Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Dobrý den. Kde najdu na baha kaki?? Děkuji za odpověď

2. Ahoj fiorelino
    kaki je plod stromu (klikni) -> tomel japonský
    aktivace možnosti pěstování za 30 Zlatých banánů v 8. místnosti Starověkého opičího chrámu.

3. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj.Na stromě, mám viz obrázek.Koupím zvíře za hvězdy a co, jako s ním dál.Dle návodu, to stejně nechápu.K čemu, vůbec slouží.Selské vysvětlení.Díky.[​IMG]

http://postimg.org/image/b9to9iu5b/

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,při otevření mého profilu zde na fóru na mě vyskočila tato tabulka

je toto vůbec možné?Nebo Avast hlásí planý poplach?Dík M

5. Ahoj modro.ocko22
    ano, stejné oznámení hlásili i další hráči. Vysvětlení podal kolega Pezt v "Technické a platební dotazy" > vlákno prosím nahlédni (klikni)-> "detekovaná hrozba"
    Hezký večer

6. Ahoj LoryM
    v této runě se ti nabízí různí šlechtěnci za hvězdičky. Takového šlechtěnce můžeš využít při šlechtění v "chovné ohradě". Šlechtění zvířat je dostupné od 21. levelu.
    Popis šlechtění a (klikni)-> "chovné ohrady"
    Přeji hodně štěstí

aljanu tohle ocenil(a).
  7. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Zkusím to znovu.Jaký, mají význam, ty šlechtěnci.Narodí se, šlechtěnec, když bude v ohradě?

8. LoryM
    prosím pročti si pozorně podrobné informace v odkazu, který jsem ti dala do odpovědi. Vše je tam podrobně a srozumitelně popsáno. Šlechtěnci jsou potřeba do úkolů, ke stavění upgradů chlívků a výroben, dají se prodat na trhu.

aljanu tohle ocenil(a).
  9. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Zeptám se souseda.Díky za čas.

10. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Mám dotaz ohledně krmiva pro Kivi jeho dostupnost je až od 95 levlu /vavřín/, nelze změnit rostlinu na dostupnější ? Leží mi už pěkně dlouho v liště a určitě nejsem sama. Na trhu je toto krmivo drahé. U psa jste také tuto změnu udělali , vím jednalo se o kostní keř který se dal pěstovat pokud byla děsivka. Dík

11. Ahoj kamarad100
    změny ve hře a to i složení krmiva jsou zcela v kompetenci RT, moderátoři ani Board Administrátoři tyto změny udělat nemohou. Nicméně budu tvé přání a požadavek reportovat.
    Přeji hezkou hru

aljanu tohle ocenil(a).
  12. babcik

babcik Zelenáč fóra

Jsem ve 3. stupni Alchymisty a nejde mi vylepšovat své schopnosti a postupovat dál. Pořád mám ten čtvereček na vylepšování šedivý a ne zelený. Děkuji za opravení. Babcik

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj babcik,

předpokládám, že problém se týká řemeslných produktů Písmo, Spis a Svitek. U těchto produktů je vylepšení řemesla hlavním bonusem, takže se stačí použít jako každý jiný produkt. Viz téma FAQ - Alchymista

aljanu tohle ocenil(a).
  14. -marinek-

-marinek- Zelenáč fóra

Dobrý den, promiňte jestli jsem svůj dotaz napsala do jiné sekce. Ráda bych se zeptala proč mi nejde nakrmit prasata ve farmě na lanýže políčko které "krmí" je šedé. Zkoušela jsem farmu přesunout ale nic nefunguje. Poradíte mi prosím? Děkuji alespoň za přečtení.

15. Ahoj -marinek-
    lanýžová farma je výrobna a ta k výrobě potřebuje nejen krmivo (tedy v tomto případě krmivo pro prasátka) ale i 1x prase (zvíře) Takže budeš muset nejdříve vychovat v běžném chlívku zásobu prasátek nebo je koupit na trhu a potom ti bude lanýžová farma fungovat.
    Zde popis - (klikni)-> Lanýžová farma

16. -marinek-

-marinek- Zelenáč fóra

To musím mít nějaké vyšlechtěné prase? Protože já prasata mam jako nevyšlechtěné a krmivo mam také.

17. -marinek-
    ne, pro fungování není třeba žádného šlechtěnce, potřeba je obyčejné zvíře (prasátko)
    lanýžová farma je dostupná od 37. levelu, tu, kterou máš sis postavil/a nebo jí získala například při akci "Obchoduj a daruj". Pokud máš alespoň 37 level, (nebo pokud jsi ho získal/a dnes) prosím restartuj hru. Jestli nemáš 37 level a výrobnu jsi získal/a budeš muset počkat, až se do příslušného levelu dostaneš.

18. -marinek-

-marinek- Zelenáč fóra

Já jsem level 54 a farmu jsem dostala při akci. Jedno prasátko mám a krmení také. Co mám tedy dělat?

19. -marinek-
    takže, pokud jsi restartovala hru, máš 54. level, máš dostatek krmiva pro prasátka, máš ve stodole i zvířata - prasátka, výrobnu na ploše a přesto ti nejde výrobna nakrmit, budeš se muset obrátit na herní podporu, kde mohou prověřit jaký problém je na tvém herním účtu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"? Do formuláře podrobně vypiš svůj problém. Odpověď dostaneš na e-mail, kter sis ke své farmě zaregistrovala.
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení problému.

20. bill

bill Pilný autor

ahojte neviem ci je to chyba u mna alebo u viacerých ale ked kliknem na hodiny tak sa netvoria ale mi zmiznu a pochvila sa zjavia a stale dookola dakujem peknu hru

atriadk tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.