Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. natram54321

natram54321 Rádoby autor

dobrý den,
    prosím,kde najdu info od kterého levlu může hráč používat ten který řemeslnícký produkt-v FQA jsem hledala,ale našla jsem jenom od kterého levlu je může hráč vyrábět,
    hraji už dlouho a asi bych to měla vědět-nevím,prosím poraďte,jde mi o posílání dárků kuřátkům,aby je mohly hned využít,
    děkuji za odpověď

2. Ahoj natram54321
    většinu řemeslnických produktů (ze základních řemesel) může hráč použít, pokud je má ve stodole v zásobárně. Hráči, kteří nejsou ještě ve 40. levelu mohou produkty dostat darem od sousedů. Omezení je pouze pro nákup a prodej řemeslnických produktů - nakupovat a prodávat může hráč od 40. levelu - pak může využívat produkty,které buď sám vyrobí, dostane darem, nebo koupí na tržišti. Nejrychlejší info o produktu jde získat tak, že (například na trhu) na produkt postavíš kurzor myší a objeví se i tooltip s informacemi o produktu.
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. jana651975

jana651975 Zelenáč fóra

dobrý den,protože jsem začátečník a potřebuji vyčistit divokou louku a sousedů mam 12 a stejně je ještě zarostlá,prosím poradíte mi někdo ?Děkuji a omlouvám se pokud to sem nepatří.

4. Ahoj jana651975
    Divoká louka je dostupná od 17. levelu. Pro její kompletní vyčištění potřebuješ 12 sousedů + ty. Do sousedů se nepočítají: mentor, tví spolužáci z Farmářské školy.
    Sousedy můžeš hledat ve vlákně (klikni)-> "Hledání sousedů pro farmu" - tam si můžeš podat inzerát.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Ahoj jak můžu někomu poslat dekoraci i když ho nemám v sousedech? Nebo tomu komu chci tu dekoraci poslat tak ho musím mít v sousedech?

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj filiphromek1

Pokud chceš někomu něco poslat a nemáš ho v sousedech, můžeš si ho přidat do přátel a to tak, že tomu hráči napíšeš zprávu a poté přejdeš do odchozích zpráv a zatrhneš háček před odeslanou zprávou a dole potvrdíš Přidat mezi přátele
    Potom můžeš přejít k posílání dekorace a vybereš hráče mezi přáteli ze seznamu.

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. webmarian

webmarian Rádoby autor

Zdravím,
    Chcem sa opýtať, strom Jarabina a Jarabina XXL ide na výmenu a Jarabina XL nefunguje?

8. karbar

karbar Vévoda fóra

Chtěla bych se zeptat:podařilo se mi získat nektarinku ale nikde ji nemohu najít,poradíte?Nepomohlo ani odhlášení.Děkuji

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj webmarian,

Jarabina XL je ve hře celkem nová proto nejde posílat.

Ahoj karbar,

nektarinka je storm pro Bahamaramu, koukala jsi do inventáře tam.

karbar tohle ocenil(a).
  10. karbar

karbar Vévoda fóra

Po odhlášení ne, to mě nenapadlo.Děkuji je tam.

11. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj dasa1143
    jaké body máš na mysli? Kde je máš? Z tvého prohlášení na to nepřijdeme...
    Díky

12. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj dasa1143, jde o orientační údaje o počtu zpráv na herním fóru, počet ocenění udává kolikrát někdo ocenil tebou napsaný příspěvek a body sbíráš za dosažení různých milníků a odrážejí míru tvé aktivity na herním fóru. Přeji ti příjemnou hru a skvělé zážitky.

13. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

chtěla jsem se zeptat - dostalal jsem obří pivní džbán, ale nemohu ho postavit na plochu. Odhlášeno a znova přihlášeno a pořád nic. Prosím tedy o radu co s tím. Děkuji!

14. Moni57

Moni57 Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat zda to nejde jenom mně nebo i ostatním.
    Nejde mi dát na bobří pilu oranžový upgrad:(
    Děkuji za odpověď.

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Moni57 ,
    podívej se nejprve ,co a na co stavíš.
    nechci tě nijak podceňovat , ale často se stává ( mimo jiné i mi) , že dochází k záměně Bobří pila - výrobna a Bobří hrad - chlév.
    Chlév a výrobna jsou si dost podobné.
    Taky je docela možné, že jsi dostala oranžový upgrade i se základem. Vyzkoušej ho tedy postavit na volnou plochu .

Katushka23 , zdravím i tebe.
    Podívej se , zda Obří pivní džbán stavíš opravdu na volnou plochu a také zda jsi nezískala jen upgrade Obřího pivního džbánu.
    V takovém případě ti pak chybí jeho upgrade Korbel, Tuplák Pivní džbán XL a XXL.
    Podívej se tady : >>>KLIKNI<<<

Naposledy upraveno: 31/3/16
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mortis 21 Děkuji za vysvětlení,zbytek mažu. Ahoj

17. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Ahoj chtěla bych se zeptat zda se mi vrátí dva sklizňové kanony které jsem měla v nabídce pro výměnu.Ani po přihlášení je v inventáři nemám.Děkuji za odpověď farmaEviky

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj farmaEviky,

předměty ze vzducholodi a nevyužité licence, budou navráceny do 48 hodin po ukončení akce.

19. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Děkuji za rychlou odpověď a přeji hezký den:)

20. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Děkuji za odpověď. Sousedce se nerozdělil v liště na základ a uprage, proto mi poslala co měla - v liště jí nezůstal základ - tedy ho nemohu postavit, tak šel na výměnu za vrbu černou, která se podařila.

lacrima tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.