Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenka.591

zdenka.591 Pisálek fóra

zajímalo by mě jestli bude v dubnu děsivná noc nikde jsem ji prozatím neviděla děkuji za odpověď

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdenka.591

Kdy bude děsivá noc se určitě dozvíš v oficiálním oznámení, v tuto chvíli to zatím nevíme.

Hezkou hru přeji

3. gereta

gereta Pisálek fóra

• Off topic - toto vlákno je určeno k dotazům. K diskusi využij vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    Začátkem března byla sice trochu delší děsivka :),ale jinak ji dost zanedbávají - tedy dle úplňků.....

4. if67

if67 Perspektivní autor

dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli přibudou v chrámu nějaké rostliny,stromy nebo zvířata. Banánú mám dost a nemám je jak využít.Díky za odpověd if67.

5. Ahoj if67
    žádnou konkrétní odpověď ti bohužel dát nemohu, Realizační tým své plány do budoucna nezveřejňuje. Pokud dojde ke změnám ve Starověkém opičím chrámu, dozví se to hráči v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Tobradex

Tobradex Zelenáč fóra

• Mimo téma, pezt
    ahoj hledam nove sousedi jsem lv16 a potrebuju otevtit louku a na to potrbuju dvanact sousedu.. jinak jse omlovam pokud to jsem nepatri .dekuji

7. pezt

8. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Ahoj. Nevíte někdo, jestli nebude babyboom ještě před plánovanou šlechtící akcí? Chtěla bych doplnit obsazentstvo do parku a nechce se mi utrácet. Ony taky určitě rády přijmou pozvání na výstavku...aby se netoulali ve virtuálnu.

Hezký den

9. pezt

Ahoj milamokaa

To jestli bude Baby Boom a kdy je v kompetenci RT, a ten své plány dopředu nezveřejňuje, sleduj oficiální oznámení tam se vše dozvíš

Hezkou hru přeji

10. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Ahoj pezt.

A kdo je to vlastně RT? Ti na vzducholodi, co odpluli? Ty jsem nepřehlédla, ale vysvětlení, kdo je RT, asi ano. Hru by velice usnadnilo a zhezčilo, kdyby hráčka mohla rozčlenit položky na správné plochy.

A je dostupné vysvětlení, jak se objevují šotky, že bude to a to...tehdy a tehdy..ale třeba nakonec ne?

11. Ahoj milamokaa
    zkratka RT znamená Realizační tým hry Farmeramy. Oficiální informace o chystaných akcích, data konání, jejich popis a další podrobnosti můžeš sledovat zde na fóru ve vlákně "oficiální oznámení"
    Případně si ve svém prohlížeči můžeš uložit do "oblíbených" tento "Kalendář akcí"
    Ve hře jsou jen tři "plochy", které mají daný účel a použití a to Park, Nebe a Ostrov pokladů - na těchto plochách se nedají položit pole, stromy ani chlívky. Zbylé plochy - hlavní louka, divoká louka, Bahamarama ostrov a Deštný prales jsou určeny pro pěstování plodin, chov zvířat a pro stromy a je jen na tobě, kde a co umístíš.

Hezký den

Naposledy upraveno moderátorem: 3/4/16
  12. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Ahoj.
    Neptala jsem co, ale kdo. Jen takový detail, jako třeba v tvém podpisu...

To, že jsou členi RT a Teamu nepozorní, patří do sekce Forum, ne? Ale sekce dotazy a akce považuji za něco jiného. A já dotaz směřovala sem. Upřimně je mi jedno, jestli zviřátko, Lepricon nebo co. Ale chtělo by doplnit/sepsat pravidla v tom duchu, v jakém je hra tvořena, ne? Všimni si je tam otazník tudiž to nepatří do sekce zlepšovací...

13. Ahoj milamokaa
    Hra Farmerama má svá Pravidla a Veřejné Obchodní Podmínky (VOP)
    Přehled moderátorského týmu nalezneš také na fóru a to ZDE

14. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Ahoj

Děkuji za audienci.

15. vlak777

vlak777 Zelenáč fóra

Dobrý den.Už víc jak týden se nemohu dostat na internetu na farmu.je tam stále cedule flash plugin deaktivován-mám nainstalovanou verzi 21.0.0.197 ale na farmy se dostanu přes internet jen na mém starém 12lrtém pc.Je tam stejní verze flash plugin a tam to jde bez problému-počítač který používám nyní jsem čistila přesně podle vašeho návodu cleneerem,ale je to stejné3x jsem to oznamovala na podporu,ale ta se ani neobtěžuje odepsat.S pozdravem vlasta

16. Ahoj vlak777
    s dovolením začnu odpovídat na tvůj příspěvek jaksi "odzadu". Odpověď z herní podpory dostaneš na e-mail, který sis ke své farmě registrovala. Takže prosím zkontroluj svého poštovního klienta a nahlédni nejen do došlé pošty, ale i do spamů, jestli tam odpověď nezapadla.
    Čištění ccleanerem nestačí, proveď prosím vyčištění dat Flash Playera přes (klikni)-> webové rozhraní - Jako první pomoc mohu doporučit zkusit hru spustit v jiném, než obvykle používaném, prohlížeči. Po vyčištění a případně aktualizace FP by měl následovat restart počítače.
    Až provedeš doporučené kroky a pokud by nedošlo k nápravě obrať se prosím do Technické a platební dotazy.
    Přeji ti hodně štěstí a brzké vyřešení problému.

17. Detroit

Detroit Pisálek fóra

Ahoj. Co znamená " hardcore hráč"?

18. Ahoj Detroit
    mňoooo :D pokusím se suplovat překladač :D hard core hráč - někdo, kdo má hru jako "srdeční záležitost" nebo-li je to "pařan" :D hru si velmi oblíbil

19. VLASTIDLO60

VLASTIDLO60 Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz,nemění se nám už víc jak 2 roky obrázek ve městě.Bylo řečeno koupit floreny ale ani tak se nic neděje stále je tam stejný.Děkuji

20. Ahoj VLASTIDLO60
    tím "obrázkem" asi myslíš toto. že?
    Nabídky na billboardu se mění, pokud tě zajímá jaké položky si můžeš z nabídky pořídit, stačí na "obrázek" kliknout
    Podrobný popis a informace najdeš na tomto odkazu Billboard - akční nabídky
    Přeji hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.