Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

proč nemohu otevřít velikonoce i kdy mam dostatek např. orchidejí

2. Ahoj alenka-52
    první úkol je dodání salátu, úkoly je třeba plnit podle schématu uvedeného v popisu akce[​IMG]

3. HeellMustafa

HeellMustafa Rádoby autor

Mám dotaz,který se netýká farmy,ale fóra.Jak zjistíte,že mají uživatelé stejnou IP adresu,když ta se dá zjistit jedině z e-mailu.Děkuji

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj HeellMustafa,

trochu pleteš dohromady dva pojmy: IP adresa a E-mailová adresa.
    IP adresa je adresa zařízení v internetu a je v číselném formátu. Více si jistě dokážeš vyhledat sama.
    E-mailová adresa je adresa používaná pro komunikaci pomocí e-mailové pošty a její formát je povětšinou jméno@poskytovatel.doména.

5. jimik68

jimik68 Pisálek fóra

Mám problém proč nemohu dát na žlutý chlívek bobří hrad oranžový chlívek bobří hrad ????

6. lacrima

lacrima Titán fóra

jimik68 ,každý barevný chlév musíš položit na chlév základní.
    To samé platí i u výroben.

aljanu tohle ocenil(a).
  7. jimik68

jimik68 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Tak jsem to vyzkoušela a bohužel to také nejde

Naposledy upraveno moderátorem: 28/3/16
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jimik68

Je možné, že ten oranžový Bobří hrad máš jako odměnu z jedné akce, tudíž jej zkus položit přímo na plochu bez základního chlévu.
    Tento chlév již základ obsahuje, ale po zbourání už se rozloží na základní a oranžový upgrade.

Hezkou hru přeji

aljanu tohle ocenil(a).
  9. jimik68

jimik68 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Děkuji za radu už se mě to povedlo

10. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat ... když postavim např. na hlavní louku Johnyho Citrona pusobi mi bonus 5% na vypadavatka po cele farme nebo pouze na plose na ktere se zrovna nachazi ... dekuji za odpověd

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kamzyík,

JC působí pouze na plochu, na které je umístěn.

12. Ahoj adik06
    dodávat položky do úkolů je nutné podle určitého schématu, který je uvedený v popisu akce

Podrobný popis co, kam a jak dodávat najdeš v popisu akce (klikni) -> "Hon na vajíčka"

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Potřebuju poradit. Chodí mi celkem pravidelně dárky od anna....a číslo, nechci jmenovat, protože je to asi zbytečné. A já ji nemám ani v přátelích a ani v sousedech, takže jí dárek nemůžu oplatit. Nebyl by asi problém ji přidat, ale spíš mě zajímá jak je možné , že chodí dárky od někoho koho nemám v seznamu? Já myslela, že se automaticky přidávají sousedé po schválení žádosti? Doufám, že to popisuju srozumitelně?

14. Ahoj Katule008
    ano, popisuješ to srozumitelně. Je možné, že je to hráč, který zde na fóru má jiný nick než na farmě a pokud jsi si jistá, e ho nemáš ani v sousedech a ani v seznamu přátel (na poště v záložce "přátelé") dohledat problém může jen herní podpora.
    "Jak kontaktovat herní podporu?"
    Přeji hodně štěstí

aljanu tohle ocenil(a).
  15. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj přeji pěkný den a mám dotaz, nemůžete udělat ještě nějakou stránku v albumu není kam co dávat, právě jsem namačkala poslední obrázek a příště nebudu moci už dát nic do albumu a to samé se týká parku mám plno věcí v liště a není kam to dát děkuji za odpověď

16. Ahoj JarkaBurka02
    ohledně farmářského alba a přidání stránek - tvé přání zapracuji do reportu.
    Ohledně plochy pro dekorace - bohužel, vzhled, počet ploch a všechny ostatní náležitosti hry jsou zcela v kompetenci Realizačního týmu hry Farmerama. Pokud by došlo ke změnám, hráči budou informováni v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

17. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

Katule008: Mě napadá, zda jste dříve nebyly sousedky a pak jsi jí (třeba z důvodu její nečinnosti) opustila. V tom případě jsi jí v přátelích zůstala a dárky může dál posílat - také mám v přátelích bývalého souseda.

aljanu tohle ocenil(a).
  18. daled

daled Pisálek fóra

ahojky, budou moci se shnat zpívající tulipán,veselá lilie a veselá lupina? děkuji za odpověd

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj daled

To jestli půjdou ještě nějak získat dekorace z květinové kolekce, je v kompetenci RT a ten své plány do budoucna nezveřejňuje.
    Jestli tato možnost bude, informace o tom se dozvíš v oficiálním oznámení zde na fóru.

Hezkou hru přeji

babioli tohle ocenil(a).
  20. lisica63

lisica63 Pisálek fóra

Ahoj,proč nemužu darovat grapefruit svemu sousedovi?dík

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.