Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj charlie.b46 :)
    Čo sa týka tejto akcie "Chrámu dverí" svoj názor môžeš vyjadriť TU... Požiadavky a priania sú reportované RT

Ahoj inovel :)
    Skús aktualizovať hru, ak ti ukazuje, že na strome je runa aktivovaná, určite ide o dočasnú chybu, ktorá sa upraví. Preventívne skontroluj či ti nenaskočia miesta pridaním suseda, ak ti pridá suseda nad ten klasický počet, išlo iba o túto chybu... Keď tak chvíľku počkaj a ak sa to neupraví kontaktuj podporu.

Naposledy upraveno: 16/4/16
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj pavca67,

stačí mu poslat zprávu poštou a následně v odeslané poště označit jako nick a přidat mezi přátele. Viz. obrázek, který je sice pro složku obdržené zprávy, ale postup je stejný.

3. pavca67

pavca67 Expert fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/16
  4. borůvka

borůvka Pisálek fóra

Ahoj, dočetla jsem se o Opičí královně, ale nevím, jak se získává? Dík za odpověď!

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj borůvka

Opičí královna je spojená s akcí Karnevalová královna
    Ta po splnění základní části úkolu rozhazovala různé dárky.
    Nijak tedy získat nejde

Hezkou hru přeji

borůvka a vilm4 tohle ocenili.
  6. Wenddy.H

Wenddy.H Zelenáč fóra

Ahojky, kde získám kešú oříšky. Díky

7. Ahoj Wenddy.H
    kešú oříšky jsou plody stromu (klikni)-> Ledvinovník západní . Je to strom rostoucí na BAHA a je z Podivuhodných sazeniček. Plod (tedy oříšky) se dají koupit na trhu, ale protože je to novinka, může chvíli trvat, než hráči začnou prodávat a než se tento plod objeví - takže sleduj svůj trh.
    Přeji hodně štěstí

8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Prosím o radu, když kliknu na speciální nabídku pro tebe, tak se neotevře nabídka, jako vždy, ale, že se tato stránka nedá otevřít, už jsem si nemohla koupit ani turbo mlýn.....moc díky za pomoc:sleepy::)

9. Ahoj ell1956
    jen se ujistím - "speciální nabídku pro tebe" - tím máš na mysli nabídku na billboardu nebo přes "Novinky"? Tato nabídka je zcela specifická pro každý herní účet a obsahuje různé prvky. Žádná chyba související s platební oblastní hlášená není a právě jsem u sebe vyzkoušela a žádný problém. Nákup "Mlynářského předplatného" můžeš provést (až bude tato miniakce běžet) i přes ikonu v časomíře (levá lišta, ikona "hodiny").
    Rozhodně doporučuji vyzkoušet pro hru jiný prohlížeč a udělat "Vše pro bezproblémový chod hry" -a nezapomeň prosím vyčistit data Flash Playera přes webové rozhraní.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Moc děkuji, na vyčištění Flash Playera si budu muset někoho pozvat, to si nevěřím, používám jen klasický vyčistění, ostatní nechápu ani po přečtení a navíc se bojím, že vymažu něco co nemám, ještě jednou díííky

11. ell1956
    vyčištění přes webové rozhraní je opravdu záležitost na tři kliknutí a nemusíš se obávat, je to jaksi "blbuvzdorné"

12. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Ahoj. Aktivovala jsem Mód dovolené na stromě moudrosti, ale nevím kde ho hledat, mohl by mi někdo poradit? Děkuji za odpověď.

13. Ahoj kytička62
    mód dovolené musíš "zapnout" v "Nastavení hry" > horní lišta > [​IMG]

a kliknout na tlačítko "Aktivovat" po té začne mód fungovat.

14. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Díky moc za radu, zatím to nepotřebuji, ale věřím, že se to bude hodit.:)

15. kytička62
    není zač, rádo se stalo.

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, tak jsem to vyčistila a je to stejný....stránka se neukáže, klikám na novinky po levé straně

17. Ahoj ell1956
    zkusila jsi hru spustit v jiném prohlížeči?

18. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Abych pravdu řekla, tak nevím o jaký prohlížeč jde, mám Windows 10, jsem přes centrum a tak to mám stále.

19. Ahoj ell1956
    mohu doporučit Google Chrome nebo Operu - rozhodně to stojí za vyzkoušení.

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  20. ell1956

ell1956 Komisař fóra

*JÁ* díky moc zkusím to.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.