Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mám ještě další otázku. Vyhrála jsem v kole štěstí podivuhodný strom Ural. Našla jsem si, oč jde, jen nevím, jestli to správně chápu - sazeničku tedy vezmu, zasadím - a výsledný strom bude libovolný z těch uvedených v možnostech?

2. Sovinka
    ano, přesně tak to je. Popsala jsi to zcela přesně

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak to je pěkný a zajímavý moment ve hře, díky :)

4. Sovinka
    ano, Podivuhodné sazeničky a Podivuhodné stáje jsou opravdu trochu (dost) adrenalinová záležitost. Tobě přeji hodně štěstí při farmaření

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Děkuju moc.

6. Fishka1992

Fishka1992 Zelenáč fóra

Ako získam strom MATÉ a LEKNÁ?

7. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Fishka1992 :)
    Strom Cezmína Paraguajská patrí medzi Bahamarama stromy a jej plodom je Maté, ktoré sa otvoria Opičím chrámom. Sú dostupné v obchode, ale treba ich otvoriť zlatými banánmi. Čo sa týka Lekien bolo tu tiež zodpovedané, tiež sa otvárajú opičím chrámom. Všetko nájdeš TU.

8. Karimaka

Karimaka Rádoby autor

Zdravím správce tohoto vlákna:) Mám problém: úplně dočista mi zmizelo mé PEKAŘSTVÍ, KVĚTINÁŘSTVÍ a ALCHYMISTICKÁ DÍLNA a to i se všemi zásobami :oops:- čímpak to je? Předem díky za odpověď....:)

9. Ahoj Karimaka
    zmizela ti kompletně Řemeslnická čtvrť? Důvodů může být několik.
    Jako první krok prosím restartuj hru, dále doporučuji spustit hru v jiném prohlížeči. Určitě proveď klikni -> "Vše pro bezproblémový chod hry" a vyčisti data Flash Playera přes webové rozhraní. Jestliže by ani jeden z těchto kroků nevedl k nápravě, nezbude než kontaktovat herní podporu, která prověří tvůj herní účet a zjistí, co se u tebe děje. "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení problému.

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

,,Já"- moc děkuji

11. Viky007
    není zač, rádo se stalo

12. Karimaka

Karimaka Rádoby autor

• Necituj zbytočne príspevok pod ktorý píšeš
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Moc děkuji -RESTART stačil a vše je zpět......:);)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/4/16
  13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dobrý večer. Nevím, jestli se zeptám srozumitelně - 2x se mi povedlo náhodně a nevím přesně jak při setí aktivovat nějakou funkci, při které mi zezelenala celá herní plocha, jak s chlévy, tak osázená, přičemž na té osázené šlo sázet pouze jediným kliknutím. Bylo to velmi pohodlné, nemám aktivovaný kombajn či jiné stroje (jsou-li jaké, jsem ještě velmi neopeřené kuře, které ač vědomosti hltá, tak většinu stále neví) a nevzalo mi to žádné FL. Nevíte prosím, jak toho případně docílit záměrně? Mooc by se mi to líbilo...

14. Tanagorin

Ahoj Sovinka :)
    To je upgrade hry, ktorý bol dávnejšie aktualizovaný. Umožňuje hráčom (i cez tablet) sadiť a polievať automaticky :) Uži si ho, je to doplnok do hry a neberie to nič iba ti to skráti čas :music:
    [​IMG] Cez tento blesk máš potom tú automatiku, cez tú položku, kde máš prejsť myšou, iba tam polož bez kliku a objaví sa táto položka s bleskom na ten klikneš a hotovo, :) Objaví sa ti výber rastlín, klikneš a ideš ;)

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Óóó, tak to určitě vyzkouším! Zatím jsem navykla klikat na obvodu a středovou až s vybranou plodinou, proto mi to asi tak dlouho unikalo. Moc děkuji!

16. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Dobrý večer, mám dotaz ohledně BB ... pokud dám do toho domku zvirata pred BB a necham je tam treba tri dny a vyzvednu je az pri BB bude vysledek jako pri BB .... nebo je tam musim nechat i slechtit pres BB ... dekuji za odpoved

17. Tanagorin

Niet za čo ;)Rado sa stalo :)

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Vyzkoušeno, funguje to přesně, jak je psáno, jen se mi na mlýně ukázal v červeném poli jakýsi zapnutý bonus? Cosi jako plamen s číslovkou, znamená to, že ta funkce se nějak počítá, je omezená, či tak něco? Ptám se pro jistotu, všimla jsem si té ikony poprvé.

19. Tanagorin

Nie, nie Sovinka ... To je počet rastlín, ktoré máš v sklade a kliknutím na ne sa ti uzavrie automatika. To je aby si videla koľko máš rastlín a nemusela vypínať automatiku kvôli tomu ;)

20. Tanagorin

Ahoj Kamzyík ;)
    Môžeš zvieratá nechať v chovnej stanici dokedy chceš, čo máš ale výhodu, nemíňaš zbytočne parfumy ani ružové želé, keď ich necháš takú dlhú dobu časovať.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.