Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

pajdo díky za odpověď , ale toho asi nedosáhnu , příspěvek jsem smazala, omlouvám se

2. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Děkuji za info

3. Margziam

Margziam Stará škola

Děkuju moc, pajdo, za link na tu diskusi o té vzducholodi. Taky jsem si říkala, co je to zač, jaká nová akce (souběžná), o které nic nevím, a co za to trefení vzducholodí dostanu (jako za sestřelování balonků kdysi v nějaké akci)...

4. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Můžu se zeptat? je napsáno,že v družstvu bude časově omezený úkol Bohatství a sláva,ale je tam jen ten Kolem světa,je to nějaká chyba či co? Děkuji předem za odpověď....

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj LmaminkaK,

to jsou ty rozdíly mezi testem a hrou, ale v každém případě jde o stejný úkol.

LmaminkaK tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj m2707

Jedná se o výměnu akčních předmětů a u některých hráčů se objevila tato chyba

Hezkou hru přeji

7. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Zdravim. Prosim Vas kde najdem informacie co , dava nova rada v stonku ktora je prave v predaji aj s dekoraciami.,,Po druhe me nenachytas,, ? Hladala som to vsade a ani ked som rozklikla i ako informacie, nic sa neukazalo, takze vobec neviem co mi ta rada da. Mozete mi poradit? Dakujem

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj monicka337374

Myslím, že v oznámení je to dost dobře viditelné jaký bonus tento řádek dává.
    Pro jistotu
    A přímo u nabídky koupě řádku stačí podržet kurzor myši a objeví se tooltip

Hezkou hru přeji

Naposledy upraveno: 1/4/16
  9. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Aha, ospravedlnujem sa, ja som na to i len neustale klikala a do stonku ma ani nenapadlo sa pozriet. Kazdopadne dakujem.

pezt tohle ocenil(a).
  10. babina51

babina51 Veterán fóra

Jak je to s pomocníky?Končí 2.4: v 11.00 nebo až 3.4.?Děkuji.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,prosím proč se mi neukazuje v uživatelích kdo má narozeniny ?Teda někdo tam je napsán ale asi né všichni,prý má dnes narozky pajaable a není tam,děkuji

12. Ahoj mituli
    uživatel musí mít povolené zobrazení data narození. Pak mohou ostatní vidět oznámení o narozeninách.

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj JÁ,díky,zase jsem o něco chytřejší:inlove:

14. mituli
    *JÁ* já taky :D

15. zabeva

zabeva Aktivní autor

Zdravím, konecne jsem dosahla na stro moringu,ale nedaří se mi na nej dat strom xxl.Nevim proč? Prosím o pomoc.Děkuji

16. Ahoj zabeva
    s největší pravděpodobností jsi si pořídila moringu xxl na Renzově jarmarku, že? Tento strom už v sobě obsahuje jak základní stromek tak i xxl upgrade. Takže stromek postav na plochu tak jak je. Až ho zbouráš, sám se rozloží do inventáře na základ a upgrade.
    Hodně štěstí

17. zabeva

zabeva Aktivní autor

Myslim ze jsem to zkousela uz pred tim ,ale nejsem si jista uz jsem mohla mit plodu vagony???? ted to fungovalo dle tve rady i kdyz zasazene moringy svitli k přijetí.

18. denny1985

denny1985 Rádoby autor

Ahoj chtěl bych se zeptat proč se nedal při akci (obchodování a darování) zadat požadavek na výměnu chlívek pro vydry nebo chlívek pro jezevce. Ani jeden s těchto dvou chlívku jsem tam v seznamu možných výměn nenašel. Jsou tyhle chlívky jen pro vyvolené hráče co do hry investuji měsíčně stovky korun nebo budou dostupné i pro hráče co si nemohou dovolit do hry investovat tolik peněz.
    :)

19. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj denny1985,
    Novější věci ve hře se při akci Obchodovat a darovat vyměnit nedají. Většinou je tam ale RT po čase přidá takže stačí když si počkáš.

Přeji hezké hraní

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.