Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kopretina1976,

recept je běžně k zakoupení ve farmářském obchodě - farmářské potřeby - řemeslo. Pokud jej nemáš k dispozici, budeš muset kontaktovat herní podporu. Ale než to uděláš, prosím zkus restartovat hru, obzvláště pokud jsi 5. stupeň dosáhla teď.

Jak kontaktovat herní podporu?

2. Ahoj radkaklimova
    recept na Mrkvovo.jablečnou směs si musíš koupit ve Farmářském obchodě - záložka "řemeslo", chytré je, počkat na akci "Vyprodej položek za floreny" - recept tak lze získat se slevou
    Popis (klikni) -> "Řemeslo marmeládník"
    Hodně štěstí při farmaření

3. jitule

jitule Pisálek fóra

• Off topic - neodpovídej na již zodpovězené dotazy. Děkuji *JÁ*
    muzes si syrarnu koupit v obchode
    nech si ji postavit v dilne.Zadej mys a pak syrarnu

4. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Úplně mi zamrzli obchodníci a nevím proč. Prostě nabídky nechodí. Zůstává to v poloze splněno a hotovo. Taky se mi nenačítá volné zatočení, když ho dostanu v denním balíčku.Není to sice žádná tragedie, ale mrzí to.

5. Ahoj zajic08
    nějak nerozumím pojmu "zamrzlí zákazníci". Zakázky se mění jednou za 24 hodiny nebo se dají za Floreny obměnit hned.
    Určitě by bylo vhodné udělat "Vše pro bezproblémový chod hry" a vyčistit data Flash Playera přes webové rozhraní.
    Pokud máš dojem, že na tvém účtu dochází k nesrovnalostem prosím kontaktuj herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu
    Přeji hodně štěstí

6. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

ahoj,, už přes týden zušlechťují karafiáty a stále se nic nenalezlo zušlechtěného, funguje to nějak, nebo to mám polámané, ?? poradí mě někdo , co dělám špatně ??děkuji

7. Ahoj -Dadyk-
    zušlechťování rostlin je náročné na čas a trpělivost. Mnozí farmáři čekají na vytoužený bonus třeba i měsíc. Pro načerpání zkušeností a rad prosím nahlédni do tématu (klikni) -> Farmářský dům - Skleník rady, zkušenosti

8. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Myslím tím, že po splnění objednávky mi po 24 hodinách nepřijdou nové nabídky. Zůstane to v pozici splněno a hotovo.

9. Ahoj zajic08
    a už si provedl úkony, které jsem ti navrhla? Údržbu počítače a vyčištění dat Flash Playera? Po provedené údržbě doporučuji restartovat PC. Jestliže se problém ani po údržbě nevyřeší, nezbývá než se obrátit na herní podporu. Vše podstatné je v mém předcházejícím postu.
    Hodně štěstí

10. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, chci se zeptat na Johna Citronka, ten se dá teď získat na jarmarku a to pouze jednou? Nebylo lepší když byl jako odměna za nákup florenů! Já vím že tam byli 4 želváci, ale aspoň byla motivace ty floreny koupit.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj ldivacka
    ano, John Citron se dá získat u Renza na jarmarku nebo výměnou či darováním při akci "Obchoduj a daruj".
    Rozhodnutí o tom, že JC není možno získat za nákup florenů je zcela v rukách Realizačního týmu hry Farmerama.
    Tvé přání budu reportovat.

mamča50 a ldivacka tohle ocenili.
  12. rostanda123

rostanda123 Zelenáč fóra

• SPAM -Prosím nepiš dva příspěvky pod sebe. Pokud chceš něco doplnit, použij funkci "Upravit" v dolní části svého prvního příspěvku. Děkuji *JÁ*
    dobrý den
    dostávám dárky od sousedů jim zmizí ale mně se neukazujou ve stodole
    můžete s tím prosím něco udělat

už 2 den mi nechodí darky

Naposledy upraveno moderátorem: 23/3/16
  13. Ahoj rostanda123
    problém může být v tom, že v systému se vyskytl stejný nick. Bohužel, tvůj problém tady na fóru vyřešit nelze.
    Budeš muset kontaktovat herní podporu, kde mohou prověřit tvůj herní účet a zjistit, kde je chyba.
    "Jak kontaktovat herní podporu" Odpověď dostaneš na e-mail, který sis ke hře registrovala. Do formuláře podrobně vypiš svůj problém.
    Hodně štěstí

14. vagans1

vagans1 Zelenáč fóra

Ahoj, potřeboval bych pomoci s úkolem, kde mám najít Maté z úkolu Dokonalý čaj. Děkuji

15. Ahoj vagans1
    :D s úkolem ti bohužel nepomohu, ale kde hledat maté, to ti poradím. Je to plod stromu cesmína paraguayská, strom lze pěstovat na BAHA. Aktivovat její pěstovaní lze ve Starověkém opičím chrámu v 8 místnosti za 32 Zlatých banánů. Po aktivaci stromu lze plod zakoupit na trhu.
    Popis (klikni) -> cesmíny paraguayské

16. prcek

prcek Zelenáč fóra

hezký den-včera jsem založila farmu když se odhlásím tak se nemužu vrátit zpět vždy tam píšou že neexistuji už jsem dvakrát měnila heslo abych se sem dostala...muže někdo poradit děkuji

17. Ahoj prcek
    bohužel tvůj problém tady na fóru nevyřešíme. Prosím kontaktuj herní podporu. Do formuláře podrobně popiš svůj problém. Odpověď dostaneš na e-mail, který sis k farmě zaregistrovala.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problému.

18. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

Prosím, kde najdu seznam produktů, jejichž bonusem jsou přímo řemeslné body? Děkuji

19. Ahoj, rumíček70
    vše důležité najdeš ve FAQ - popis (klikni)-> řemeslnických produktů a další příspěvky uvedené dále.
    Přeji hodně štěstí při farmaření

20. plantaznik50

plantaznik50 Zelenáč fóra

Zdravím.
    Stalo se mi cca 4x Mám 9 florenů, sklízím desátý a 9 jich zmizí a zůstane 1. Kupuju max. vodu a hnojivo. Mimochodem za 9 florenů není k mání nic.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.