Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Viky007
    rádo se stalo :)

2. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ahojte:)
    Neviem,ci to sem patri,ale vie mi niekto odpovedat : zazracny vyhonok ma kolko tych radov? Ja mam zatial 34 aktivnych .

3. Ahoj jarka112
    počet řádků na Magickém stonku není pevně daný, řádky přibývají tak, jak je hráč získává při akcích.
    Podrobný popis Magického stonku v Nebi

karbar tohle ocenil(a).
  4. jarka112

jarka112 Vážený autor

dík za odpoved :)

5. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Malvice jeřábu.... prosím z čeho padají? Myslela jsem,že z jeřábu a ono nééé :(

6. Ahoj jana.zape
    je to trochu matoucí, ve hře jsou 3 druhy jeřábu:
    plod malvice má strom
    (klikni)-> jeřáb oskeruše a novinka z Podivuhodných sazenic (klikni)-> jeřáb břek (ta je potřeba do nového úkiolu "Dámská jízda)
    jeřáb má plody jeřabiny

aljanu tohle ocenil(a).
  7. Ariadnan

Ariadnan Pisálek fóra

ahoj

za jak dlouho se zaplevelí komfortní pole po dozdrání plodiny? Za 24 hod po dozrání?

8. Ahoj Ariadnan
    komfortní pole se zaplevelí 48 hodin po dozrání plodiny, která je na nich zaseta.

aljanu tohle ocenil(a).
  9. miluna63

miluna63 Zelenáč fóra

Ahoj mám problém s nebem kde mám 15 mráčků z 85.Nejde mi ani poslat na podporu.Dík za pomoc Jana

10. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Ahoj, koupila jsem floreny včera i dnes kvůli 100% bonusu, v ofi oznámení je napsáno: "Když nakoupíte Floreny i po půlnoci, bonusy se sčítají." - Mně zbývaly 4 hodiny, když jsem prováděla 2.nákup a ty mi zmizely, a mám jen 24 hodin. Nikdy jsem to nehlídala, až teď. Tak nevím, jestli je chyba u mně nebo v oznámení. Děkuji za odpověď

aljanu tohle ocenil(a).
  11. Ahoj Vero.nika82
    pokud máš dojem, že na tvém herním účtu došlo k nesrovnalostem, budeš se muset obrátit na herní podporu. Zde na fóru tvůj problém bohužel nevyřešíme.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problému

aljanu tohle ocenil(a).
  12. miluna63

miluna63 Zelenáč fóra

Kdyby mi to šlo kontaktovat podporu jak ze hry,tak pod hlavní strankou kde je nick a heslo,stále mi to hlasí 140 znaků a vyhodí mě to.Jana

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj miluna63

Spíše by chtělo popsat jaký máš problém s tím nebem.
    To když napíšeš že máš problém nemohu vědět co tím problémem myslíš.
    Pokud píšeš na podporu tvůj popis problému musí obsahovat minimálně 140 znaků, pokud ti stačí méně můžeš třeba doplnit dalšími znaky jako tečky, čárky apod.

Hezkou hru přeji

aljanu a babioli tohle ocenili.
  14. miluna63

miluna63 Zelenáč fóra

jedná se že v nebi jsou asi 40 listů s přibližně 120mraky a já mám aktivních 5listů s 15mraky ,ostatní listy ani mraky nevidím.zítra začíná nová hra a kaštánci na zrychlení superhnojiva se neukazují.Jana

15. pezt

miluna63

Tak nejprve bych ti doporučil restartovat hru.
    Magický stonek je rozdělen do kategorií, jednotlivé kategorie najdeš pod touto ikonou
    [​IMG] [​IMG]

Tzv. "Kaštánci" jak říkáš, tak tento řádek najdeš v kategorii Rostlinné, popřípadě v kategorii Všechny

Hezkou hru přeji

aljanu a Iwuska tohle ocenili.
  16. miluna63

miluna63 Zelenáč fóra

Děkuju za pomoc už je to vpořádku.Jana

pezt tohle ocenil(a).
  17. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Chcem sa opýtať, ak pri akcii s padátky použijem "ovocný koktail z citrónovej trávy"
    bude to mať vplyv (+10%) aj na akčné padátka ?

Edit: vďaka za odpoveď

Naposledy upraveno: 10/4/16
  18. pezt

aljanu a nanyblacks tohle ocenili.
  19. supermama40

supermama40 Zelenáč fóra

Zdravím. Nevím jestli vkládám dotaz do správné sekce, pokud ne, tak se omlouvám. Koupila jsem si balíček 30 stromů "Skelling", protože v nabídce bylo napsáno, že tak získám určitě nový strom - ledvinovník západní. Strom jsem však nezískala. Vidím to trošku jako podvod :( http://prntscr.com/aqkmg5

20. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj supermama40, novinku najdeš v liště mezi stromy. Je zvlášť a můžeš ji dát rovnou na plochu ;)

aljanu a lacrima tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.