Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

aljanu tohle ocenil(a).
  2. Janikkk2

Janikkk2 Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

děkuju!

3. Delinka

Delinka Pisálek fóra

Ahoj, nenašla jsem ve vyhledávači odpověď na svou otázku, protože vyhledávač nenašel podle zadaných slov to, co potřebuji. Ve stonku a mlýně jsou u jednotlivých "kruhů" a "zvířátek" na horní straně záložky. Jsou bílé, lemované zeleným proužkem, když si na ně kliknu zezelenají a kolem nich se rozsvítí svatozář. Zkoumala jsem vlivy a následky, ale na nic jsem nepřišla. Na dotazech jsem k tomuto tématu také nic nenašla. Prosím, jaký to má smysl? Díky Del.

4. Ahoj Delinka
    určitě myslíš tyto symboly
    ve stonku i ve mlýně mají stejnou funkci. Jsou to "zatržítka". Slouží pro výběr krmiv (ve mlýně) do skupiny oblíbených Pokud na tento symbol klikneš, zezelená a máš tak označeno krmivo, které se zařadí do skupiny oblíbených. Takto si můžeš vytřídit nejčastěji mletá krmiva. Pak už jen stačí kliknout na záložku se symbolem a máš k dispozici skupinu krmiv, která sis vytřídila. Stejnou funkci mají tyto symboly (zatržítka) i na Magickém stonku v Nebi

5. maky9

maky9 Pisálek fóra

Ahoj, mám na Baha stromy pitomba, v tajemných sazenicích jsem dostala XXL pitombu, ale nejde mi dát na ty obyč. Hru jsem restartovala, stromy smazala a znovu dala na plochu, ale ta XXL mi tam nejde. Normálně se po vyzvednutí XXL ze zásob zvýrazní obyčejný strom na ploše, kliknu, ale nic se neděje. XXL je znovu v bedně na ploše jen obyč. strom. Zkusila jsem všechno? Čím to může být? Díky za odpověď.
    P.S. V chrámu mám pitombu aktivovanou.

6. https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/jak-kontaktovat-herní-podporu.11004/Ahoj maky
    čistě náhodou, nepodařilo se ti při posledním Renzově jarmarku získat pitombu xxl? Pokud ano, tak tento stromek z jarmarku obsahuje základní stromek i upgrade (čímž by se vysvětlilo, proč nejde dát na základ) Zkus prosím pitombu xxl dát přímo na volnou plochu. Pokud to půjde, tak ho zbourej, on se sám rozloží do inventáře na základ a na upgrade. Potom už budeš moci disponovat základem a upgradem zvlášť. Zde popis cen, které lze získat ve (klikni)-> stánku štěstí Jestliže to nepomůže, budeš se muset obrátit na herní podporu. "Jak kontaktovat herní podporu"

7. maky9

maky9 Pisálek fóra

Díky, už jsem zkoušela dát XXL přímo na plochu, ale nejde to. Zkusím vše ještě znovu, včetně restartu celého PC a když nic, napíšu na podporu.

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

No ale problém je v tom, že na Baha se dají dát i dekorace, co dávají BZ, takže těch přeškrknutých je minimum. Já bych chtěla nejdřív umístit ty s BBZ a na volné místo teprve s BZ. Asi mi opravdu nezbude než pokus omyl.

9. maky9
    dalším důvodem proč nemůžeš dát pitombu na plochu by mohlo být to, že tento strom nemáš aktivovaný ve Starověkém opičím chrámu.
    Popis stromu pitomba

Ahoj ašada01
    pokud použiješ metodu výběru dekorací dávajících TBZ přímo na BAHA ostrově tak tam se ti opravdu ukáží jen dekorace, které dávají JEN TBZ. Na Ostrově pokladů se ti ukáží dekorace obojího druhu. Tuhle metodu osobně také používám, takže jí mám vyzkoušenou.

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Chtěla bych se zeptat jestli je možnost ještě někde sehnat speciální stromy jako např.: Kouzelný strom,Florenový strom,Hvězdičkový keř.
    Pak ještě stromy co dávají Zuzanino hnojivo,hnůj a superhnojivo?
    Dočetla jsem se akorád že nejdou získat při akci O a D.
    Myslím že ti co začali hrát nedávno by tyto stromy uvítali.
    Děkuji předem za odpovědˇ.

11. Ahoj karbar
    bohužel žádný z tebou jmenovaných předmětů nejde běžně získat. Pokud Realizační tým tuto skutečnost změní, budou o tom hráči informováni zde na fóru.
    Hezkou hru

karbar tohle ocenil(a).
  12. maikikucis

maikikucis Zelenáč fóra

• Off topic - toto vlákno je určeno k dotazům, žádost o zaslání dárků nebo akčních padátek směřuj do vlákna k tomu určeného. Děkuji *JÁ*
    moooc prosím potřebuju 2 dárky KOMPAS prosím pošlete kdo může :(

13. denny1985

denny1985 Rádoby autor

Ahoj chtěl bych se zeptat mohli by jste mi prosím říct jaké druhy stromy mají plody : malvice jeřábu,kešu oříšek.

Viky007 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj denny1985
    jsou to plody stromů, které se objeví v (klikni) -> "Tajemných sazeničkách" jako novinky a také v novém úkolu "Dámská jízda" v družstvu (info o úkolu ve stejném odkazu)
    Hezkou hru

Viky007 tohle ocenil(a).
  15. mama22258

mama22258 Zelenáč fóra

nemám výrobnu sýrů můžu ji ještě nějak získat?

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mama22258

Výrobnu Sýrárna je možné postavit v dílně ve městě.

Hezkou hru přeji

aljanu tohle ocenil(a).
  17. mama22258

mama22258 Zelenáč fóra

hledám hledám a nemůžu tu sýrárnu najít dík za radu

18. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

• Není třeba odpovídat na jíž zodpovězený dotaz
    mama22258
    Sýrárnu najdeš ve městě v dílně pod myší :)

19. zabeva

zabeva Aktivní autor

zdravim, dnes je napsano ze v druzstvu bude novy ukol,ale nikde nic nevidím ani neni nikde zadny popis.Co si o tom mam myslet?
    Dale me mrzi ze se nemůžu zucastnit podivuhodnych sazenicek, protože uz dlouho jsem nemela moznost pres videa nasbirat floreny ????

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.