Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

2. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobry den,dostala jsem od souseda obatzer a nevim co to je poradite nekdo? Dekuji

3. Ahoj jitule
    je to řemeslnický produkt, najdeš ho ve stodole, záložka "zásobárna" obatzter:

popis (klikni) -> řemeslnické produkty
    Hezkou hru

4. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Ahoj, teď jsem se přihlásil do hry a nejde mi rozkliknout Pirátská zátoka?

5. Ahoj filiphromek1
    a visí na ní zámek, že? :D Tato situace nastane vždy, když běží akce (klikni) -> "Výprodej položek za floreny"
    Zátoka bude dostupná, až slevová akce skončí.
    Hezkou hru

6. Dedek39

Dedek39 Zelenáč fóra

Proč je odezva na myš u nové hry tak pomalá,že hra je téměř nehratelná?

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dedek39

U mě osobně žádný problém z hrou nepozoruji, nevím co myslíš jako novou hru.
    Doporučil bych udělat Vše pro bezproblémový chod hry a určitě pročištění flash playeru pomocí webového rozhraní
    Také bych doporučil vyzkoušet změnit v nastavení hry určité věci jako vypnout animace a popřípadě ještě ubrat na grafice, koukni zde na Nastavení hry

Hezkou hru přeji

8. pepikrakovnik

pepikrakovnik Zelenáč fóra

ahoj poradi mi někdo kdo nebo jak se vyrabi FILM diky

9. Ahoj pepikrakovnik
    odpověď náš ve vlákně, kde jsi položil dotaz jako první

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahoj Jájo nebo Pájdo, proč jde při akci O&D domlouvat výměny až v den akce a to jen v darcích, kdy zde může ještě navíc být jen jeden příspěvek za den? Proboha proč taková omezení?o_OJe to nesmysl:pJá osobně jsem to kdysi nevěděl že lze psát jen jeden odkaz denně a nevýrazného upozornění jsem si nevšiml a za opakovaný přestupek jsem dostal Ban , no Ban zrovna při akci je fakt super a ještě za takovou blbost.:sleepy:Byla to moje chyba že jsem si upozornění nevšiml, ale proč třeba neexistuje na fóru třeba taková sekce k O&D, která by fungovala na domluvy a výměny pořád i mimo akci? Jistě by to hodně hráčů uvítalo:p

aljanu, babioli, bill a 1 další uživatel tohle ocenili.
  11. Ahoj hubabuba1968
    ale takové vlákno pro nabízení a výměnu i mimo OaD přece existuje - zasílání a výměna dárků.
    A jeden příspěvek denně - přehlednost je asi tím největším důvodem. A jestliže svůj příspěvek s nabídkou smažeš a podáš nový, stále máš jeden příspěvek, jen nesmíš zapomínat předchozí příspěvek smazat.
    Hodně ětěstí ;)

aljanu a karbar tohle ocenili.
  12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jájo existuje, i ten jeden příspěvek by ještě šel, ale nelze se na výměnách domlouvat než začne akce, což teď když zrušili chat je velký problém;)

aljanu tohle ocenil(a).
  13. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Ahoj, nevím, kde se přesně zeptat, tak to zkusím tady.
    Chovám netopýry, ale nemůžu je šlechtit, čím to je? Potřebuji vyšlechtit netopýra požitkáře a když je už dávno chovám, tak je v Jackově obchodě je musím mít aktivované, ne? To samé mám s vránami... Díky

14. pezt

Ahoj Moonlis

To, že máš chlívek netopýrů a vran neznamená, že máš aktivované i šlechtění. Šlechtění netopýrů a vran si koupíš v Jackově obchodě až bude Děsivá noc
    Po aktivaci těchto dvou ikon budeš moci šlechtit netopýry a vrány

Hezkou hru přeji

15. lvice35

lvice35 Pisálek fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda bude možné ještě získat květiny do stonku. /veselá lupina, veselá lilie, načítací květina atd./ Děkuji za odpověď.

16. pezt

Ahoj lvice35

Bohužel, to v tuto chvíli nevíme, je to pouze v kompetenci RT a to své plány dopředu nezveřejňuje. Jestli tato možnost ještě někdy bude najdeš ji určitě v Oficiálním oznámení.

Hezkou hru přeji

17. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Ok, to už aby tedy děsivá noc byla, díky :)

pezt tohle ocenil(a).
  18. Ahoj hubabuba1968
    já ti rozumím, chat bohužel zařídit neumím, zbývá tedy jen využít herní poštu nebo jiné komunikační kanál.
    Hezkou hru

aljanu tohle ocenil(a).
  19. jEzEcEkPaja

jEzEcEkPaja Zelenáč fóra

ahoj...dá se nějak aktivovat kúpon na pomocníky??:)

20. Ahoj jEzEcEkPaja
    ano, dá se aktivovat. Stačí v ovládacím okně pro pomocníky kliknout na šipku umístěnou na pravém okraji okna a vysune se ti lišta s uloženými kupony. Vybereš si kupon, který ti vyhovuje, klikneš na něj. Aktivuje se okamžitě a bude fungovat dle délky času kuponu.

Přeji hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.