Určeno k archivaci 7/2016

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by kocourek5, Jan 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. supermama40
    ledvinovník je strom pro Bahanaramu, takže ho najdeš v inventáři mezi stromy - levá krajní lišta, ikona bedna > ikona "strom"

aljanu likes this.
  2. supermama40

supermama40 Zelenáč fóra

Děkuji. Opravdu tam je :D No byla jsem dost naštvaná, tolik peněz za obyčejné mandarinky a další zbytečné stromy :)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pinkie Pie koláč...
    Dobrý den, snědla jsem 3 Pinkie Pie koláče (dva ze zásobárny ze stodoly, jeden z levé boční lišty), ani jeden mi nebyl připsán, o všechny jsem přišla... Co se to zase děje?? :(

lacrima likes this.
  4. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

hlásím stejný problém :) tulen

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

situace kolem Pinky Pie koláče se řeší, prosím vyčkejte do vyřešení problému.

ezzra and lacrima like this.
  6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mám na Hlavní louce teď v tuto chvíli 3 různé plodiny, obě současné akční a slunečnice, čekám až dozrají přibližně stejně. Ale co mě je divné v okýnku u mého erbu, kde jsou bonusy ze stonku a MJS atd..... mám kolečko +1Bonus při sklizni Baharama zelenina a čas.....ale na té hlavní louce u akční Helikonie při najetí myší se ukáže 5 a u Slunečnice a druhé akční Echmea se ukáže 4. Dozrála slunečnice a u zaseté mrkve je taky 5. Takže mám dotaz tento bonus je všude? proč se teda píše Baha? a jedna akční je zelenina a jedna ne? Obě vypadají jako kytky!
    Malé doplnění nejsou to zeleniny, já jsem zapomněla na Zuzino vrtulkové hnojivo to je +2. Ale nic to nemění na tom proč to píše na Baha, když to funguje na mrkev?

7. _stano74_

_stano74_ Zelenáč fóra

ahoj ctela bych textylni mlyn,kde ho vezmu

8. Ahoj Katule008
    je možné, že jsi pustila strašákovský řádek (bonus +1 plodina ze sklizně)

ahoj _stano74_
    textilní mlýn je výrobna od veverek. Vyrobit se bohužel nedá, nedá se ani získat při akci Obchoduj a daruj.
    Získat se dala při akci:
    Farmářské kempování
    Farmářský expres
    popis výrobny: (klikni)-> textilní mlýn

9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

AHoj, chtěla bych se zeptat proč na Baha nejdou umístit ploty (lovecký, z kulatiny atd...) ?
    A jestli je to trvalý stav - lze to změnit (tedy zatím dát podnět RT) ?
    Děkujúúúú !

10. tydýtková likes this.
  11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

JÁ to je mi jasný, že je to řádek z nebe, ale proč je tam BAHARAMA - zelenina? Když to funguje na mrkev? To je asi ta chyba, která mě plete.

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Katule008: Ahoj, jen si dovolím doplnit mod (snad nedostanu špibodox)... u toho řádku máš 4 bonusy a v liště bonusů se zobrazuje každý zvlášť ve svém kolečku... tím pádem tam máš 4 kolečka se strašáky. Jeden zobrazuje +1 pro zeleninu z farmy, další +1 pro zeleninu z baha a to samé další dva +30%. Takže odpověď je prostá... podívala si se pouze na jedno "kolečko" co zrovna zobrazuje +1 Baha zelenina. Podívej se v bonusové liště i na ostatní ,-)

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

*JÁ*: ...já je ale nevidím pod Vázičkou v žádné z kategorií, a dokonce nejsou ani přeškrtnuté.
    .......šla jsem to zkusit znovu a už tam jsou. No to jsem jelen!
    Díky !

14. tydýtková,
    hlavně, že se našly :D

tydýtková likes this.
  15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Casey27 Díky, už je mi to jasné. Stačí se pořádně kouknout! Je tam +1 na Baha i všude jinde na zeleninu, tedy i na mrkev třeba. Omlouvám se za zdržování.

16. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Má niekto problém s kinom? Objaví sa mi "Mark zvýrazněné pozice na pneumatikách"
    v strede obdĺžnika sa krúti dokola koliesko a nič sa ďalej nerobí.
    Vyčistil som PC a vyskúšal aj iný prehliadač, ale je to stále rovnaké.
    Neviem či je to chyba hry, hlásil už niekto takúto chybu?

Edit: dnes to funguje bez problémov,aj keď som ďalej nič nerobil.
    Asi to RT opravil

Last edited: Apr 13, 2016
  17. Ahoj charlie.b46
    ještě bych doporučila vyčistit data Flash Playera přes webové rozhraní - po vyčíštění restartuj hru. Mě osobně tento postup vždy pomůže. Dále je možné, že máš pro prohlížeč zakázané reklamy.
    Případně se obrať do Technické a platební dotazy

18. Jamia

Jamia Zelenáč fóra

Dobrý den, vcera jsem byla na den zablokována a vubec netuším proč. Mohli by jste mi to prosím objasnit ?? Pravděpodobně jsem někde udělala chybu a tak bych byla rada za odpověď, abych ji neudělala znovu. Předem moc děkuji :)

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dobré ráno.
    Mohu se zeptat, zda se darovaný lístek na KŠ (od Kubíka) zobrazuje ve výsuvné liště ? Bo mně se ráno nezobrazil, pouze bonus na BZ. Limit jsem vyčerpaný neměla (3/5). Tak teď nevím :oops:

20. Ahoj skalara.v
    denní zatočení se v dolní výsuvné liště nezobrazuje. O získání denního točení a dárku se objeví pouze info-okno.
    Žádná podobná chyba hlášená není. U mě se info okno zobrazilo a lístek připsal.
    Ahoj Jamia
    veškeré dotazy ohledně blokace či trestů prosím směřuj na herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"

Last edited by moderator: Apr 13, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.