Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Aha, tak děkuji. Infookno jsem odklikla tak rychle, že ani nevím, co tam bylo (ještě jsem spala). Ahojky

2. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Právě jsem si zatočila na kole a to se točí a točí....Je nějaká chybka?Bojím se odhlásit,abych nepřišla o výhru.Tlačítko pro zastavení jsem použila.

PS tak se musím odhlásit úplně ze hry,bo se nejde dostat ani na jinou plochu.

3. Ahoj zejdy66
    zkontroluj si v přehledu výher, zda se ti připsalo dnešní točení, pokud se, obrať se na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu"

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

*JÁ*-odhlásila jsem se a po přihlášení se mi pokus opět připsal,dík za odpověď,hezký den;)

5. zejdy66
    to mě těší a není zač. :)

6. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Můžu se zeptat, jak fungují na fóru trofeje? Napsala jsem několik příspěvků a pořád mám u svého profilu uvedeno, že mám 10 trofejních bodů a jsem Nováček fóra. Ta desítka se vůbec nemění i když píšu nové příspěvky. Když ale napíšu příspěvek, mám u své přezdívky u toho příspěvku napsáno Zelenáč fóra. Co tedy jsem? A také mě mate v seznamu trofejí ta 0 a u toho Živoucí legenda fóra, není to nějaká chyba? Je to dost divné. Předem děkuji za vysvětlení.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zelenamys

Pokud to tedy považuješ za podstatné kolik máš trofejních bodů, tak je to takto: hodnosti na zde na fóru jsou podle napsaných příspěvků zde a údaj, který se ti zobrazuje, je potřebný do další hodnosti. Zatím jsi napsala 6 příspěvků až jich budeš mít 10 tak postoupíš na vyšší hodnost tedy nebudeš zelenáč fóra, ale pisálek fóra a vždy ten počet trofejních bodů, které vidíš tak je vlastně počet příspěvků, který musíš napsat, aby jsi postoupila. U živoucí legendy je počet 0 protože už další hodnost není, tudíž žádný další příspěvek do další hodnosti není třeba.

Hezkou hru přeji

zelenamys tohle ocenil(a).
  8. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Jo takhle, už tomu rozumím. Děkuji. :)
    Jinak nepovažuji to za nijak podstatné, ale zajímalo mě, jak to funguje. Jsem asi prostě moc zvědavá a chci všemu rozumět.xD

Janké861 a tydýtková tohle ocenili.
  9. LumixM

LumixM Zelenáč fóra

zdravím, za co získám cihličky abych mohl splnit úkol pro řemeslo.. pěstuji různé plodiny ale dostávám většinou prkna,hřebík atd.. a nebo nějak získat bedny s nářadím?

10. Ahoj LumixM
    nářadí - a tedy i cihly - padají při sklizni plodin, chlívků a stromů. Můžeš požádat své sousedy, aby ti jako denní dárek posílali bedny s nářadím. Bedny s nářadím jsou také jako odměny za úkoly v družstvu. Projdi si tedy Družstvo a pokus se splnit úkoly ve kterých jsou.
    (klikni)-> Stálé úkoly v družstu

11. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, získala jsem strom samaru, ale nemohu ho v bedně najít. Jak se mu ještě říká ?. Děkuji za odpověď. Ještě mně nejde vyzvednout dnešní odměna z Tiky kalendáře. Kdy to bude opraveno?

Naposledy upraveno: 16/4/16
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dorča34

Samara je plod stromu Javor japonský
    Dnešní dárek jsem otevřel normálně, momentálně žádná chyba z otevíráním dárku není hlášena. Doporučil bych tedy restartovat hru a vyzkoušel znovu. Můžeš také zkusit otevřít hru v jiném prohlížeči. Pokud bude problém přetrvávat Budeš se muset obrátit na herní podporu, Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru přeji

13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím, už třetí den marně čekám na 2 trojúhelníky z této akce, která běží, bohužel zítra končí a stále je nemám, jsem strašně rozzlobená, stále musím pěstovat akční plodiny, už jich mám téměř čtyři tisíce navíc a k ničemu mi nejsou (10 koleček a 7 vlnek+ zasazené), vážně marně čekám na tu poslední dekoraci, jestli jí nedostanu končím s farmou. Děkuji, zkuste to prosím referovat v RT, jestli to půjde,jinak mně farma hrozně zklame, hraji ji dlouho. fany2020

DOGANKA61 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj fany2020
    pokud máš dostatek akčních plodin, tak já osobně bych se zaměřila na získání co nejvíc akčních vypadávátek abys mohla plodiny a padátka vyměnit za co nejvíce klíčů. Což znamená pěstovat dlouhodobé plodiny. Rozhodně nezoufej, já čekala dva dny na jeden trojúhelníkový ;) a pak najednou... bylo hotovo.
    Přeji hodně štěstí

fany2020 tohle ocenil(a).
  15. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Ahoj chtěl jsem se zeptat, jestli když jsem nejmíň před čtyřmi měsíci klikl na to že se chci stát mentorem a pořád mi to píše že vyřízení může nějakou dobu trvat, tak se chci zeptat jestli se můžu vůbec stát mentorem?

16. Ahoj filiphromek1
    ano, samozřejmě máš šanci stát se mentorem. Výběr mentorů provádí systém a hodně záleží na tvé aktivitě na farmě a částečně také na dosaženém levelu. Čtyři měsíce není až tak dlouhá doba. Chce to jen vytrvat. Doporučuji přečíst si vlákno s diskusí k farmářské škole a se zkušenostmi mentorů (klikni)-> - Farmářský dům - škola farmářů diskuse

17. krokodýlkrokous963

krokodýlkrokous963 Pisálek fóra

mám dotaz,dá se získat recept na čokoládový sirup?děkuji

18. Ahoj krokodýlkrokous963
    čokoládový sirup je produkt řemesla marmeládník 1. st. a bohužel se recept koupit nedá. Dal se získat v Maďarské akci a nebo "Mezinárodní den žen"
    Popis produktu čokoládový sirup

19. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Chcem sa opýtať, či plánujú modíci anketu - zpětná vazba na hru "Chrám dverí".
    Predpokladám , že veľa hráčov bude mať záujem vyjadriť svoj názor na náhodu
    získavania kruhových, trojúholníkových a vlnkových kľúčov.
    Ja by som mal veľký záujem sa k tomu vyjadriť

borůvka tohle ocenil(a).
  20. inovel

inovel Zelenáč fóra

ahoj,proč se mi neaktivoval ze stromu moudrosti více sousedů.děkuji inovel

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.