Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. terulas

terulas Pisálek fóra

• SPAM - Nepiš dva příspěvky pod sebe, pokud chceš něco doplnit použij funkci "upravit" u svého prvního příspěvku. Děkuji *JÁ*
    kde se mi objeví výhra - magnetický stonek ? děkuji :)

oprava : magický stonek :-D
    ***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 18/4/16
  2. Ahoj terulas
    pokud se ti podařilo aktivovat Magický stonek (Nebe) tak ten najdeš na mapě v pravém horním rohu mapy

Popis ve FAQ (klikni)-> Magický stonek-Nebe
    Přeji hezkou hru

3. terulas

terulas Pisálek fóra

děkuji :)

4. DUKENNEN

DUKENNEN Zelenáč fóra

Ahoj - mám dotaz . Z čeho získám MATÉ ? Díky za odpověď .

5. jarka112

jarka112 Vážený autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

strom cezmina paraguajska :)

6. DUKENNEN

DUKENNEN Zelenáč fóra

Díky moc .

7. jarka112

jarka112 Vážený autor

NZ...rado se stalo :)

8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

:):)*JÁ* tak jsem si nainstalovala Operu a objevilo se mi okýnko, že mám deaktivovaný Flash Player, tak jsem to nainstalovala a opět se i tam objevila.... stránka se nedá otevřít.... zkusila jsem napsat na podporu, odepsaly okamžitě, že se na to mrknou a dají vědět, i když ještě nenapsaly, tak už to funguje i na mým centrum, mám velkou radost a děkuji Ti za vše....Operu si pro jistotu nechám, protože tam to taky funguje:):)

9. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ell1956 :)
    Musíš si dať pozor na inštaláciu Flash Playeru. To že ti nejde, môže byť dôvodom troch vecí:
    • Nie je povolený (cez prehliadač sa musí prezrieť tiež, ktoré moduly sú nainštalované a povolené)
    • Je duplikovaný (nainštalovaný dvakrát) tu ti doporučujem pre istotu ho vymazať celý aj s modulom, ktorý je tiež zakomponovaný v prehliadači a nainštalovať znova
    • Flash Player, ktorý inštaluješ, môže byť poškodený, alebo nakazený vírusom (nebolo dávno, čo sa hlásilo, že bol napadnutý Flash Player)
    Pridám ti radu ako na moduly ;) (Je to Mozilla Firefox)
    [​IMG] [​IMG]
    Otvoriť doplnky, zobraziť položku "Zásuvné moduly", nájsť modul Flash Player a zapnúť "Vždy aktivovať" :) po tomto by mal ísť ak bol pod položkou "Nikdy neaktivovať". Poprípade prejsť položky a zistiť, ktorý modul to môže brzdiť.

ell1956 tohle ocenil(a).
  10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky,
    mám prosbu, včera ještě v nemocnici jsem psala zprávu, sdělení, že adresát neexistuje, moje chyba, ale od té chvíle nemohu nikomu odeslat zprávu, mám tam pouze šedivé okno. Prosím poradíte? Díky

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ahoj, můžu se zeptat, jestli mají nějaké využití listy jinanu? Nedaří se mi nikde najít, jaké mají plodiny použití v dalším zpracování, pouze informace o stromu, jehož plodinou je jinanové listí, ale jestli je pro mě výhodné ho pěstovat ať k prodeji, nebo dalšímu využití, si z toho neumím vydedukovat. Poradíte? Díky.

12. Ahoj Sovinka
    list jinanu je potřeba do úkolů v družstvu - například do úkolu Tichý jako myška a "To je úleva" samozřejmě se s tímto plodem dá obchodovat.
    Další info o stálých úkolech v Družstvu

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Děkuji. :)

14. Sovinka
    není zač, rádo se stalo

15. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

Chtěla bych se zeptat, je sice nový úkol - ale bohužel nikde není možné najít leknín. Můžete mě napsat kdy a kde ho bude možné pěstovat. Děkuji za odpověď.

16. jarka112

jarka112 Vážený autor

Kája1942,musíš si ho aktivovať na baharame.

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Kája1942 ,
    všechny novinky si musíš nejprve odemknout zlatými banány v Opičím chrámu .
    Podívej se tady : >>>Bahamarama - Místnosti chrámu<<<

18. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

kde vezmu lekníny

19. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cedrika2627 :)
    Ak myslíš lekníny v Bahamarame, treba ich otvoriť cez Opičí chrám zlatými banánmi. Ak ide o akciu, tak jedine treba počkať a prezerať kalendár.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.