukana
    doporučuji nahlédnout (klikni)-> Nové sochy na Baha

lacrima tohle ocenil(a).
  14. JarkaBurka02

dík na odpověď pěkný den

15. Monule1992

Monule1992 Zelenáč fóra

Zdravím,
    psala jsem na podporu a odkázali mě sem. Ve hře jsem narazila na chybu - procházela jsem FAQ oblast Chlívky a zjistila jsem, že u položky "včelí úl" a všech jeho upgradů je uvedena špatná protihodnota produktu. Ve výpise dána protihodnota včely 508, ale fakticky je pouze 317. Prošla jsem náhodně pár dalších a tam je to v pořádku. Chtělo by to tedy opravit - prosím o nahlášení. Díky Moňa

16. Ahoj Monule1992
    děkujeme za upozornění. Tebou zmíněná chyba se týká popisu ve FAQ, ve hře chyba není. Předávám k opravě

17. _g1rl_master_

_g1rl_master_ Zelenáč fóra

Zdravím........ zrovna jsem "koupila" všechna neonová zvířata do stonku, ale když jsem je chtěla vložit na stonek, hází mne to zpět do obchodu jako bych nic neměla...:-(

18. Ahoj _g1rl_master_
    prosím. restartuj hru a zkus to zopakovat. Hra se musí znovu načíst aby se aktualizovaly změny.

*dareba1 tohle ocenil(a).
  19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dobrý den, mám takovou zbytečnou otázku, ale vrtá mi to hlavou. Naše skupiny na trhu jsou skládané z hráčů českého fora, nebo jde o nějaký mix? Na mém trhu čtu množství polských a někdy ruských či německých přezdívek, tak mě to zajímá z pouhé zvědavosti.

20. Ahoj Sovinka
    ano, trhů je mnoho a jsou "mezinárodní". Je dobré znát svůj trh. Trhy jsou značeny dvěma velkými písmeny (např.: AC;AI; AV; BD a pod.) Svůj trh zjistíš na níže uvedeném odkazu. Po kliknutí na odkaz se objeví editační pole, do kterého zadáš ID své farmy (to najdeš na spodním okraji "dřevěného" rámu farmy) Po odkliknutí se objeví ona dvě velká písmena označující tvůj trh.
    Zjistit trh
    a zde na fóru můžeš potom prohlédnout vlákno Trh - kde kdo jsme
    Přeji hezký den

*dareba1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.