Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj lacrima,

pokud chceš vysvětlení k jakémukoliv postihu zde na fóru, prosím obrať se na herní podporu. Ale rozhodně se podle mně nejedná o problém s obsahem příspěvku.

Jak kontaktovat herní podporu?

babioli a lacrima tohle ocenili.
  2. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím pajda361 ,
    nejedná se o postih, jde jen o to, že příspěvek až po té, co byl zhlédnutý mnohými uživateli , je po 24 hodinách
    zneviditelněn pro uživatele.
    Zkusím tedy kontaktovat podporu a požádat o objasnění. Jsem ráda , že se nejedná o obsah příspěvku,
    v takovém případě jsem o to více zvědavá na vyjádření podpory.
    Moc děkuji za tvé vyjádření .

babioli tohle ocenil(a).
  3. pajda361

lacrima: rádo se stalo

babioli a lacrima tohle ocenili.
  4. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,ráda bych věděla,jestli má létající veverka vliv na vypadávátka?Asi nezbyde nic jiného než to vyzkoušet že?:)Máte někdo zkušenost prosím? Děkuji.

babioli tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj MajkaH123

Létající veverka přidává 30% BZ/TBZ na akční rostliny, ale úplně přímo na vypadávání akčních padátek to vliv nemá.

Hezkou hru přeji

babioli tohle ocenil(a).
  6. dogadoga73

dogadoga73 Zelenáč fóra

zdravim.
    v pátek jsem nakoupil slany kolace a do ted se mi neobjevili ve stodole.
    dnes jsem posílal darky sousedum mne ze stodoly zmizely ale volali mi ti co jsem jim je poslal a jm se ve stodole neobjevili.
    Dejte to prosim do poradku.
    dekuji!

7. Ahoj dogadoga73
    bohužel, zde na fóru tvůj problém vyřešit nelze. Pokud máš dojem, že na tvém herním účtu došlo k nesrovnalostem musíš se obrátit na herní podporu. Tam tvůj účet prověří a zjistí, co se stalo. Odpověď dostaneš na e-mail, který sis ke své farmě zaregistroval.
    (klikni) -> "Jak kontaktovat herní podporu?" Do formuláře podrobně popiš svůj problém.
    Přeji hodně štěstí

8. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

Dobry den co mam udělat nechodi mi dárky ,vím že jsou poslána ,už dělám že zmáčknu f5,děkují kdo mi porádi Boruvka1950

legelius tohle ocenil(a).
  9. Ahoj boruvka1950
    stisknutí klávesy F5 v tomto případě asi moc nepomůže, jako první pomoc prosím vyčisti data Plash Playera přes (klikni) -> webové rozhraní a udělej (klikni) -> "Vše pro bezproblémový chod hry". Já nechám prověřit, zda nejde o chybu. V případě, že nic z toho nepomůže, obrať se prosím na herní podporu, protože jedině tam mohou zjistit, co se na tvém účtu stalo.
    Hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte neviem ako na to ale ako dostanem ikonu aby som sa dostala do zasobarne na bonusy byva to pod hodinamy inac to neviem opisat dakujem

bill tohle ocenil(a).
  11. Ahoj atriadk
    pokud se chceš podívat, jaké bonusy máš aktivní, stačí kliknout na svůj erb pod časomírou (tedy ano, pod "hodinami")
    Jestliže chceš, aby lišta byla vždy vidět, tak v nastavení hry zapni tento prvek:

Naposledy upraveno moderátorem: 20/3/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  12. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahoj*JA* to hladam to tam nemam a neviem ako to tam dostat dik

bill tohle ocenil(a).
  13. Ahoj atriadk
    podrobný popis, jak upravit nastavení hry najdeš ve FAQ například ZDE další info i ZDE a další následující příspěvky.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

atriadk a máš zapnutý nějaký bonus ? Snědla jsi v zásobárně nějaký řemeslný produkt ? I když to budeš mít v nastavení zapnuté , tak se ti to objeví až budeš mít aktivní nějaký bonus :music:

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. pajda361

Ahoj Marcipánka74,

když již radíš, tak prosím neuváděj hráče v omyl. Není pravdou, že se bonusová lišta při zapnutém zobrazování v nastavení (tedy tak jak poradila moderátorka) objeví až po aktivaci bonusu. Toto zapnutí slouží totiž k tomu, aby bonusová lišta byla trvale viditelná.

16. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

ano máš samozřejmě pravdu, bohužel byla ruka rychlejší než hlava, tak se ti tímto omlouvám, já mám totiž permanentně v nastavení vypnuto, tak pokud nemám aktivní bonus tak tam lištu nemám ...

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. mamča59

mamča59 Rádoby autor

Ahoj zasekl se my mlýn co stim

18. chosre

chosre Velmistr fóra

19. jEzEcEkPaja

jEzEcEkPaja Zelenáč fóra

ahoj, jak získám zlaté banány?

20. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahoj*JA* dakujem nasla som to