Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. supermama40
    ledvinovník je strom pro Bahanaramu, takže ho najdeš v inventáři mezi stromy - levá krajní lišta, ikona bedna > ikona "strom"

aljanu tohle ocenil(a).
  2. supermama40

supermama40 Zelenáč fóra

Děkuji. Opravdu tam je :D No byla jsem dost naštvaná, tolik peněz za obyčejné mandarinky a další zbytečné stromy :)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pinkie Pie koláč...
    Dobrý den, snědla jsem 3 Pinkie Pie koláče (dva ze zásobárny ze stodoly, jeden z levé boční lišty), ani jeden mi nebyl připsán, o všechny jsem přišla... Co se to zase děje?? :(

lacrima tohle ocenil(a).
  4. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

hlásím stejný problém :) tulen

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

situace kolem Pinky Pie koláče se řeší, prosím vyčkejte do vyřešení problému.

ezzra a lacrima tohle ocenili.
  6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mám na Hlavní louce teď v tuto chvíli 3 různé plodiny, obě současné akční a slunečnice, čekám až dozrají přibližně stejně. Ale co mě je divné v okýnku u mého erbu, kde jsou bonusy ze stonku a MJS atd..... mám kolečko +1Bonus při sklizni Baharama zelenina a čas.....ale na té hlavní louce u akční Helikonie při najetí myší se ukáže 5 a u Slunečnice a druhé akční Echmea se ukáže 4. Dozrála slunečnice a u zaseté mrkve je taky 5. Takže mám dotaz tento bonus je všude? proč se teda píše Baha? a jedna akční je zelenina a jedna ne? Obě vypadají jako kytky!
    Malé doplnění nejsou to zeleniny, já jsem zapomněla na Zuzino vrtulkové hnojivo to je +2. Ale nic to nemění na tom proč to píše na Baha, když to funguje na mrkev?

7. _stano74_

_stano74_ Zelenáč fóra

ahoj ctela bych textylni mlyn,kde ho vezmu

8. Ahoj Katule008
    je možné, že jsi pustila strašákovský řádek (bonus +1 plodina ze sklizně)

ahoj _stano74_
    textilní mlýn je výrobna od veverek. Vyrobit se bohužel nedá, nedá se ani získat při akci Obchoduj a daruj.
    Získat se dala při akci:
    Farmářské kempování
    Farmářský expres
    popis výrobny: (klikni)-> textilní mlýn

9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

AHoj, chtěla bych se zeptat proč na Baha nejdou umístit ploty (lovecký, z kulatiny atd...) ?
    A jestli je to trvalý stav - lze to změnit (tedy zatím dát podnět RT) ?
    Děkujúúúú !

10. tydýtková tohle ocenil(a).
  11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

JÁ to je mi jasný, že je to řádek z nebe, ale proč je tam BAHARAMA - zelenina? Když to funguje na mrkev? To je asi ta chyba, která mě plete.

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Katule008: Ahoj, jen si dovolím doplnit mod (snad nedostanu špibodox)... u toho řádku máš 4 bonusy a v liště bonusů se zobrazuje každý zvlášť ve svém kolečku... tím pádem tam máš 4 kolečka se strašáky. Jeden zobrazuje +1 pro zeleninu z farmy, další +1 pro zeleninu z baha a to samé další dva +30%. Takže odpověď je prostá... podívala si se pouze na jedno "kolečko" co zrovna zobrazuje +1 Baha zelenina. Podívej se v bonusové liště i na ostatní ,-)

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

*JÁ*: ...já je ale nevidím pod Vázičkou v žádné z kategorií, a dokonce nejsou ani přeškrtnuté.
    .......šla jsem to zkusit znovu a už tam jsou. No to jsem jelen!
    Díky !

14. tydýtková,
    hlavně, že se našly :D

tydýtková tohle ocenil(a).
  15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Casey27 Díky, už je mi to jasné. Stačí se pořádně kouknout! Je tam +1 na Baha i všude jinde na zeleninu, tedy i na mrkev třeba. Omlouvám se za zdržování.

16. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Má niekto problém s kinom? Objaví sa mi "Mark zvýrazněné pozice na pneumatikách"
    v strede obdĺžnika sa krúti dokola koliesko a nič sa ďalej nerobí.
    Vyčistil som PC a vyskúšal aj iný prehliadač, ale je to stále rovnaké.
    Neviem či je to chyba hry, hlásil už niekto takúto chybu?

Edit: dnes to funguje bez problémov,aj keď som ďalej nič nerobil.
    Asi to RT opravil

Naposledy upraveno: 13/4/16
  17. Ahoj charlie.b46
    ještě bych doporučila vyčistit data Flash Playera přes webové rozhraní - po vyčíštění restartuj hru. Mě osobně tento postup vždy pomůže. Dále je možné, že máš pro prohlížeč zakázané reklamy.
    Případně se obrať do Technické a platební dotazy

18. Jamia

Jamia Zelenáč fóra

Dobrý den, vcera jsem byla na den zablokována a vubec netuším proč. Mohli by jste mi to prosím objasnit ?? Pravděpodobně jsem někde udělala chybu a tak bych byla rada za odpověď, abych ji neudělala znovu. Předem moc děkuji :)

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dobré ráno.
    Mohu se zeptat, zda se darovaný lístek na KŠ (od Kubíka) zobrazuje ve výsuvné liště ? Bo mně se ráno nezobrazil, pouze bonus na BZ. Limit jsem vyčerpaný neměla (3/5). Tak teď nevím :oops:

20. Ahoj skalara.v
    denní zatočení se v dolní výsuvné liště nezobrazuje. O získání denního točení a dárku se objeví pouze info-okno.
    Žádná podobná chyba hlášená není. U mě se info okno zobrazilo a lístek připsal.
    Ahoj Jamia
    veškeré dotazy ohledně blokace či trestů prosím směřuj na herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"

Naposledy upraveno moderátorem: 13/4/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.