Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj jEzEcEkPaja,
    Nejsnadnější způsob je postupem do nového levelu. Při každém postupu dostaneš 5 zlatých banánů. Poté se dají získat třeba i při různých akcích.

Přeji hezké hraní

2. jEzEcEkPaja

jEzEcEkPaja Zelenáč fóra

děkuji:)

3. kupahnojepracicest

kupahnojepracicest Pisálek fóra

dnes jsem z vyhraných stromků získal žluté lapacho xl,chtěl jsem ho přemístit na jinou plochu,ale v bedně jsem ho nenašel,dékuji

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kupahnojepracicest

Bohužel Žluté lapacho XL jsi z vyhraných stromků získat nemohl, protože takový strom ve hře není. Strom Žluté lapcho je pouze v základní verzi. Zřejmě se jednalo o jiný strom

Hezkou hru přeji

5. bill

bill Pilný autor

ahojte vypestoval som mispulu xxl chcem sa opytat ked ju odlozim ked ju odlozim a budem ju chciet znova postavit ma zaklad alebo ju budem musiet postavit na zakladny strom dakujem peknu hru

atriadk tohle ocenil(a).
  6. Ahoj bill
    gratuluji k vypěstování mišpule xxl. Určitě jsi jí získal z "podivuhodných sazenic". Mišpule xxl se po zbourání rozloží do inventáře na základní strom a upgrade. Až jí budeš chtít opět umístit na plochu tak ano, budeš dávat upgrade na základní stromek.

7. Dedek39

Dedek39 Zelenáč fóra

V zásobárně se mi v bonusech neobjevuje čas trvání.Proč?

Viky007 tohle ocenil(a).
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Dedek39,

prosím koukni do horní lišty na nastavení hry, zda máš zapnutou volbu Zobrazovat tooltipy.

Edit: pokud tooltip vidíš, tak bohužel nejsi sám, ale tato chyba je již předána k řešení.

9. Bobu82

Bobu82 Pisálek fóra

ahoj kde seženu vavřín?? dá se někde koupit?? díky

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Bobu82,

vavřín je rostlina pro Farmu dostupná od 95. levelu.

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Já mám také dotaz - podivuhodné stromky Yukon po zasazení nejdou zrychlit za 3 fl, restartovala jsem, ale nic se neděje

12. Ahoj Viky007
    bohužel je to hlášená chyba, prosím nahlédni ZDE

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak jo, děkuji

14. ahoj Viky007
    rádo se stalo.

15. dibla

dibla Pisálek fóra

Zdravím farmáře a prosím o pomoc. Za 22 florenů jsem koupila 11 brček. Floreny se mi odečetly, ale brčka se nepřičetly ani po restartování počítače. D se to rychle vyřešit? Děkuji za odpověď. Zdeša

16. Ahoj dibla
    jestliže se brčka neobjevila ani po restartu hry, (natož celého počítače) budeš se muset obrátit na herní podporu, tam mohou prověřit, co se na tvém herním účtu stalo. "Jak kontaktovat herní podporu"
    Odpověď dostaneš na e-mail, který sis k farmě zaregistrovala.
    Přeji brzké vyřešení problému a dohledání brček

17. lukashek98

lukashek98 Pisálek fóra

Ahoj, kde seženu prosím baňky?

18. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

19. Ahoj lukashek98
    vánoční baňky jsou plod "Vánoční stromek 2011" - stromek se dá koupit za Floreny ve Farmářském obchodě, plod (vánoční baňka se dá koupit na trhu v záložce "rostliny"

Přeji hezkou hru

20. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

dobry večer prosím jsem marmeladnik 5 stupeň žele náčelníka ostrova by mnel byt v řemeslech ke koupení za 125 florenu je to tak ja ho tam nemam nebo je to jinak diky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.