Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj zabeva, nový úkol bude až;) od 18 h.

Jonsdorf a lacrima tohle ocenili.
  2. Ahoj zabeva
    od 8.4. 18:00 hod. do 10.4. 22:00 hod. proběhne mini-akce Tajemné sazeničky.

Floreny se dají získat i jinak,než jen z kinobodů Zde najdeš přehled úkolů ve kterých je možné získat floreny
    (klikni)-> Floreny zdarma v úkolech v Družstvu

3. lacrima

lacrima Titán fóra

• Není třeba odpovídat na již zodpovězený dotaz. Děkuji *JÁ*
    Ahojky zabeva ,
    tak, jak ti napsala již hráčka Janké861 , nový úkol v družstvu " Dámská jízda" ,se objeví až v 18 hodin, souběžně se zavedením
    mini akce Tajemné sazeničky .
    Tento nový úkol je rozepsaný přímo u této akce . To znamená tam, kde jsi o tomto novém úkolu četla . Rozpis je úplně dole.
    Podívej se zde : >>> KLIKNI TADY <<<
    Ovšem dostupný je pro hráče až od 55.Lv

4. sardole

sardole Pisálek fóra

Dobrý den, jak získám recept na mrkvovo-jablečnou marmeládu? Děkuji za odpověď. Š.

5. sardole

sardole Pisálek fóra

Díky!

6. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky sardole ,
    recept na MJS , se dal získat v akci Dožínky 2011 a je pro 4. stupeň Marmeládovny.
    Podívej se tady : >>> Marmeládník <<<
    Pokud jsi akci Dožínky2011 nedělal , lze tento recept koupit v Nákupním centru.

Janké861 tohle ocenil(a).
  7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

*JÁ*

Jak zadám výběr dle BBZ? Mě to umožňuje jen podle abecedy, podle hodnoty, podle množství a podle levelu. Jinou možnost nevidím.
    Díky

9. Ahoj ašada01
    celé kouzlo je v tom, že pouze na Baha se ukáží dekorace, které dávají TBZ, ty které dávají BZ jsou přeškrtnuté. S tím se potom dá dál pracovat. Například udělat si výpis dekorací, které dávají TBZ. Tento "fígl" ovšem nefunguje na Ostrově pokladů.
    takto se ukáží dekorace na Bahamarama ostrově:

a takto na Ostrově pokladů:
    Takže sice trochu pracně, ale lze si udělat svůj vlastní soukromý seznam dekorací, které dávají TBZ a BZ
    Hezkou hru

aljanu a Janké861 tohle ocenili.
  10. sardole

sardole Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

Díky!

Naposledy upraveno moderátorem: 8/4/16
  11. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Dobrý podvečer - najdu prosím někde "bonusový kód" a objevuje se pravidelně?
    Děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno: 8/4/16
  12. Ahoj Jemima62
    momentálně žádný bonusový kód k dispozici není. Realizační tým vydává bonusové kódy většinou jako kompenzace. Pokud je bonusový kód vydán, hráči se o této skutečnosti dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

13. emkopa

emkopa Pilný autor

Dotaz na modikou
    mužete se zeptat jak to vyzera s novou plochou (koralovy utes) pred vianocami žačali šumy a niejak vyšumeli dakujem za info

aljanu tohle ocenil(a).
  14. Ahoj emkopa
    vše podstatné bylo uvedeno v tomto příspěvku (klikni)-> Dopis od komunity manažerů. Veškeré změny vzhledu a funkcí ve hře se hráči dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

aljanu tohle ocenil(a).
  15. babcik

babcik Zelenáč fóra

Dobrý den, mohla bych se zeptat jsem ve třetím stupni alchymisty nejde mi vylepšovat a postupovat do 4. levlu, protože pole na postup je šedé a ne zelené. Děkuji za odpověď.

16. Ahoj babcik
    pokud pro vylepšení řemesla chceš použít produkty Písmo, Spis nebo Svitek tak pro tyto produkty se používá ikona "otevřená ruka". Ostatní produkty se v počtu 5 ks denně používají přes ikonku s obrázkem "provozovny"

17. avotram

avotram Rádoby autor

dobrý den,nejdou mi prodat některé řemeslnícké produkty-např.jarní věnec,nezobrazí se mi

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký den,
    prosba - prošla jsem sice tady dotazy, ale otázka: malvice jeřábu je plod obyčejného jeřábu, který se mi podařilo získat, těch různých druhů jeřábů mám dost.
    Moc děkuji, "jsem z toho akýkolvěk zmetený:)

19. Ahoj avotram
    není hlášená žádná chyba, takže mohu doporučit postupně provést tyto kroky:
    restartovat hru, případně vyzkoušet jiný prohlížeč. Pokud tyto kroky nepovedou k nápravě, doporučuji vyčistit data Flash Playera přes (klikni)-> webové rozhraní (je to úkon na pár kliknutí) Jestliže ani to nepomůže, pak nezbývá než se obrátit o pomoc na herní podporu, kde mohou zjistit jaký problém je na tvém herním účtu. "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení problému
    ahoj Viky007
    malvice je plod (klikni)-> jeřábu oskeruše
    Hezkou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 9/4/16
  20. Viky007

Viky007 Baron fóra

- moc děkuji, těch je u mě několik

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.